Velkommen til mit nye bloghjem!

5 mest læste indlæg i Januar 2017

Som en lille ny ting, så vil jeg fremover den sidste dag i hver måned lige samle de fem mest læste indlæg. Denne gang skulle det egentlig have været i tirsdags, men der lå bloggen lidt i flytterod. Derfor tager vi det nu! Jer der måske ikke kigger ind på bloggen hver dag, kan bruge den til at “catche up” på de mest populære indlæg den forgangende måned – og jeg vil bruge den til at blive endnu klogere på jer og hvad I helst vil læse. Rækkefølgende af indlæggene her er random og ikke rangeret.

I januar ville I helst se på kjoler fra Golden Globes (både de pæne og knapt så pæne), læse personlige indlæg om mit 2016 og Tims fars død (et indlæg fra Kærlighed & Kommunalvalg-serien). Og så var månedens ASOS ordre med udsalgskup ret populær også!

golden-globes-2017-vaerst-klaedte10-1

Golden Globes 2017 – værst klædte

golden-globes-2017-bedst-klaedte4-1

Golden Globes 2017 – Bedst klædte

mit-2016-det-gar-fremad0-1

Mit år 2016: Det går fremad – en personlig nytårstale om hvordan 2016 var for mig

min-weekend-forelsket-i-en-kaktus4-1

Kærlighed & Kommunalval: “Min far døde af for mange bajere og en sukkersyge, som han ikke tog alvorligt” – det nyeste Kærlighed & Kommunalvalg-indlæg om Tims fars død og Tims nye politiske titel.

min-nyeste-asos-ordre-med-udsalgskup-pa-snapchat-senere1-1

Min nyeste ASOS ordre med udsalgskup – på snapchat senere – min ASOS bestilling fra januar, hvor jeg havde fundet nogle gode ting på udsalg. Blondekjolen nr. 6 HER er jeg stadig helt høj over. Den er så fin og koster 280 kroner HER

I gonna start doing a post at the end of each month where I make a list of the five most read blog posts that month. In Janary it was these 5 above!

bloglovin

2 kommentarer

 • Jane

  Sikke en fin blog du har fået lavet, der er et eller andet ved dette layout der virker mere frisk og tiltalende 🙂
  Ang. dit nye tiltag, vil det personligt være indlæg jeg nok meget sjældent vil læse. Du er ikke den eneste blogger der gør det, men jeg syntes sjældent der sker nok på en blog, til at det giver mening med en ‘opsummering’.. Men måske andre sætter pris på det, det er jo aldrig til at vide. Til gengæld holder jeg meget af dine opdatering efter en weekend og dine Asos-bestillinger på Snappen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak! Jeg er glad for, at du kan lide det nye design – og at du er glad for mine weekend- og ASOS-indlæg! Det er helt okay, hvis du ikke er til dette type indlæg. Jeg forventer på ingen måde, at alle mine læsere er til alle typer indlæg. Det er meget få blogs, hvor jeg selv læser 100% af indlæggene der udkommer. Så du skal være så velkommen til at udvælge, som du har lyst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til mit nye bloghjem!