Independent women og biler (videoblog)

10 ting jeg vil lave i juni

10-ting-jeg-vil-lave-i-odense-i-juni-tinderbox-festival-missjeanett

Okay, jeg havde så HELT glemt min liste over gode ting, som jeg vil/skal i juni. Derfor bliver denne måneds liste lidt en “ting jeg allerede har lavet” – haha. Dog er der nogle af tingene, som jeg har til gode endnu – heldigvis! Blandt at drikke god gin & tonic i græsset til Tinderbox!

I juni vil jeg/har jeg allerede:

  • holdt fantastisk Hawaii-fødselsdagsfest i min have. Man burde holde flere havefester! I flertal – hver sommer!
  • været til overdådigt kagebord hos hende her
  • Selvfølgelig afsted med biografklubben igen. I juni skal vi se komedien Table 19. Har I biografplaner i juni? Jeg ville også gerne have set Når noget slutter og Wonder Woman.
  • heppe på en hedebølge. Desværre læste jeg forleden, at langt de fleste hedebølger i Danmark falder i juli og august. Så jeg må nok vente lidt.
  • startet på nyt job. Mere om det snart. Men det er skønt!
  • på Tinderbox!!!!! Åh jeg glæder mig! Jeg skal både til bloggerarrangement med borgmesteren og interviewes live på TV 2/FYN. Og så skal jeg selvfølgelig høre en masse musik, spise god mad og hygge mig med søde venner. Skal I afsted? Der er meget få billetter tilbage HER
  • købe den ny Outlander-novellesamling og læse den i løbet af sommeren.
  • cykle alle steder hen nu, hvor jeg har fået en cykel. Det føles helt som at have fået sin frihed igen!
  • til yogaevent med en gruppe søde Odensebloggers. Det er ved at være et års tid siden, at jeg sidst har været til yoga, så det glæder jeg mig rigtig meget til!

June is already half done, but here’s my list of things I wanna do (or have already done) in June; held a great Hawaiian themed birthdayparty. I’m going out with my movie club (like always) – in June we’re going to watch “Table 19”. Going to the Tinderbox Festival here in Odense and I can’t wait!!

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Independent women og biler (videoblog)