I de sydfynske vinmarker

Min weekend: photo shoot, Bella på date og vegansk æble crumble

photoshoot-foto-session-missjeanett-tim-vermund-odense-skovdal-nordic-havn-valgkamp-kv17tim-vermund-valgplakat-kv17-kommunalvalg-missjeanett-photo-shoot-session-2017

Det stod ned i stænger nærmest hele fredagen. De første par af mine vågne timer brugte jeg i selskab med en varm kop koffeinfri kaffe og lidt arbejde. Omkring middagstid tog jeg med Tim til et photo shoot. Han fik taget dette billede til hans kommende valgplakat i november, som han egentlig var rigtig glad for, men siden har han fået briller. Vi har talt utrolig meget om det herhjemme – om det betød noget, om folk stadig ville kunne genkende ham, selvom han ikke havde briller på valgplakaten. Det virker måske ubetydeligt, men ved kommunalvalg er vi nede i en stemmemængde, hvor selv et par stemmer kan have stor betydning. I 2013 blev 9 socialdemokrater valgt ind her i Odense. Forskellen på ham der var nr. 9 og den der var nr. 10 var EN stemme. Ja, I læste rigtigt – en sølle stemme, der afgjorde det mellem de to. Så man gransker virkelig alt, op til sådan en valgkamp. Tim fik muligheden for at få taget nye billeder og vi havde på forhånd aftalt, at vi valgte det bedste billede – uanset om det var med eller uden briller. Nu siger jeg i øvrigt “vi”, fordi Tim har bedt mig om at tage valget, da han selv overhovedet ikke har øje for den slags. Og selvom jeg på ingen måder er professionel fotograf, så kan jeg godt mærke, at jeg alligevel er vant til at lege med billeder i mit arbejde. Fotografen og jeg var også meget enige om tingene. I øvrigt blev billederne taget hos Skovdal Nordic på Odense havn – de kan varmt anbefales. Virkelig dygtige og behagelige at arbejde sammen med. På det nederste billede af de to ovenover, kan I helt til venstre se det “gamle”, som han fik taget tilbage i november. De to andre er nye fra i fredags og dem som var de bedste. Vi (jeg) er bare i tvivl om, hvilket et der er bedst. Han smiler mest på billedet til venstre, men jeg synes faktisk, at han er mere lækker på det til højre med det blik han giver (hø hø). Jeg venter lige på, at vi får de redigeret versioner før der bliver taget et endeligt valg. Men det bliver en af de to, hvor han har briller på. Efter photo shoot havde jeg et møde og spiste frokost på Odeons “Café Social”, hvor deres tærter virkelig kan anbefales. Efterfølgende fik jeg lige kigget lidt på H&Ms udsalg og købte lidt ting, som Bella manglede. Resten af dagen fik vi ryddet lidt op (men ikke nok, synes aldrig man rigtig kommer “i bunde”, når man har et barn) og da Bella sov, så Tim og jeg filmen Hidden figures. Den er rigtig god og kan bestemt anbefales!

On Friday I went with Tim to a photo shoot for his election poster for the election in November. He did get this taken not so long ago, but since then he has gotten glasses so he had some new ones taken on Friday. In the photo you can see the “old” one at the left and then the two new ones with his glasses on – we’re trying to decide between those two. After the shoot I had a meeting and ate lunch at Odeons “Café Social”. They do great pies! Later that night Tim and I watched the movie “Hidden Figures” which is good and can be recommend!

ove-sprogoees-plads-legepladser-i-odense-min-weekend-missjeanettcafe-skt-gertrud-gertruds-god-burger-i-odense-missjeanett-min-weekend-sommer

Lørdag havde vi ingen planer – og hvor var det skønt! Det er første gang i nogle uger, at vi havde en hel weekend uden planer og det var tiltrængt. Vi lavede ikke det store først på dagen, men med det skønne vejr og en rastløs Bella, så besluttede vi at tage ind i gågaden og få en is. Jeg havde spottet, at den Frellsens, der ligger lige ved H&M, har fået pistacie softice, så det skulle prøves. Det kan godt anbefales, selvom jeg ville ønske, at de skruede lidt op for pistaciesmagen. Isen spiste vi ved Bellas yndlings legeplads; den lige ved Ove Sprogøes plads. Pludselig var der et lille tilfældigt træf af børn fra Bellas børnehave. På et tidspunkt var der hele fire børn derfra (inklusiv forældre) og faktisk lige nogle af dem, som Bella leger mest med. Ret random at vi alle lige skulle være der på samme tidspunkt sådan en lørdag eftermiddag. Vi endte med at blive der i flere timer, da børnene legede så fint sammen og vi forældre snakkede bare. Ungerne nåede også at soppe lidt i springvandet på pladsen. Da det nærmede sig aftensmadstid, gik vi på Gertruds med Bellas ven Elias og hans forældre. Spontant og så hyggeligt! De to unger havde en lille cute date sammen, hvor de delte en burger og pomfritter i bedste Lady & Vagabonden stil 😉

Virkelig skøn og spontan lørdag. Så spontan at jeg heller ikke havde mit kamera med og derfor har jeg kun disse få billeder fra min telefon.

We had no plans Saturday which was so lovely. That’s the first weekend in weeks without any plans. The weather was lovely so we went into the shopping street where we had ice cream and Bella played on her favorite playground. Suddently there was several of kids from Bellas daycare and the kids played together for several hours. We ended up eating burgers at Gertruds with one of Bellas friends and his parents.

vegansk-aeble-crumble-vegan-apple-coconut-whipped-cream-kokos-floedeskum-missjeanett-opskrift-min-weekendmini-a-ture-regntoej-missjeanett-med-hajer-min-weekendellos-barvogn-reol-med-hjul-whisky-fra-skotland-gin-glas-missjeanett-min-weekendellos-barvogn-barbord-whisky-samling-cadenheads-sloe-gin-scotch-whisky-ben-nevis-longrow-talisker-bombay-missjeanettpilea-tallerken-plante-stikling-barvogn-dekantera-breath-of-snow-and-ashes-diana-gabaldon-outlander-missjeanett-whisky-talisker-storm

Søndag var endnu en dag uden planer og vi besluttede os for, at vi bare ville lave ingenting derhjemme. Jeg kastede mig ud i at lave en vegansk æble crumble, som blev rigtig god, men som jeg lige skal have lavet et par gange mere med nogle få ændringer før jeg smider opskriften på bloggen. Jeg elsker flødeskum og har flere gange tænkt, at det er synd for veganere, at de går glip af den gudespise. Men så fandt jeg ud af, at man bare laver “flødeskum” af kokosmælk. Der kommer fremgangsmåde i min kommende opskrift, men det kan virkelig anbefales. Det er SÅ lækkert! Hvis I ikke kan vente, så prøv at google “coconut whipped cream”. Jeg fik læst en masse i min Outlander bog, men da Tim gik i gang med aftensmaden, ville Bella på legepladsen og jeg så mit snit til lige at få taget nogle billeder til et indlæg, som kommer i morgen. Efter maden valgte jeg mig en whisky fra vores barvogn (vi har et ret godt udvalg af whisky efter to ture til Skotland på under et år 😉 ) og så besluttede jeg mig for en læsemarathon, så jeg kunne blive færdig med A Breath of Snow and Ashes. Jeg havde nemlig kun 90 sider tilbage og jeg blev også færdig – klokken 02 om natten (jeg var såååå træt hele mandagen, men det var det hele værd!). Der kommer en anmeldelse snart (den er rigtig god – meget, meget bedre en bog nr. 5), men indtil da kan I læse min anmeldelse af nr. 5 i serien HER og se hele oversigten over Outlander bøgerne HER. Jeg er egentlig allerede gået i gang med bog nr. 7 (“An Echo in the Bone“), men jeg overvejer at tage en lille Outlander-pause og læse denne her i stedet, som jeg lige har fået tilsendt et anmeldereksemplar af. Nogen af jer der har læst den?

Reklamelink: Barvognen er fra Ellos og kan stadig fås HER

Sunday was another day without any plans (so lovely!) so we decided to stay home and do nothing. I made a vegan apple crumble and I’ll share my reciepe with you guys soon. While Tim made dinner, I took Bella to the playground and enjoyed some alone time with her. I did a lot of reading in my current Outlander read “A Breath of Snow and Ashes”. I actually finish very late that night – with a scottish whisky in my hand (of course!).

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin
   

7 kommentarer

 • Sara

  Umiddelbart kan jeg bedst lide det billede til venstre hvor Tim smiler. Synes han ser mere sympatisk ud på det billede hvor han smiler, og det er vel vigtigere i en valgkamp, end at han (ifølge dig) ser lækker ud. 😄 Jeg ville i hvert fald hellere stemme på en der så sympatisk ud, hvis det var mig selv der stod med valget. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er jeg fuldstændig enig med dig i. Fuck at man er lækker, hvis man ikke virker sympatisk. Langt de fleste har også sagt dét, hvor han smiler mest, så hælder også til det. Og tak for input!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Coleen Hoover kan virkelig anbefales. Ved ikke om du har læst de andre hun har skrevet, den du har fået tilsendt er i hvert fald god 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Fedt! Nej, jeg har aldrig læst hende før. Er der andre af hendes bøger, som du kan anbefale? (hvis jeg nu bliver vild med hende efter den her).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Billedet til venstre hvor han smiler, fanger mig mere. Og som en anden skrev synes jeg også, han ser mere sympatisk ud der.😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Noteret! Og mange tak for din mening. Den sætter jeg pris på – vi har været så meget i tvivl, men hælder også voldsomt til det smilende nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg synes faktisk, at billedet til højre er bedst. Det smilende billede virker mere opstillet, og han ser en smule nervøs ud. Han udstråler langt mere selvsikkerhed på billedet til højre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I de sydfynske vinmarker