Mest læste indlæg i juli

10 ting jeg vil lave i august

10-ting-jeg-vil-lave-i-august-2017

Jeg synes godt nok, at juli er gået hurtig! Men sådan er det jo, når der går lidt ferie i den. Tiden går hurtig, når man har det rart. August ligner dog også en måned, der kunne blive mægtig rar. Og så har jeg faktisk ikke helt opgivet på sommervejret – endnu. Det må da snart komme?

I august vil jeg…

 • … holde en uges ferie, som skal bruges i et skønt sommerhus et godt stykke oppe i nordjylland. Det ligger nede i klitterne med havudsigt fra huset. Fik jeg sagt, at jeg glæder mig rigtig meget?
 • … selvfølgelig ud med biografklubben som altid. Vi skal se to film i august. Den første er “The Big Sick” (se traileren her – den ser altså god ud!) og så er vi ved at stemme om film nr. 2. Lige nu står det lige mellem “American Made” og “The Dark Tower”. Jeg hepper klart på sidstnævnte.
 • … spise gourmetpicnic i Munkemose, hvor SPIS! Odense sammen med restauranten The Balcony arrangere en hyggelig dag. Man får en overdådig kurv med nordisk tapas. Jeg er blevet inviteret af SPIS! Odense, men I kan også købe billetter HER
 • … til åbningen af blomsterfestivalen her i Odense – sammen med Kronprinsesse Mary!
 • … holde sommer-pizza party for søde venner i vores have (hvilket vi gjorde i lørdags og det stak lidt af… puha mit hoved i går)
 • … få færdiggjort minimum en af bøgerne fra denne stak – og starte på den næste
 • … forbedre min tid på 5 km endnu mere. Lige nu er min bedste tid 31:06 minutter og jeg vil gerne snart ned under 30 minutter. På længere sigt vil jeg også gerne løbe 6-8 km. Sjovt, det sidste er en sætning jeg aldrig ville have troet, at jeg ville skrive, hvis I havde spurgt mig for et halvt år siden.
 • … og skulle vi så ikke satse på en lille hedebølge? Gerne i den uge, hvor vi er i sommerhus. Men anytime er også fint. Pretty please?
 • … få styr på efterårets rejseplaner. Jeg deler dem snart med jer og jeg glæder mig allerede!
 • … give den ekstra gas med træning. Selvom jeg kommer regelmæssigt afsted, så er det gået lidt i stå i forhold til resultater. Derfor skal der nok lidt ekstra til for at få det i gang igen. Jeg vil gerne op på to gange træning om ugen fast (lige nu ligger det på 1 – nogle gange 2). Jeg kan jo bruge alle rejserne, hvor jeg skal i bikini, som motivation, ha ha.

Hvad har I af skønne planer for august?

I think July went by so fast – that’s what happens when you’re enjoying yourself! In August I’m going to a gormet picnic (you can buy tickets here), I’m gonna watch “The big Sick” with my movie club and going to the opening of the Flower Festival here in Odense – with Crownprincess Mary of Denmark.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

20 kommentarer

 • Malene

  Det lyder som om, du har en dejlig måned i vente!

  Sjovt at høre om dit løb, da jeg nemlig også selv løber. Jeg havde det præcis som dig, men nu skal jeg snart løbe min allerførste 10K! Troede aldrig jeg skulle komme til at løbe over 5 km! Men faktisk synes jeg, at træningen fra 0-5 km har været hårdere end træningen fra 5-10 km. Det er lidt skægt at tænke tilbage på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej hvor er du god!! Tænk hvis jeg kan løbe 10K på et tidspunkt. Det ville være vildt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder til, at du får en skøn august måned! Er spændt på at høre mere om jeres rejseplaner.
  Det ser rigtig spændende ud med picnic i Munke Mose, det vil jeg lige kigge lidt nærmere på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Gør endelig det! Jeg synes, at den picnic lyder både lækker og vildt hyggelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Uh, hvor spændende med Nordjylland. Jeg håber, der kommer et indlæg om, hvad I skal. Det er jo min gamle hjemstavn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvor hyggeligt! Lige nu har vi ikke planlagt det store andet end afslapning i det skønne sommerhus. Har du nogle gode ideer? Vi er nok ikke til mere sommerland (er det ikke Faarup, der ligger deroppe omkring?) for denne sommer, men ellers er jeg ret åben overfor forslag! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg kommer gerne med lidt forslag. De er lidt vestkystspecifikke, men fra en nordjyde. Hvis i vil ud og have en lækker brunch i det hyggeligste lille hus – hvor familien selv bor – skal i tage på møllecafeen i Lønstrup. Generelt er Lønstrup simpelthen så fin en by. Og lige nord for Løkken ligger Rubjerg Knude med et fyr, der er også flot.
   I Tuen ligge ren fin og dygtig keramiker (Min mor – og Emil Thorup – har fyldt sit køkken med keramik derfra) med en tilhørende cafe, hvor man kan få sig en kage i haven (eller inde). Mener hun hedder Dorthe Hansen. Blokhus er – efter min mening – et turist helvede. Det er Løkken til dels også, men de har simpelthen fået lavet et fint strandmiljø med lidt fokus på surf. Tjek evt northshoresurf.dk på insta. Samtidig med at der lidt længere oppe af stranden ligger nogle gamle bunkere. På issiden er Det Blå Ishus et tilløbsstykke i Nordjylland. Lad jer ikke narre af de ishuse der er på bejen ned mod stranden – det er det sidste der er det rigtige. De har ikke som sådan noget særligt is (premiere), men er kendt for guf mellem kuglerne. Et andet issted er Ryå mejeri, hvor man kan få de lækreste softice med lakrids eller kærnemælk.
   Åh, jeg kan vist blive ved. Skagen er jo også altid et godt bud.
   Jeg håber i får en dejlig ferie i det nordjyske og har vejret med jer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Uh sikke rigtig mange gode foreslag! Jeg skal bestemt have kigget nærmere på både brunch og keramik – og så skal vi helt sikkert se nogle bunkere! Tusind, tusind tak! Du må endelig skrive igen, hvis du lige kommer i tanke om endnu en perle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det vil jeg helt sikkert gøre! Det er jo ikke let at vide hvor de gode steder gemmer sig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Okay, jeg kan kun sige mig enig i ALT det ovenstående!!
   En sommer uden en uge i sommerhus ved Vesterhavet er ikke rigtig sommer – og du/I har så meget godt at se frem til 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg glæder mig også allerede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Ja, Fårup ligger i nærheden af Blokhus, hvilket jeg selvfølgelig kun kan anbefale. Det er virkelig hyggeligt, og jeg tror, at det vil falde i god jord hos Bella.

   Ellers kan jeg anbefale Blokhus som by, særligt nu hvor turisterne (nordmændene) er taget hjem.
   Ellers kan jeg nævne
   Skagen, hvis det ikke er for langt at køre – det tager forevigt, fordi der ikke er motorvej, haha. Men der vil jeg ligesom Sara anbefale det Blå Ishus.
   Løgstør, en lille by på den anden side af limfjorden, som har en masse hyggelige arrangementer for børn, ofte gratis – kan dog ikke udelukke, at det ikke er så aktuelt, fordi skolernes sommerferie er ovre. De har en årlig muslingefestival, hvor man kan få gratis muslinger, kan desværre ikke huske, om det har fundet sted.
   Vigsø, hvis I skal se bunkere! Der er nok at tage af!
   Hanstholm har et meget anbefalelsesværdigt Bunkermuseum, som jo er det kendt fra Olsen Banden I Jylland. Jeg må erkende, at jeg ikke har været på museet i mange år, men jeg husker det som meget børnevenligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Hov! Jeg tror ikke, at jeg fik sendt min besvarelse 🙂

   Jeg vil helt sikkert også anbefale Løkken eller Blokhus til at kigge på keramik, tøj (tjek evt. Bykalstrup.dk) I Hune tæt på Blokhus har Etly Klarborg en butik/værksted, hvor hun laver triptrapnisser eller Klarborg nisser, som de vist hedder nu.
   Derudover er der selvfølgelig Skagen, som altid er et besøg værd. I er også heldige med, at der ikke er så turistet igen nu her. (Uge 29 er forfærdelig. jeg gentager FORFÆRDELIG :D) I Skagen vil jeg anbefale jer at tage ned i de små fiskehuse og spise!

   I forhold til bunkere, skal I helt sikkert til Vigsø/Hanstholm. Der er bunkere en masse. Der er også et Bunkermuseum, som er kendt fra Olsen Banden I Jylland. Jeg har ikke været der en del år, men jeg husker det som ret børnevenligt og sjov for børn – der er i hvert fald mange skoleklasser, der tager dertil.
   Ellers kan jeg anbefale små byer som Løgstør ved Limfjorden, der ofte har hyggelige og gratis arrangementer, eller Svinkløv som er et virkelig smukt naturområde, selvom badehotellet desværre ikke er der mere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tusind tak for de mange gode bud!! Vi har faktisk allerede kigget lidt på Bunkermuseumet. Det kunne være mega interessant! Har du nogle tips til restauranter?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Jeg har simpelthen ikke været på restaurant i Nordjylland så længe, at jeg kan anbefale alverden. Beklager.
   Jeg vil dog anbefale de røde fiskehuse i Skagen. Det er så lækkert. Ellers er det mange år siden, at jeg har været ude at spise.

   Mit bedste bud er at kigge på toppenafdanmark.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak – det vil jeg kigge på! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvis i har lyst til softice, så skal i SÅ meget tage et smut forbi Vebbestrup Mejeri. Det ligger lidt nord for Hobro, så måske lidt langt fra jeres destination, men helt klar køreturen værd! Det er den bedste softice, lavet på rigtig 38% fløde, og så er der ikke et sted i DK, hvor du får så meget is for pengene. En stor softice koster kun 14kr, og den er STOR, tro mig! 🙂🍦

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var godt nok billigt!! Der er godt nok lidt langt fra hvor vi er, men det kan være vi smutter forbi på turen derop eller hjem. Tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Gud ja! Vebbestrup er faaaantastisk. Havde jeg helt glemt. Men man skal altså være forberedt på lang kø 😉
   Jeg ved, at de sælger deres softice i Øster Hurup og Løgstør også, men altså det er bare ikke helt det samme, haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er noteret! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mest læste indlæg i juli