BAFTAs 2017 - Worst dressed

Februar shopping cravings

februar-shopping-cravings-missjeanett-gina-tricot-cindy-sweater-ruffle-vila-blonde-bluse-grl-pwr-girl-power-by-holmer-lysestagerReklamelinks:
1/ Gina Tricot HER   2/ Papmaché reglen HER   3/ ASOS HER   4/ Selected Femme HER + HER
5/ Vila HER   6/ Gina Tricot HER   7/ By Holmer HER

Det er faktisk rigtig længe siden, at jeg både har kigget på Gina Tricots webshop – og siden jeg har købt noget fra mærket. Det er lidt sjovt at tænke på, at jeg for lidt over 4 år siden arbejdede i butikken her i Odense (nu er der to butikker) og dengang købte noget fra Gina Tricot hver eneste uge. Men det er også nemt at blive fristet, når man er omgivet af tøjet hele dagen lang. Dengang var deres webshop så elendig med utrolig dårlige billeder. Jeg sad og surfede lidt rundt derinde i går og kan konstatere, at der er sket en del med den siden jeg arbejdede for dem – positivt! Og nu craver jeg så flere ting derfra, men heldigvis er deres priser stadig lige så lave, som da jeg var ansat. Jeg gad rigtig godt at have blusen nr. 1 HER (som også er virkelig fin i lyseblå HER) og så ville kjolen nr. 6 være den perfekte “søndagskjole” hjemme i sofaen. Sej og rar!

Kjolen fra Selected Femme har jeg allerede klikket hjem. Den bliver fin både herhjemme i kulden, men også på min ferie på Fuerteventura. Lysestagerne fra By Holmer er jeg helt skudt og ville elske at kunne fylde min ene vindueskarm i stuen med flere af dem. Så enkle og smukke!
Jeg skal også have købt mig Olaplex no. 3 hårbehandling. Mit hår får Olaplex-behandlingen hos min frisør, men med denne kur kan man forlænge effekten derhjemme. Den kan også bruges, selvom man ikke har fået den hos en frisør først, men har bare største effekt ellers. Den kan købes HER. Mit hår elsker virkelig den behandling og føles SÅ sundt efterfølgende. Jeg har skrevet lidt om det HER.

This month I’m craving this blouse from Gina Tricot and this cool GRL PWR dress aswell. I’ve just bought the dress from Selected Femme which I’m going to wear both now in cold Denmark and on my vacation on Fuerteventura. Also I am in love with the candle sticks from By Holmer!

bloglovin

2 kommentarer

  • Ida

    Ej, den blå er flot! Glæder mig til at se dig i den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Helt vildt fin! Glæder mig til at se den, når den kommer 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAFTAs 2017 - Worst dressed