Nye smykker fra Hvisk

Gråt og grønt til hjemmet

bolig-oensker-normann-copenhagen-maelkeskummer-ellos-groen-stol-lampe-pendel-monstea-planter-day-home-missjeanett
Reklamelinks:
Ellos stol HEREllos lampe HERNormann Copenhagen sofa HER
Emerio mælkeskummer HERDAY HOME tallerken HER

Grønt til hjemmet og i boligen er en af de største trends indenfor interiør lige nu. Både på væggene, planter, møbler – ja, alt. Jeg prøver også at få lidt mere grønt ind herhjemme, men ikke for meget, da trends jo skifter og lige med bolig gider jeg ikke skifte ud hvert år alle steder. Jeg er helt forelsket i stolen fra Ellos og tror, at den skal købes til d. 1. (hvis I køber dem alle inden, så kommer jeg altså efter jer! 😉 ). Den er vildt fin og det er den skønneste grønne farve. Det er planen, at stolen skal stå i samme hjørne, som dette solspejl og lampen her også er. Jeg vil rigtig gerne male den ene væg i en grålig tone, men jeg får voldsomme protester fra Tim, haha. Resten af tingene her er faktisk grå, men det virker, som en farve der ikke bliver umoderne lige med det samme. Mælkeskummeren har jeg ønsket mig lige siden vi var i Vejle her, men har bare ikke fået den købt den. Den skal klikkes hjem nu! Så bliver min koffeinfri kaffe herhjemme lidt sjovere fremadrettet! Sofaen er SÅ smuk og selvom vi egentlig ikke har planer om, at skifte sofa lige nu, så drømmer jeg altså lidt. Men drømmer er nok et godt ord, om en sofa der koster 25K (av!). Lampen har jeg faktisk købt for nogle uger siden og den skal op i vores ene gang, så snart jeg kan få Tim overtalt til at gøre det. Tallerkenen er bare pæn og måtte derfor med. Tim flipper helt, hvis jeg starter på endnu et tallerkenstel – HA HA!

Er I også klar på en masse grønt til hjemmet?

Green items for the home is a huge trend right now and I’m dreaming on added a few green things in my own home. I’m so in love with the green chair from Ellos and I think I’m gonna buy it next month. I really want all the other things here too, but the couch might be out of my pricerange for now 😉

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye smykker fra Hvisk