Tradition: Det japanske kirsebærtræ 2017

Outfit of the day #449: Gallashow i Odeon i perlekjolen

outfit-odeon-aabning-gallashow-missjeanett-blogger-perlekjole-asos-aldo-clutchoutfit-odeon-opening-gallashow-missjeanett-asos-perlekjole-aldo-clutch-odensebloggersoutfit-gallashow-i-odeon-missjeanett-modeblogger-tim-vermund-kaereste-odensebloggers-aldo-clutch-pearl-perle-kjole-fra-asos-premium-jeanett-drevsfeldtoutfit-odeon-gallashow-missjeanett-odensebloggers-aldo-clutch-asos-perlekjole-pearl-dressReklame/reklamelinks:
ASOS dress – Aldo clutch (similar HERE) – ASOS shoes (similar HERE)

Jeg er hjemme igen og det er jeg ikke specielt tilfreds med. Jeg vil egentlig helst være i Skotland. Det var egentlig helt seriøst, da jeg i dette indlæg skrev, at jeg gerne vil bo der. Det kan jeg bare ikke lige se, hvordan det skulle kunne lade sig gøre lige nu. Måske en dag et feriehus et sted i highlands? 😉 Det satser jeg på!

Outfittet her er fra lige før jeg tog afsted – fra da jeg var til gallashow i Odeon her i Odense (I kan læse om min aften i weekend-indlægget HER). Jeg lyttede både til min egen mavefornemmelse og jeres kommentarer her, og tog derfor perlekjolen fra ASOS på. Jeg synes, at den passede rigtig godt til eventet og følte mig rigtig godt tilpas hele aftenen. Jeg stylede den med krøllet hår (efter at have spurgt søde Dorte til råds), der blev sat op til siden, sorte enkle stiletter, ingen smykker (synes kjolen er nok i sig selv), men en næsten matchende clutch. Skoene har rigtig mange spurgt ind til de sidste par måneder. De er desværre et par år gamle og derfor udsolgt, men DISSE HER (som også er fra ASOS) minder virkelig, virkelig meget om. Jeg er rigtig glad for mine og de kan bruges til SÅ mange forskellige outfits.

Nu vil jeg prøve at komme i bund i min mailbox – der er det ret tydeligt, at jeg har holdt ferie 😉

I’m back home in Denmark and I’m not happy about it. I really wanted to stay in Scotland. I was serious when I said here that I would love to live in the highlands. This outfit is from before I went to Scotland – when I attended the opening at Odeon here in Odense. I wore my pearl dress from ASOS and felt so good all night. That was a good choise! A lot of you have been asking about my black strapping heels from ASOS. I bought them a few years ago so they’re all sold out, but these ones (also from ASOS) are very, very similar.

bloglovin

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tradition: Det japanske kirsebærtræ 2017