Outfit of the day #442: outfit i snevejr

BAFTAs 2017 – Best dressed

emma-stone-baftas-2017-in-chanel-best-dressed-won-best-actress-for-la-la-land

Emma Stone in Chanel

Emma Stone var endnu en gang på alles læber i går. Igen-igen vandt hun BAFTA-prisen for Bedste skuespillerinde (for LA LA Land) og filmen vandt for Bedste film (også igen-igen). De varmer virkelig godt op til Oscars om 14 dage og jeg bliver ret så overrasket, hvis de ikke hiver en masse statuetter hjem den aften også. Emma så også utrolig godt ud i går. Det er nok ikke alle, som kan lide detaljen med bukserne under, men jeg synes det er fedt og anerledes. Stylingen passer også smukt til det hele og Emma lignede generelt bare en vinder. Hvis jeg skal komme med noget kritik, så er det, at jeg ikke helt forstår, hvorfor perlekæde om anklen blev tilføjet til looket. Hvis jeg skal vælge mellem dette look og hendes look til Golden Globes (HER), så vil jeg faktisk vælge dette!
Jeg glæder mig til at se, hvad hun tager på til Oscars!

Emma looked like a winner at yesterdays BAFTA awards in London and she did also win – for Best actress in LA LA land (and the movie won for Best movie). I really liked her Chanel look – even the pants underneath. It’s different, but yet so classy. I can’t wait to see what she will be wearing at the Oscars in a few weeks.

nicole-kidman-in-armani-prive-dev-patel-baftas-2017-lion

Nicole Kidman in Armani Privé (+ Dev Patel)

Jeg var virkelig ikke fan af Nicoles look til Golden Globes HER, men i går til BAFTAs 2017 lignede hun en millionmilliard. Classy og utrolig velsiddende kjole – og så så hun bare frisk ud strålende ud. Nicole Kidman var der sammen med co-star Dev Patel, som hun spiller adoptivmor for i filmen LION (fantastisk film – I kan læse min anmeldelse HER). Dev Patel vandt i øvrigt en BAFTA for “Best supporting actor” for netop LION. Nicole var også nomineret, men vandt ikke. LION vandt prisen for bedste film baseret på en bog.

I really didn’t like Nicole Kidmans look at the Golden Globes (HERE), but I really liked her outfit from last night at the BAFTAs 2017. It’s so classy and Nicole looks stunning. She was there with co-star Dev Patel from their movie LION (amazing movie – you can read my review HERE).

eddie-redmayne-baftas-2017-hannah-bagshawe-in-alexander-mcqueen-dress

Hannah Bagshawe in Alexander McQueen

Der var flere “plus ones” der gjorde det rigtig godt i går til BAFTAs 2017. En af dem var Eddie Redmaynes kone Hannah Bagshawe. Kjolen er så smuk med de flotteste detaljer – og så sidder den virkelig godt på hende. Håret måtte hun godt have gjort lidt mere ud af (det ligner, at hun havde sat det selv), men ellers er jeg vild med dette look! Og se lige hvor søde de er? Heldig dame, er hun!
De var der begge for at støtte op om Eddies film Fantastiske skabninger… og hvor de findes, som var nomineret til flere priser.

There was a lot of “plus ones” that did a really great job last night. One of my favorites are the wife of Eddie Redmayne, Hannah Bagshawe. She look stunning in a really beautiful dress that fit her so well.

ella-purnell-in-miu-miu-2017-baftas-08

Ella Purnell in Miu Miu

Jeg måtte lige google, hvem Ella Purnell er, da jeg ikke lige kunne genkende hende. Hun spiller med i filmen Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, som jeg også har gemt på min “ønskeliste” på vores Apple TV. Faktisk kan den lejes fra i dag, så jeg lige. Måske skal det være aftenens film i aften? Nå, sidespor – haha! Ella så virkelig yndig ud i en skøn kjole i en skøn farve fra Miu Miu. Den passer utrolig godt til den unge skuespillerinde og så er den ryg da for smuk!

I admit that I had to google Ella Purnell to find out who she is, because she didn’t look fimilar to me at first. But she stars in the movie Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. I really like the young actress in this babyblue dress from Miu Miu. The back is amazing!

isabelle-huppert-in-chloe-baftas-2017-red-carpet-02

Isabelle Huppert in Chloé

Det dér! Det er altså virkelig god stil for en dame på 63 år. Jeg er virkelig vild med det – det er totalt “old Hollywood”. Franske Isabelle Huppert er lige nu aktuel med filmen Elle, hvor hun spiller en succesfuld businesswomen, der jagter manden, som voldtog hende.

I love this look! That’s what great style at 63 looks like! A very “Old Hollywood” look from French actress Isabelle Huppert.

thandie-newton-baftas-2017-in-osman-best-dressed

Thandie Newton in Osman

Det er lang tid siden, at jeg har kunne lide et af Westworld-stjernen Thandie Newtons outfits (hun var på min Worst dressed liste til Golden Globes HER), men jeg kan faktisk ret godt lide hendes look her. Jeg ville nok have fjernet de der blomster på kjolens ene side og kjolen er nok også 10 cm for lang til hende, men ellers synes jeg, at hun ser fantastisk ud. Jeg er vild med udskæringen og de spidse sider!

I can’t remember the last time I actually liked an outfit Thandie Newton was wearing, but I do really like this one from the BAFTAs 2017. I would liked to remove the flowers on the side of the dress and it’s a bit too long for her, but she lookes amazing. I love the top half of the dress!

jamie-dornan-wife-amelia-warner-baftas-2017-in-ong-oaj-pairam-dress-best-dressed

Amelia Warner in Ong Oaj Pairam

Endnu en plus one der gjorde det godt i går, var Jamie Dornans (fra Fifty shades of Grey-filmene) kone, Amelia. Jeg kan rigtig godt lide hendes kjole, men knapt så meget hendes mega sure fjæs. Seriøst, jeg har måske kigget på 50 billeder af de to fra i går og hun ser sådan ud på samtlige billeder. Men måske man ikke er så glad, når der bliver ved med at gå konstante rygter om, at ens mand ligger og knalder med sin medspiller – i virkeligheden. Jeg så en artikel fra i går, hvor overskriften var “Jamie Dornan holds hands with his wife at the BAFTAs 2017”. Artiklen konkluderede at deres ægteskab nu var reddet og at deres sammenflettede hænder var et tegn på dette. Jesus christ, Hollywood medier nogle gange…

Another “plus one” that looked great last night was Jamie Dornans wife, Amelia. I really like her dress – but not her sour face so much. But we would also look a bit pissed if the media kept writting about our husband sleeping with a co-star…

julia-stiles-baftas-2017-in-maria-korovilas-dress-best-dressed

Julia Stiles in Maria Korovilas

Julia så virkelig skøn ud i denne lyselilla kjole. Jeg kan virkelig godt lide kjolen, som sidder rigtig godt på hende og farven passer perfekt til hendes blonde hår. Men nu når vi taler om håret, så er den frisure lige lovligt slut-90er. Den ligner virkelig meget den stil, som søde uskyldige Britney Spears kørte der omkring år 2000. Jeg ville have sat det hele op eller gået helt modsat med stort vampet hår med bløde krøller. Men kjolen er skøn!

Julia Stiles looked so sweet in this light purple dress. I really like it and it fits her really well. I don’t like the hair though. It’s very much like the hair style sweet and innocent Britney Spears had back in the late 90s or 2000. But I really like the dress!

Det var alle mine “Best dressed” til BAFTAs 2017. Generelt var jeg ikke blown away af nogen, men der var flere gode outfits alligevel. Enten har stjernerne en lidt sløv “award season” i år eller også gemmer de alle sammen deres mest fantastiske kjoler til Oscars om et par uger. Jeg krydser fingre for det sidste! I kan se mine “Worst dressed” HER

Hvilken var jeres favoritter?

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #442: outfit i snevejr