Min påske

Når man er for nervøs til at kunne spise morgenmad

laksemad-avocadomad-frokost-fra-riceteria-missjeanett-i-odense

… så må man vente til frokost og i stedet forkæle sig selv der. I dag har jeg været inde og har fået lavet noget i mit fjæs (der kommer indlæg om det snart – både tanker inden, selve behandlingen og resultatet). Jeg var latterligt nervøs inden – mere end hvad normalt er. Og jeg havde ingen grund til det, da stedet (CeriX – behandlingen er i øvrigt sponsoreret) har 100% styr på, hvad de laver og selve behandlingen var overstået på 10 minutter. Jeg nåede vist bare lige at køre helt op inden. Jeg har fået restylane ind for at komme af med poser og mørke rander under øjnene. Det er noget, som jeg har overvejet længe – men mere om mine tanker og overvejelser i et anden indlæg. Ind til videre kan I i dag se lidt på min Story på instagram HER og på snapchat (missjeanett).

Nu vil jeg spise nogle lækre rugbrødsmadder fra Riceteria og vente på at bedøvelsen holder op med at virke, så halvdelen af mit ansigt stopper med at summe. Jeg skal til et blogevent her i Odense senere i dag, men Tim er ikke hjemme, så jeg skal lige have løst, hvor Bella skal være imens. I aften står den på valgkampsmøde angående Tims valgkamp, hvor der skal planlægges en masse ting. Jeg tror, at jeg  er ret træt, når jeg rammer min hovedpude en gang i aften.

Kan I have en skøn torsdag!

Today I had filler injected under my eyes (to get rid of dark tired mommy-eyes 😉 ) – I’m gonna write more about that soon in some other blog posts. I was so nervous this morning (which I had no reason to be) that I couldn’t eat breakfast, so now I’m gonna enjoy some ryebread pieces from Riceteria. Later I have a blog event here in Odense and tonight we’re having a meeting to plan Tims upcoming election. Have a great day!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

4 kommentarer

  • HS

    Dejligt at du er åben over for det, glæder mig til at se resultatet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Selvfølgelig! Det synes jeg ikke, er noget man behøver at skjule 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Åh glæder mig til at se mere! Har overvejet det samme – især, hvis man kan få lavet det “bare” med restylane. Synes mine poser under øjnene er blevet tungere – især efter barn nr to er kommet til;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Mine er klart også blevet værre efter jeg er blevet mor – og hurtigere! Jeg vidste ind til for et halvt år siden heller ikke, at man “bare” kunne fixe det med restylane. Jeg troede nemlig, at det krævede en skalpel i mit ansigt – og det var jeg trods alt ikke villig til.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min påske