Bolig cravings: guld og planteplakater

Når man tvivler på egne evner som mor: Mit fantastisk lille menneske

tegning-livet-som-mor-missjeanett-blogger

“Det er mig der er den høje, mor. Fordi min hals er så lang”. “Der er hjerter på, fordi vi elsker hinanden. Dig, mig og far”. “Vi bor sammen i vores hus. Jeg elsker vores hus!”.

Jeg tror, at de fleste mødre har dage, hvor man tvivler på sine egne evner som forældre. Gør man det nu godt nok? Kunne man gøre det endnu bedre? Den tvivl kan næsten ikke undgås. Men når man så (stolt) bliver præsenteret for en tegning som denne, så fyldes jeg kun med kærlighed og stolthed.

Bella er så kærlig, empatisk, så mild (hun er verdens mest forsigtige ved børn der er yngre end hende selv). Hun er kreativ, klog og sjov. En selvstændig pige, der tror på egne evner. Hun er også en glad pige, der hele tiden ser muligheder og ikke forhindringer. Og så er hun – pardon my french – skide smuk!

Jeg er stolt, når jeg hører, hvordan de roste hende i vuggestuen og hvordan de gør det nu i børnehaven. Jeg bliver stolt, når jeg kan se, hvor god hun er til at skabe relationer til andre (både børn og voksne). Jeg bliver stolt, når vores venner siger, at hun er så sød og nem at have på besøg. Jeg bliver stolt, når hun tegner sådan en tegning, der er fuld af så meget kærlighed til os og til hinanden. De ting skal man huske sig selv på, når man har en dag, hvor man ikke føler, at man slår til som mor. Fordi hvis jeg har nogen som helst andel i, hvordan Bella er som hun er, så kan jeg vist ikke gøre det helt så skidt. Må vi huske os selv på dét de dage, hvor man tvivler på sig selv.

Mit fantastiske lille menneske <3 Jeg elsker dig, Bella!

“I’m the tall one because I have a long neck, mommy”. “There’s hearts on the drawing because we love each other. You, me and daddy”. I think all mommys have days where we doubt if we’re doing a good job as moms. But when I see my beautiful, clever, creative, empathic and loving little girl I get so proud. If I have any part of the wonderful person she is, then I can’t be doing it all that bad 😉 My fantastic little human <3

bloglovin

14 kommentarer

 • C

  TAK! Du har så evigt ret, men hvor er det bare svært at hvile i sig selv og tro på, at man gør det rigtig godt. Jeg synes, min kæreste og jeg gør det rigtig rigtig godt. Og jeg synes min pige på lidt over 1 år er mega sej og viljestærk – noget som jeg faktisk er rigtig stolt af, at hun indeholder, fordi jeg selv ikke altid er så viljestærk. Men når man ryger i sammenligningsfælden og føler, at man ikke er nærværende nok, eller har jeg mon nu været kærlig nok. Så er det bare rigtig rart at læse sådan et indlæg:-) ps. synes det er en mega flot tegning din datter har tegnet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kender den følelse 100%. Men jeg prøver at huske mig selv på, at det altså også er okay at man som voksen har en off-dag. Vi kan ikke været supermennesker hvert minut, hver dag (selvom vi prøver og selvom vi gerne ville). Vi holder jo ikke op med at være mennesker, bare fordi vi bliver forældre.

   Og din datter lyder skøn! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

   Du klarer det helt sikkert flot. Det er straks værre, når man har flere børn – hold nu op hvordan giver man dem nok, når der er tre, der skal ha? 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh det kan jeg sagtens sætte mig ind i! Jeg ville slet ikke kunne overskue flere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Tilykke med hende! Jeg skal selv være mor om lidt for første gang, og alt jeg kan ønske mig, er en datter, der hviler i sig selv som din Bella!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak, hende har jeg godt nok også været heldig med <3 Og tillykke med din kommende baby!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Din datter er altså smuk! Og du må aldrig tvivle på dine evner som mor, for du er en god mor! Selv den.dag du begår en fejl, så husk på at den kom fra et godt sted, for du har altid i overvejelserne hvad der er godt for Bella først. Det er jo altid din førsteprioritet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak, hvor er du sød! Og du har ret at fejl også kan komme fra et godt sted.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Så fint, jeg er vild med børnetegninger, de er så ærlige 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt vildt <3 Bella har heldigvis 3-4 tegninger med hjem hver dag fra børnehaven – jeg elsker det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Har hun virkelig tegnet den tegning helt selv? Det er virkelig flot af en 4-årig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, på nær “rammen” af huset og træet. Det har en af pædagogerne vist lavet for hende (og så har hun farvet det og laver detaljerne på de ting). Men hun har helt selv tegnet os, hjerter osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Kan godt forstå at du er stolt af hende! Hun er simpelthen så smuk og virker SÅ sød! Er sikker på at du er en fantastisk mor, synes din kærlighed til hende lyser ud af dine indlæg hvor Bella er med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak, hvor er det sødt sagt! Det er jeg rigtig glad for at det gør – fordi kærligheden til hende ER stor <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig cravings: guld og planteplakater