Bella befaler april: iskjole fra Molo og Disney badebassin

10 ting jeg vil lave i maj

ting-at-lave-i-maj-blogger-missjeanett

Åhhh kære maj – min yndlings måned hele året! Foråret er så smukt, men sommeren ligger også og lurer lige rundt om hjørnet. Og jojo – så har jeg fødselsdag denne måned. Det gør selvfølgelig ikke måneden dårligere 😉 Her er 10 ting jeg enten gerne vil eller har planlagt at lave i maj…

 • … til prøvemiddag på den nye Gorm’s pizza her i Odense sammen med et lille hold Odensebloggers. De åbner offentligt på onsdag!
 • … tage på gravhøje- og jættestuejagt rundt på Fyn. Vi startede lidt forrige weekend, men her i maj vil jeg se endnu flere. Jeg er helt bidt af “Historien om Danmark”(hvis I ikke skulle have opdaget det 😉 ).
 • … og jeg vil please min indre historienørd endnu mere og bruge en eftermiddag på museet Møntergården her i Odense. Husker I, da de i “Historien om Danmark” nævnte det ældste menneskefund i Danmark? Koelbjergkvinden (som man nu har fundet ud af er en mand) ligger faktisk på Møntergården i Odense – og det anede jeg ikke!
 • … fylde 33 år. Og ikke have det mindste krise over det. Whatsoever. Det er rart.
 • … begynder at planlægge min fødselsdagsfest, som jeg holder i starten af juni. Der er Hawaii-tema og jeg har tænkt mig at gå ALL IN.
 • … få styr på, hvor i Danmark vi vil hen i vores sommerferie. Måske steder der har fine jættestuer? Ha ha!
 • … til S K O T L A N D – og jeg glæder mig helt åndsvagt!!! Efterfølgende vil jeg lave min guide til Isle of Skye og få tilføjet nye Outlander-steder til dette indlæg. Vi skal blandt andet se Culloden Moor denne gang.
 • … i biografen hele to gange med biografklubben – måske endda 3. Først skal vi se den italienske Springtur i Toscana, så den nye danske film 3 ting og så mangler vi at stemme om den sidste. Her krydser jeg selv fingre for den nye Pirates of the Caribbean (det er vist nummer 5 i rækken?) eller måske Their finest hour. Har I planer om at tage i biografen i maj? Hvad skal I se?
 • … til åbningen af Odeon (Odenses nye koncerthus) med Dronningen. Jeg har allerede lidt tøjkrise, men jeg har besluttet mig for, at outfittet skal findes i mit skab – jeg må ikke købe nyt. Men I skal hjælpe mig – der kommer indlæg om det om et par dage 😉
 • … have lidt krise over min egen “strømpebukseregel”. Jer der har læst med længe ved, at jeg har en regel om, at jeg ikke må gå i strømpebukser fra 1. maj til 1. oktober. Jeg hader at have strømper på og det er det første jeg smider, når jeg kommer hjem (ofte før jeg har smidt jagten). Det plejer ikke at være et problem, men det er jo stadig åndsvagt koldt!!! Kom så forår!

Og et lidt shoppetip til jer: Moodings og JustSpotted har 25% på alt fra i dag (1/5) og til onsdag (3/5). Brug koden BD25 ved kassen (samme kode til begge webshops). Shop på Moodings HER og JustSpotted HER

May is my favorite month of the year; it’s still Spring, but Summer is waiting just around the corner. And it’s my birthday month! This month I’m going to the movies three times; to see the italian movie “Like Crazy”, the Danish movie “3 things” (with Nikolaj Coster Waldau) and the last is still yet to be decided (I’m hoping for “Pirates of the Caribbean 5” or “Their finest hour”. I’m also going to Scotland and I can’t wait (I’m gonna see some new Outlander places to be added in this post). I’m going to the opening of our new concert hall here in Odense – with the Queen of Denmark! I still haven’t found out what I’m gonna wear… maybe you guys can help me later this week?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

17 kommentarer

 • S

  Jeg ved ikke om du ved det, men I kører faktisk forbi en gravhøj, på vej til Kerteminde (Kongshøj Gravhøj).

  Lige inden første rundkørsel (Ved kerteminde bygrænse), på venstre side 🙂 .. ikke så stor 🙂 Men det sjove er, at lige ovre på den anden side af fjorden ligger ladbyskibet jo 🙂
  Som jeg har kommenteret før, så er det helt sikkert også et besøg værd 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den ryger bestemt på listen! Det er jo ikke så langt fra Odense 🙂 Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det lyder som en rigtig rar maj! 🙂

  Kunne du lokkes til at lave et indlæg om jeres kommende Skotland roadtrip? Jeg står selv midt i planlægningen af sådan én, og kunne godt bruge lidt ekstra inspiration (dine tidligere Skotland indlæg er blevet studeret nøje 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det kan du tro – jeg har faktisk lige planlagt et indlæg om ruten til i morgen 😉 Jeg laver også indlæg efter ferien med hoteller mm. Hvornår skal I afsted?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Dét er jeg glad for at høre! 🙂
   Vi rejser i uge 29 og 30, så der er stadig tid til gode tips 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, der burde jeg bestemt have lavet en masse nye indlæg inden 😉 Vores rute kommer i hvertfald i morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Det vil jeg glæde mig til! 🙂

   Hav en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak og i lige måde! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Vil helt sikkert anbefale jer at tage på ferie i Odsherred, der er så smukt, og mange unikke perler. Desuden er der en UNESCO GEOpark, en michelin-restaurant, verdens bedste skaldyrsbuffet på Rørvig havn, osv osv osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det lyder virkelig lækkert – men også dyrt? Er det sådan et sted, hvor det koster en halv bondegård i højsæsonen? Jeg synes for eksempel, at Skagen er fantastisk – men med de priser de holder sig i uge 28-31, der holder jeg mig langt væk i den periode. 8-10K for et sommerhus en uge i DK er decideret vanvittigt, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  HAHA – jeg plejer også at have en “regel” om, at strømpebukserne helst skal smides i maj. Meeen det har vist lange udsigter i år :O Det er simpelthen FOR koldt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er åndsvagt koldt!!! Det kan ikke passe, at det faktisk er 1. maj i dag 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som de dejligste forårsplaner – elsker historiske museumer (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det gør jeg også! Synes virkelig at de er spændende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  EJ! Jeg så lige at Odeon har fået Jeff Beal forbi for at spille House of Cards! Havde jeg set det noget før, så havde jeg skulle af sted! Fedt med et nyt musiksted (som for øvrigt har ret mange fede ting på programmet! ELSKER når de spiller musik til film!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal se “Alt eller intet” i biografen – og nok også den nye Pirates of Caribbean, ja! 😀

  Din maj måned bliver da skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg havde faktisk også kigget på “Alt eller intet”, men kan ikke finde ud af, om den ser for “teen”-agtig ud? Den er bygget på en ungdomsroman, ikke?

   Og ja, jeg håber, at det bliver en skøn måned 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella befaler april: iskjole fra Molo og Disney badebassin