Outfit of the day #450: Perfekt sommerkjole og fletning

Nye ting til haven

ting-til-haven-haengekoeje-udendoers-taeppe-boernebaenk-lanterne-bambusstol-parasol-ikea-ellos-kreafunk-bluetooth-afspiller-pudde Reklamelinks:
1/ Hængekøje HER   2/ Børnebænk med parasol HER   3/ Udendørstæppe HER   4/ Lampe HER
5/ Lanterne HER   6/ Solseng HER   7/ Parasol HER   8/ Kreafunk afspiller HER   9/ Hynde HER

Pyh det er lummert her i Odense i dag. Er det også det også hos jer andre steder i landet? De lover vist en ordenligt omgang torden og regn indenfor den næste time. Det kan man godt mærke i luften! Jeg håber, at det klare op igen senere, fordi vi får gæster og jeg overvejer lidt, om vi skal grille. Ellers må vi finde på noget andet! Jeg har været til et par møder i dag og jeg kan forhåbentlig dele en dejlig lille nyhed (for mig) med jer snart. Muligvis i næste uge, hvis alt falder helt på plads.

Det gode vejr får mig til at fokusere på vores have. Det never ending projekt, synes jeg, at dét føles som. Men meget af vores sommerferie kommer til at foregå i netop den, så der skal hygges lidt ekstra om den i år. Alle disse ting gad jeg godt at tilføje derude. Jeg skal have fundet mig en eller anden solseng, som jeg kan ligge på, når der sluges sider i mine Outlander bøger. Tim er vild med tanken om en hængekøje. Det lyder hyggeligt, men jeg ved bare ikke, om jeg tror, at vi får den brugt. Til gengæld skal vi have en parasol i år. Det har vi ikke haft endnu, så det er på tide (vi plejer at gå ind, når vi har fået nok sol). Jeg er lidt lun på et udendørstæppe som nr. 3. Hvordan fungerer det? Skal man tage det ind hver aften eller tåler det godt, at det ligger ude hele sommeren? Jeg synes nemlig, at det lyder lidt træls, hvis det skal pakkes sammen hver dag. Kreafunk afspilleren har jeg lige købt og den har rigtig lækker lyd. Den er med bluetooth, så jeg sætter bare alle mine favoritlister fra Spodify til. Lækker summer tunes i haven hele sommeren – skønt! Børnebænken har jeg lige klikket hjem til Bella. Den glæder jeg mig til ankommer, så hun har et sted at tegne og hygge hele sommeren.

Hvad skal I have købt til jeres have/altan i år?

It’s very hot today in Odense! And that makes me wanna plan what to buy for our garden this Summer. I’ve just bought the bench for Bella and the Kreafunk music player so we can listen to nice summer tunes alle summer. Tim wants a hammock and I want a sun bed where I can read my Outlander books.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

1 kommentar

  • Først og fremmest tak for et dejligt arrangement i fredags, det var super hyggeligt !

    Sikke lækre ting du har på din liste. Jeg er så heldig, at jeg fra næste uge af flytter og får mig en altan, så er også på udkig efter diverse have(altan)-ting. Er helt vild med solsengen – den er virkelig fed !

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #450: Perfekt sommerkjole og fletning