Mit Comwell weekend-ophold

Min weekend: Odense Letbane dommertjans, Comwell ophold og nyt vietnamesisk sted

sdu-syddansk-universitet-i-odense-ivk-case-competition-odense-letbanen-missjeanett-blogger-min-weekendblomster-hvidvin-valgkamp-valgkampsmoede-missjeanett-min-weekend

Jeg havde virkelig en dejlig weekend med mange skønne planer. Fredag morgen kørte jeg ud til universitetet (det er godt nok mange år siden, at jeg har været der. Tænk at jeg engang læste religion der…), da jeg skulle være en del af et dommerpanel til en case competition på IVK dagen. Den handlede om Odense Letbane og hvordan den skal markedsføres i månederne lige inden, den står klar. Jeg var valgt til panelet, som en ekspert i personlig branding. I 3 timer hørte vi fire dommer rigtig mange gode og spændende bud. Det var virkelig forfriskende at tale om Odense Letbane kun positivt. De negative roster larmer desværre en del mere end de positive i pressen – på trods af, at der stadig er flere, som er for Odense Letbane i byen end imod. Så virkelig skønt med et positivt fokus! Vi valgte de tre bedste grupper, som gik videre til afstemning senere på dagen, hvor der blev fundet en endelig vinder.
Da jeg kom hjem fra eftermiddagens sene afstemning, så duftede hele huset af lasagne og der var ankommet gæster. Tim havde besøg af den gruppe af mennesker, som skal hjælpe ham med at køre hans valgkamp frem til november i år. Jeg skal (selvfølgelig) hjælpe ham med de sociale medier og digital kommunikation generelt, så jeg listede ind midt i “mødet”. Der kommer snart et nyt “Kærlighed & Kommunalvalg” indlæg, hvor jeg vil tale lidt mere om, hvad planen er for de næste par måneder. Selskabet var så skønt og vinflaskerne mange, så vi kom faktisk først i seng sent. Sådan er det, når man hygger sig! (jeg fandt for eksempel en Outlander-lidelsesfælle 😉 ).

Friday I went to the univeristy where I was a judge in a case competition about Odense Railway (Odense Letbane). There were so many great projects and it was so much fun to be a part of it. Back home we had some people over for dinner that are going to help Tim with his campaign (he’s running for a spot in the city council – again). It’s a great team he has gathered this time! I’m gonna help him with social media strategy and digital communication.

storebaelts-broen-bridge-missjeanett-jeanett-drevsfeldt-blogger-min-weekendcomwell-korsoer-logo-missjeanett-spa-weekend-med-barnsmaafolk-panda-bluse-missjeanett-comwell-korsoer-min-weekendcomwell-korsoer-weekend-ophold-middag-restaurant-menu-dessert-sandkage-missjeanettselfie-missjeanett-ganni-blondekjole-med-hoej-hals-blogger-comwell-korsoer-min-weekend

Lørdag sov vi længe og derefter kørte vi mod Korsør, da vi jo skulle på ophold på Comwell Korsør. Det var simpelthen det smukkeste vejr og vi havde solen i ansigtet hele vejen. Fantastisk! Jeg vil ikke beskrive lørdagen nærmere, fordi jeg ikke vil gentage mig selv, da jeg jo allerede har beskrevet vores Comwell ophold i indlægget HER. Men det var en skøn lørdag (minus at Bella selvfølgelig blev lidt varm lige inden aftensmaden).

Bellas cute pandabluse er fra Småfolk HER
Jeg har to gange Ganni kjoler på. Den højhalset med blonde (den har I set før her) fås nu nedsat HER

We drove to Korsør Saturday we stay at Comwell Korsør. The weather was so lovely and very Spring-like! I’m not going to go into more details about our Comwell stay, but you can read about it seperately HERE.

comwell-korsoer-weekend-ophold-spa-afdeling-pool-missjeanett-tilbud-billeder-sauna-hotellercomwell-pool-missjeanett-blogger-korsoer-min-weekendkortkartellet-odense-plakater-hortensia-toerret-missjeanett-hjem-min-weekendme-mothers-streetfood-vietnamesisk-i-odense-restaurant-missjeanett-mit-odense-min-weekendme-mother-mothers-street-food-vietnamesisk-restaurant-i-odense-missjeanett-min-weekend

Vi vågnede søndag på Comwell Korsør og nød deres spa-afdeling, inden vi vendte tilbage til Fyn. Hjemme igen fik vi hængt lidt småting op. Jeg har længe haft Odense-plakaten (kan købes HER) stående på reolen, fordi jeg syntes, at det så fedt ud, men nu havde jeg lyst til, at den skulle hænges op. Jeg fik også bestilt endnu en fødselsdagsgave til Bella, som blev denne her. Hun kommer til at elske den! Aftensmaden indtog vi på den nye vietnamesiske restaurant Me – Mother’s Streetfood (hvor hende her også var). Den ligger i Vestergade, lige ved siden af Lagkagehuset. Det var rigtig lækkert og jeg tror faktisk, at det er den bedste Pho jeg har fået. De har også rigtig fair priser (på nær deres forårsruller – de er lidt dyre. Men gode!). Har I været forbi endnu?

Sundya we woke up still at Comwell Korsør. We had a lovely time in their spa before returning to Odense. Back home we hung a few posters and I ordered this one as a gift for Bella for her birthday. She’s gonna love it! We ate dinner at a new Vietnamese restaurant that just opened in Odense. They have a very good Pho!

bloglovin

1 kommentar

  • Marie

    De er så skønne, de her indlæg!

    Lige en Odense-anbefaling herfra: Har du stiftet bekendtskab med ODEONs nye Café Odeon Social?? Det er simpelthen SÅ hyggeligt et sted, med lette tærter og rugbrødsmadder, kage, kaffe og lækre lemonader (prøv deres YUZO lemonade!), og om aftenen afholder de fællesspisning, hvor man kan få et godt måltid for 85 kr, hvor menuen skifter hver uge.
    Mange sidder allerede dernede i dagtimerne og hygger med arbejde og computere, så ville bare fortælle dig om det, hvis du en dag mangler en ny café at arbejde fra 😉

    Rigtig god dag!
    Kh Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Comwell weekend-ophold