Min weekend: event, synstest og et kongemåltid!

2 outfits – en nederdel fra Ellos

ellos-nederdel-ternet-wrap-skirt-josefina-missjeanett-blogger-odensebloggers-odense-havn-migogodense-asos-the-future-is-femaleellos-josefina-wrap-skirt-slaa-om-nederdel-seen-the-future-is-female-ternet-black-white-sneakersellos-josefina-nederdel-slaa-om-wrap-skirt-missjeanett-blogger-odensebloggers-odense-havn

Indlægget er sponsoreret af Ellos

Har I haft en skøn søndag? Jeg har blandt andet været ude og skyde disse billeder til jer, så de er helt “friske”, ha ha. Jeg er af Ellos blevet spurgt, om jeg ikke kunne tænke mig at style denne nederdel. Jeg havde helt frie hænder og det skulle bare været min helt egen stil. Jeg var faktisk ret meget i tvivl, da jeg skulle vælge, hvad jeg ville sætte den sammen med. Først følte jeg, at det var fordi, at den var svær at style. Men da jeg i eftermiddags stod med 5 forskellige outfits og skulle koge det ned til to, så gik det op for mig, at det var svært, fordi den kan styles med ret mange forskellige ting. Det er jo egentlig et kæmpe plus, når det kommer til tøj. Så får man det brugt meget mere! Jeg hader de der ting, hvor de kun kan bruges på EN måde. Man får det brugt så sjældent. Fordi jeg fik så mange ideer, da jeg kastede tøj rundt i soveværelset (lad os ikke tale om, hvordan vores seng ser ud lige nu… faktisk kan man ikke se sengen), så kommer den nok på 38 gange i løbet af de næste par måneder. Den kan både bruges casual, som øverst med en t-shirt og et par sneakers, men også med en pæn bluse, en lille jakke og med skjorter. Og den skifter ret meget udtryk efter hvilken overdel, man har på til den, synes jeg. Jeg er nok selv mest til outfittet øverst (jeg har meget mere talje der), men omvendt var det faktisk det nederste outfit, som jeg endte med at blive i resten af dagen i dag.

Nederdelen er ret normal i størrelsen og den kan købes lige HER

Ps. Til jer der er nysgerrige på de andre ting, som jeg har på, så samler jeg lige det i et andet indlæg i næste uge med links osv.

ellos-josefina-skirt-nederdel-slaa-om-wrap-missjeanett-blogger

Ellos asked me to style this wrap skirt in different ways. I like the outfit with the t-shirt the most my self. You can really use this skirt in many different ways! It’s normal in size and it’s available right HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: event, synstest og et kongemåltid!