Min weekend: Ferieklar, om ikke at forstå X factor i år og til København

5 mest læste indlæg i februar 2017

I januar startede jeg med at lave en opsamlingsliste over de 5 mest læste indlæg i den pågældende måde. I kan se listen for januar her. I kan bruge den som opsamling, hvis I ikke har fået læst dem alle. Jeg bruger dem selv til at blive klogere på jer og hvad I godt kan lide at læse her på bloggen. For eksempel så var jeg meget overrasket over, hvor populært indlægget med min gode råd til huskøb var. Den havde jeg slet ikke set komme!

Her er de fem mest læste indlæg i februar – de er i tilfældig rækkefølge og er ikke rangeret.

gode-rad-til-huskob-husjagt-blogger-missjeanett-odense

Gode råd til huskøb og husjagten (HER)
En masse gode råd til når I kigger på og skal til at købe bolig.

asos-snapchat-ordre-kjole-dress-tall-new-look-beach-cover-kimono-selected-femme-blue-dress-dune-valentino-agtig-sko

Min nyeste ASOS ordre – selvfølgelig også på snapchat! (HER)
De her indlæg er så populære hver måned og I skal vide, at jeg engagement på Snapchat under hver ordreudpakning er det fedeste!! Tusind tak fordi I gør det SÅ meget sjovere.

jeanett-drevsfeldt2

Velkommen til mit nye bloghjem! (HER)
Bloggen flyttede fra Stylista til Bloggers Delight i starten af februar og i dette indlæg delte jeg mine tanker og grunde til flyttet.

nicole-kidman-in-armani-prive-dev-patel-baftas-2017-lion

BAFTAS 2017 – Best Dressed (HER)
Listen over de bedst klædte til den britiske version af Oscars var blandt månedens mest læste indlæg. Ps. Siden hvornår er Slumdog Millionaire drengen blevet så hot? Jeg savlede mig også igennem det meste af LION.
I kan også læse indlægget om de dårligst klædte til BAFTAS 2017 HER.

missjeanett-badedragt-fra-asos-blomster-print-sla-om-wrap-bathing-suit-swim-marmar-fuerteventura-fitness-vagttab

Postkort fra Fuerteventura #2 (HER)
En hilsen fra min ferie på Fuerteventura. Der er link til badedragten derinde. Bedste badedragt jeg har haft længe! (i kommentarfeltet blev jeg spurgt, hvad jeg har betalt for mine bryster – LOL!).

These are the 5 most read blog posts in February. This one about what to remember when you’re buying a home, my latest ASOS order, about my blog moving and the new design, the best dressed at the BAFTAS 2017 (and the worst here) and this postcard from Fuerteventura.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: Ferieklar, om ikke at forstå X factor i år og til København