Der er en premieredato på sæson 3 af Outlander...

Min weekend: Pigedag, vinterzoo og fyldte søde kartofler

pigedage-den-gronne-cafe-i-odense-vafler-mini-rodini-sweatshirt-missjeanett-min-weekendpigedage-missjeanett-den-gronne-cafe-vafler-omelet-min-weekend-i-odensepigedag-mini-a-ture-flyverdagt-missjeanett-legeplads-i-odensepigedag-juice-the-food-stall-odense-i-magasin-lemonly-evergreen-med-citron-spinat-missjeanettpigedag-slikbutik-bland-selv-i-odense-missjeanett-min-weekendpigedag-x-factor-missjeanett-slikbutik-bland-selv-slik-i-odense-min-weekend

Hele ugen har jeg gået rundt med en følelse af, at der var noget, som jeg havde glemt, men uden at kunne komme på, hvad det var. Det gik så op for mig i går: jeg har fuldstændig glemt at lave weekend-indlæg denne uge! Til mit forsvar har jeg virkelig også haft travlt, da jeg prøver at få lavet det dobbelte denne uge af, hvad jeg plejer, så jeg kan holde så meget fri som muligt på vores ferie. Derfor får I nu – en anelse forsinket – indlægget om min weekend – sidste weekend.
Jeg havde besluttet mig for, at Bella og jeg trængte til en pigedage sammen, så Bella var hjemme fra børnehave og jeg arbejdede ikke i fredags. Vi sov længe (Bella lod os begge sove til kl. 10) og så gjorde vi os klar til at tage på en hyggelig dag sammen. Vi spiste morgenmad (vafler og øko omelet med laks) på Den Grønne Café her i Odense. Bagefter fandt vi en to-go kaffe til mig og så en legeplads til Bella, hvor vi legede lidt, indtil Bella besluttede, at det var blevet tid til shopping. Jeg elsker, at hun elsker at shoppe. Hun sagde det flere gange imens “Mor, jeg elsker bare at shoppe! Det er så sjovt!”. Vi købte ikke så meget, men kiggede (og pillede) ved utrolig mange ting. Jeg fandt dog en skøn kjole fra MarMar til hende (denne her) og Bella fik lov til at vælge en enkelt ting, som blev en pakke med en masse lyserøde armbånd med glimmer, hjerter og alt det gode 😉 Efter shopping besøgte vi min veninde Tina på hendes job (The Food stall), hvor vi drak lidt juice. Hvis I ikke har prøvet deres hjemmelavet juice med citron og spinat, så kan den altså varmt anbefales. SÅ god! Tim mødtes med os efterfølgende og vi nåede lige at have et par timer sammen hjemme alle tre, inden Tim tog ud for at mødes med en masse gamle venner i byen. Bella og jeg fortsatte vores pigedag med bland-selv-slik, som vi havde købt tidligere på dagen, og tegnefilm. Vi fik også set X Factor, hvor jeg ikke fattede et ord af, at Blachman valgte Mia over Liv. Det giver stadig ikke mening og jeg synes nu, at X Factor er utrolig tyndt i år. Bella endte med at falde i søvn på sofaen i mine arme. Vi skal SÅ meget gentage “pigedage” snart igen. Bella sagde lige inden, at hun faldt i søvn “Mor, jeg synes, at vi har haft en meget hyggelig dag sammen”. Åh smelte-smelte!

Bellas bluse er helt ny og fra Mini Rodini HER

All week I have had this feeling that I was forgetting something and last night I found out what it was: I completely forgot to do a weekend post this week! So here it is – last weekend. A bit delayed 😉 I had decided to do a “girls day” with Bella so she was not going to daycare and I wasn’t working that day. Instead we ate breakfast (waffles and organic salmon omelet) at a café, went to the playground and did some shopiing together (I bought this dress for her). We bought candy for later when Tim was going out with friends. She ended up falling asleep in my arms on the couch and just before she said “Mommy, I think we had such a lovely day together”. My heart melted!

fiskebensplante-calathea-ornata-kalatea-pin-stripe-plant-min-weekend-missjeanettfrozen-natkjole-elsa-frost-missjeanett-ellos-spisestol-min-weekendhello-kitty-tegning-drawing-trolls-penalhus-missjeanett-min-weekendellos-lampe-til-plante-rhipsalis-capilliformis-plant-mistletoe-cactus-missjeanett-min-weekendasparagus-plant-plante-green-easy-nem-at-holde-stueplante-missjeanett-minweekendvinterzoo-odense-lysaften-asos-vinterjakke-vinterferien-missjeanett-min-weekendvinterzoo-i-odense-lysaften-smukt-missjeanett-blogger-odensebloggers-min-weekendhjem-home-oh-film-movie-tegnefilm-missjeanett-min-weekendpopcorn-med-smag-ostesmag-missjeanett-min-weekend

Lørdagen startede vi også dejlig langsomt med at have nattøj på i flere timer og tegne Hello Kitty-tegninger ved spisebordet (læs: jeg tegnede, Bella dikterede). Jeg fik købt lidt nye planter til vores spisestue og køkken: en fiskebensplante (den på gulvet), en rhipsalis capilliformis (den hængende plante i lampen fra EllosHER) og en aparagus plante, som næsten ligner fjer (og er lige så blød af røre ved, som fjer). Jeg mangler lige at finde en skjuler til fiskebensplanten, men er lidt hooked på ideen om en form for kurv. Jeg har kigget lidt på denne her, men skal lige have målt efter, om den er for stor.

Efter en masse hygge hjemme, besluttede vi os for at tage i Odense Zoo, hvor de lige nu har vinterzoo med lysaftener i weekenden. Jeg har set så mange smukke billeder derfra på instagram, så vi var lidt nysgerrige. Det var til gengæld vildt koldt sidste weekend, men alt den sne gjorde det ekstra hyggeligt. Og det er virkelig fint, hvordan de har lyst hele haven op med forskellige farver. Da vi var hjemme igen, lavede jeg pariserbøf til aftensmad (I ved, den på brød med kapers, rødbeder, æggeblomme mm), som vi spiste på sofaen til tegnefilmen Hjem. Det er måske 15. gange vi ser den, men den er så god. Både til voksne og børn! Vi toppede lige pariserbøffen med en omgang popcorn med smag. Dejlig lørdag!

Bellas natkjole er i øvrigt fra Wheat x Disney og er på udsalg HER

Saturday we started they day drawing while still wearing our night wear. It was a cold, but beautiful day and we chose to spent the most of the afternoon at Odense Zoo where they have a winter zoo at the moment. We ended the day watching “Home” (for the 15th time – we love that movie!) and eating cheese flavoured popcorn. Bellas nightgown is from Wheat x Disney and is on sale HERE.

acai-bowl-opskrift-blogger-missjeanett-sund-morgenmad-vegan-bipollen-kakaonibs-helsekost-kokos-min-weekendvintergaek-vintergak-i-februar-blomster-missjeanett-min-weekendfyldte-sode-kartofler-med-guacamole-chili-sundt-opskrift-missjeanett-min-weekend

Der var knapt så meget på programmet søndag. Jeg lavede acai bowls til os til morgenmad (I kan finde min opskrift HER) og så tog jeg til træning. Herefter gik resten af dagen med at ordne vasketøj, slappe af, læse og lege med Bella. Til aftensmad lavede jeg fyldte søde kartofler, som vi har fået en del gange her den sidste måneds tid. Denne gang fik jeg noteret mig, hvad jeg gør, så jeg kan dele opskriften med jer snart!

Rigtig god weekend til jer!

We didn’t do that much Sunday. I made acai bowls for us (you can find my reciepe here) and then I went to the gym. The rest of the day went by with reading, doing laundry and playing with Bella. For dinner I made stuffed sweet patatoes – I’ll share my reciepe soon!

bloglovin

1 kommentar

  • Camille

    ååhhrr den bagte kartoffel ser SÅ lækkert ud!!! tak for inspiration, jeg kan nemlig ikke tåler kartofler men jeg har sjovt nok aldrig tænkt på jeg bare ku bruge en sød kartoffel, sådan en bagt kartoffel med fyld er jo bare lykken :0))) p.s jeg er lidt misundelig på at I stadig har sne! :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er en premieredato på sæson 3 af Outlander...