BAFTAs 2017 - Best dressed

BAFTAs 2017 – Worst dressed

caitriona-balfe-ee-bafta-2017-outlander-in-valentino

Caitriona Balfe in Valentino

Det piner mig, at jeg bliver nødt til at sætte min Outlander-darling Caitriona Balfe (aka Claire Fraser i TV-serien) på min liste over værst klædte til BAFTAs 2017, men det gør jeg alligevel, fordi den kjole er ekstrem grim. Caitriona er ellers så utrolig smuk (tjek lige hvordan hun smizer – Tyra Banks ville sige “godkendt!”). Men det der outfit forstår jeg intet af. Eller, jeg forstår godt, hvad det er hun prøver på. Caitriona var model før hun kastede sig over skuespil og det er tit sådan med modeller på den røde løber, at de enten går den lidt slutty vej med små stramme Hervé-kjoler eller også er de så fashion forward, at vi andre bare synes det er grimt. Jeg tror, at jeg ville have hadet den lidt mindre, hvis den nederst røde del havde været en anden sart farve, som de øverst. Det havde hængt bedre sammen. Caitriona kom i øvrigt til London fra Skotland, hvor hun lige har indspillet nye afsnit af Outlander. Hun tager nu direkte videre til Sydafrika, hvor Outlander-holdet skal indspille de sidste afsnit af sæson 3. Kom så snart med en premieredato for sæson 3!!! Jeg kan snart ikke vente mere.

I hate that I have to put my Outlander darling Caitriona Balfe on my Worst dressed list at the BAFTAs 2017 – but I have to because that dress is horrible. I think I would have liked it a little bit better if the bottom red part had been been in a more subtle colour like the rest of the dress. Caitriona came from Scotland where she has been filming for season 3 of Outlander – and now she’s going with the rest of the Outlander team to South Africa to finish the rest of the season.

noomi-rapace-baftas-2017-worst-dressed-gareth-pugh

Noomi Rapace in Gareth Pugh

Først kunne jeg slet, slet ikke genkende Noomi og troede egentlig bare, at det var en eller anden no-name engelsk skuespillerinde, som havde forvildet sig ind til BAFTAs 2017 i går. Men nej, det er altså Noomi Rapace, som vi kender fra Mænd der hader kvinder-filmene, hvor hun spiller hackeren Lisbeth Salander. I går aftes manglede hun dog kun at farve den ene halvdel af sin paryk hvid, for at være klar til at spille Cruella de Vil.
Ps. Hvad sker der for handskerne?

At first I couldn’t regonize Noomi which we here in Denmark know for her role as Lisbeth Salander in the orginal versions of the “The Girl with the Dragon tattoo” movies. Last night she was only half of a white wig from a role as Cruella de Vil.

amy-adams-2017-baftas-arrival-worst-dressed-in-tom-ford

Amy Adams in Tom Ford

Det er egentlig en okay styling af Amys look og farven er god til hende, men kjolen sidder utrolig dårligt. Det er tit at Amy har stropløse kjoler på og jeg forstår det ikke helt, fordi de oftest sidder rigtig skidt på hende. Det ligner at kjolen er for lille over brystet, strammer ind i armhuler og presser hendes bryster ned. Kjolen er fra Tom Ford – selvfølgelig, fristes man til at sige, da det er samme designer Tom Ford, der har instrueret filmen Nocturnal Animals (filmen hedder Natdyr på dansk), som Amy har hovedrollen i.

The styling of Amy is actually good and the colour looks great on her. But the fit is really bad and it looks like it’s too tight/small over the bust. She often wears strapless dresses and they often don’t fit her very well in the same way, so I don’t why she keeps on wearing those type of dresses.

kate-middleton-prince-william-at-baftas-2017-worst-dressed-in-alexander-mcqueen

Kate Middelton in Alexander McQueen

Alle engelske medier (og tildels de amerikanske) himler op om, hvor fantastiske Kate Middeltons stil generelt er. De er alle også enige om, at hun var DEN bedste klædte i går. Jeg må indrømme, at jeg er liiidt træt af hypen omkring hende. Især når vi har en Kronprinsesse Mary, der gør det tusinde gange bedre fashion-wise. Jeg synes, at toppen af kjolen er fin nok, men det er printet og de mange brune bånd på tværs der gør, at jeg ikke kan lide den. Det føles outdated og ikke som en kjole i 2017. Desuden bliver det hele lidt for brunt-i-brunt, når hun vælger at style det med både brun clutch og matchende brune sko. Jeg fatter ikke, hvordan folk kan mene, at hun var den bedst klædte af alle i går.

I have to admit that I’m a bit tired of the hype that is Kate Middelton. I think she is very overrated when it comes to style. The Danish Crown Princess Mary is so much more fashionable and she doesn’t get have the praise that Kate does. Perspective people – perspective! Last night Kate was wearing brown with more brown – and a very momsy print. The top half of the dress is okay, but I really don’t like the rest. Too much brown and a dress that feels outdated.

ana-taylor-joy-2017-baftas-in-gucci-worst-dressed

Anya Taylor-Joy in Gucci

Den nye unge stjerne fra den biografaktuelle film Split havde taget et kæledyr med på den røde løber. Det ligner at man har taget en af de Kenzo tiger-sweatshirts og har syet den på en kjole til en dukke. Det er ikke kønt og når det nu faktisk ikke en gang er en kjole fra Kenzo (den er fra Gucci), så føles det ekstra mærkeligt. Havde man fjernet de lyserøde bånd, så havde det faktisk været en del bedre.

The young actress (who currently stars in the new movie “Split”) brought her own pet to the red carpet. It looks like someone to a dress for a doll and added one of those Kenzo tiger sweatshirts. And it ain’t pretty.

kelly-macdonald-baftas-2017-worst-dressed-in-christopher-kane

Kelly McDonald in Christopher Kane

Skotske Kelly, som er lige nu er med i den nye Trainspotting-film, kom i en sort kjole, hvor underdelen ligner en voksdug, der er lånt fra en bedstemødres kolonihavehus. Godt nok en glitter-voksdug, but still. Desuden er jeg usikker på, om hun nåede at vaske hår inden hun tog til BAFTAs 2017. Jeg hælder til “nej”.

Scottish Kelly McDonald came in a black dress with a bottom half that looks like curtains from her grand mothers summer house. And I’m not sure if she had time to wash her hair before attending the BAFTAs 2017. I’m guessing “no”.

viola-davis-baftas-2017-worst-dressed-in-jenny-packham-dress-blue-hidden-figures

Viola Davis in Jenny Packham

Viola var bestemt ikke den dårligst klædte til BAFTAs 2017, men jeg sidder alligevel tilbage med en følelse, der ikke er positiv. Jeg er helt sikker på, at det ikke er en billig kjole (jeg har selv flere gange kigget på brudekjoler fra Jenny Packham og de koster nemt 100K), men farvesammensætningen får den til at føles billig. Farverne og selv designet får mig til at tænke på de der billige kjoler, som man køber på en charterferie og aldrig bruger igen. Kjolen sidder ellers utrolig godt på Viola, der vandt prisen for “Best supporting actress” for sin rolle i filmen Hidden Figures (som jeg virkelig gerne vil se!).

Viola wasn’t the worst of the worst dressed at the BAFTAs 2017, but I still don’t like her look. I know the dress wasn’t cheap, but it feels cheap because of the combination of the bright colours. It reminds my of all the bright coloured dresses I bought on vacations – but never used again. Viola took home the price for Best supporting actress for her role in “Hidden Figures” (I really wanna se that movie!).

Hvilken kunne I mindst lide af alle looks fra BAFTAs 2017? I finder listen over mine bedst klædte til BAFTAs 2017 HER

bloglovin

2 kommentarer

  • anne s

    Total enig ift Hertuginden. Måske hendes stil er meget britisk eller noget og vi bare ikke forstår det;) Anyway, Mary er så meget bedre!
    Synes i øvrigt Amy Adams kommer til at se lidt gravid ud i den grønne kjole (hvilket det er muligt hun er, jeg ved det ikke…)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Ja, det kan godt være, at hendes stil bare ikke falder i os danskeres smag! Mary er SÅ meget bedre 😉

      Jeg tror ikke, at Amy Adams er gravid. Hun var i en ret tight kjole til Golden Globes, hvor hun på ingen måder så gravid ud. Den her kjole er generelt bare ret uheldig.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAFTAs 2017 - Best dressed