10 ting jeg vil lave i maj

Skotland igen – her er vores road trip rute

skotland-road-trip-rute-nummer-2-edinburgh-glencoe-isle-of-skye-inverness-falkland

En uge. Dér er jeg tilbage i Skotland. Jeg glæder mig fuldstændig ubeskriveligt meget. Ruten er lagt og den ser ud som følgende denne gang:

Edinburgh – Glencoe – Isle of Skye – Inverness – Falkland – Edinburgh

Vi starter – lige som sidst – i Edinburgh, da det er der, vi flyver til. Vi springer dog selve byen over og kører direkte ud i landet i stedet denne gang. Jeg vil bare gerne ud i landet og så hellere tage en forlænget weekend i Edinburgh separat. Vi har hele tiden været enige om, at ville tilbage til Isle of Skye. Jeg har sagt det før, men gentager gerne: tager I til Skotland, så er Isle of Skye et must! Der er så fuldstændig fantastisk. Efter Skye kører vi denne gang videre til Inverness, som er nyt for os. Jeg glæder mig også til at kunne tilføje nye Outlander steder til mit indlæg her. Der kommer i hvert fald mindst to nye på den. Mest glæder jeg mig dog til et gensyn med området omkring Glencoe og hele Skye. Der er ubeskriveligt.

Der er ingen tvivl om, at jeg skal tilbage til Skotland – også efter denne tur. Næste gang vil jeg rigtig gerne til Isle of Lewis (øerne lige over Isle of skye), men det kræver tur med færge med bilen, overnatninger der mm. – og det kunne jeg ikke rigtig klemme ind i planen denne gang. Jeg vil også gerne på et tidspunkt tage mere af østkysten med blandt andet Aberdeen. På et tidspunkt skal vi også have udforsket det sydlige Skotland (nær grænsen), hvor der er flere smukke historiske steder. Byen Stirling har vi også sprunget over, men den skal der også kigges nærmere på en anden gang.

Når jeg er hjemme igen, så kommer der masser af indlæg – både om denne nye rute (inklusiv hoteller og spisesteder), en Isle of Skye guide og mere.
Ruten vi tog sidste gang kan I se HER

One week – then I’m back in Scotland. And I can’t wait!! We’re flying to Edinburgh and then driving out in the country from there. This is our route this time. Edinburgh – Glencoe – Isle of Skye – Inverness – Falkland – Edinburgh. I’m looking forward to adding new Outlander places in this post and seeing Isle of Skye + Glencoe again. And to visit Inverness for the first time! You can see our route from our last trip (including hotels) HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

11 kommentarer

 • Frk BB

  Jeg er grøn af jalousi!!!! Rigtig god tur. Glæder mig til at læse noget om turen når du kommer hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg glæder mig også helt ubeskriveligt meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikk

  Hvor fedt! 🙂 rigtig god tur. Hvor mange dage bruger I på jeres roadtrip?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt, at I har fået sådan en stor kærlighed for Skotland! Vi har endnu ikke besøgt landet, men jeg gad virkelig godt – specielt efter du har talt så godt om det. Glæder mig til at se billeder fra jeres tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er fuldstændig forelsket! Jeg tror, at det bliver et land vi vender tilbage til hvert eller hvert andet år de næste mange, mange år. Det er bare helt specielt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvornår kommer din guide til Fuerteventura? Eller har jeg overset den? Du skriver altid vildt gode guides!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak, hvor er du sød! Den er på vej – de der guides tager altid bare lidt mere tid at lave end “almindelige” indlæg. Men jeg er godt i gang og den kommer snarest. Skal du afsted snart selv*?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie

  Har selv lige bestilt tur til Skotland. Skal starte i edinburgh, og så tager vi til fort William for at vandre til inverness (gret Glen way). Glæder mig SÅ meget!! Glæder mig også til dine kommende Skotland indlæg – læser med med stor fornøjelse hver gang!! Et af dine indlæg om Skotland var også med til at afgøre, at vi skulle afsted. Ønsker dig en SKØN tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh det lyder også skønt! Og mange tak! Jeg under alle en tur til Skotland. Det er så fuldstændig fantastisk! Hvornår skal I afsted?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, hvor er jeg dog misundelig! I må have den bedste tur altså 😀
  Jeg vil se frem til Outlander-indlæggene 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i maj