Dengang jeg optrådte i hotpants i Tarup Centeret...

Bella befaler: marts

bella-befaler-april-smaafolk-kaktuskjole-mini-rodini-blomster-print-miniature-stribet-kjole-marmar-nederdel-vaiana-haandklaede-trolls-sko-missjeanettReklamelinks:
1/ Mini Rodini HER   2/ Mini A Ture HER + HER   3/ Småfolk HER + HER
4/ MarMar HER   5/ Trolls HER   6/ Disney Vaiana HER

Sikke en vejrudsigt de har lagt op for i dag – hele 21 grader skulle det blive her i Odense senere. Og så bliver det 12 grader i morgen. Det virker helt vanvittigt! Både de 21 grader, men også at det kan svinge med 9 grader på under 24 timer. Hvis vi ender på de 21 grader, så er det den varmeste martsdag nogensinde målt i Danmark (skræmmende og tankevækkende). Vi skal helt sikkert ud og nyde det gode vejr. Måske med en lille is et sted?

Vejret får mig også til at planlægge køb til Bella til foråret og sommeren. Hun har selv forelsket sig i skoene med Trolls og taler om dem konstant. Dem bliver jeg nok nødt til at købe til hende, hvis jeg vil have fred. Er der tilfældigvis nogle af jer, som har dem til jeres børn og ved, hvordan de er i størrelsen? Udover skoene, så er jeg vild med kaktuskjolen fra Småfolk og er også faldet helt pladask for den smukke kjole fra Mini A Ture. Både den fine grønne bluse og nederdelen ville passe godt ind i hendes nuværende garderobe. Jeg burde egentlig også få kigget lidt på noget termotøj, tror jeg… Jeg har lige købt denne fine bluse til hende (den er så blød!).

Hvad mangler jeres unger lige nu?

The weather is going to be so nice today here in Odense – 21 degrees!! And tomorrow back to 11-12 degrees again. It’s so crazy. But the sunny weather reminded me to start thinking about buying some things for Bella that is appropriate for Spring and Summer. I’m so in love with the dress from Mini A Ture and the cactus dress from Småfolk! Bella won’t stop talking about the Trolls shoes, so I think I have to buy those.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dengang jeg optrådte i hotpants i Tarup Centeret...