Mini A Ture Forår/Sommer kollektion 2017

Outfit of the day #450: Perfekt sommerkjole og fletning

outfit-sommerkjole-selected-femme-dress-blue-print-flower-missjeanett-blogger-odense-havn-fletning-blond-haaroutfit-sommerkjole-fra-selected-femme-missjeanett-blue-flower-print-asos-heels-odense-havn-ny-odenseoutfit-sommerkjole-fra-selected-femme-blaat-print-moenster-missjeanett-blue-flower-print-odense-havnReklame/reklamelinks:
Selected Femme dress (HERE + HERE) – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – ASOS shoes (HERE)

Åhhh hvor er det her sommervejr skønt! Farvel strømpebukser – vi ses til oktober! I fredags var jeg til bloggerbar på Privaten her i Odense sammen med en masse andre bloggere her fra byen. Selve bloggerbaren har været med til at arrangere med hende her og hende. Vi synes alle tre, at der manglede et fast arrangement for byens bloggere, så vi har faktisk brygget på det siden december. Nu lykkedes det endelig at finde en dato, hvor alt passede og det var så hyggeligt. Gode drinks, lækker tapas og alle tog så voldsomt godt imod vores arrangement. Vi håber på at gentage det hele om et par måneder igen. Indtil da kan jeg anbefale jer Privaten til lækre drinks. Jeg vil snart hive nogle af mine veninder med derop!

Til bloggerbaren havde jeg denne nye kjole fra Selected Femme på. Den kan købes HER (i både blå og sort version), men den fås også HER. Det var virkelig lummert i fredags og der var den bare perfekt luftig samt behagelig. Den kommer jeg til at iføre mig mange gange denne sommer.

I kan finde alle mine outfits HER

We’re having the most lovely summer weather here in Denmark these days. Good bye stockings – I’ll see you next October! on Friday I spent my night with a lot of other bloggers from Odense. I’ve been involved in organizing a “Blogger Bar” and Friday was finally the night! I wore this new dress from Selected Femme. It’s going to be so perfect all Summer. It’s available HERE and HERE

outfit-sommerkjole-fra-selected-femme-blaa-blue-print-moenster-missjeanett-fletning-blond-haar-blonde-braided-hair-odense-havn

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

4 kommentarer

  • Rikke

    Du sælger altså den kjole langt bedre end modellen på hjemmesiden – si’r det bare 👌🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Oh så fin;)
    Må jeg spørge dig om, hvilken str. du har købt kjolen i? Er den loose i fittet eller?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini A Ture Forår/Sommer kollektion 2017