2 outfits - en nederdel fra Ellos

En smuk dag ved Rubjerg Knude Fyr

rubjerg-knud-fyr-missjeanett-landskab-travel-to-denmark-danmarkrubjerg-knude-fyrtaarn-vero-moda-henna-dress-blaa-med-prikker-missjeanett-blogger-fra-odense-sommerferierubjerg-knude-fyr-vejen-derud-sti-missjeanett-blogger-nordjyllandrubjerg-knude-fyr-loekken-missjeanett-blogger-go-visit-denmark-danmark-lighthouse

Jeg er ved at samle billeder fra vores ferie i sommerhus i nordjylland, men som jeg sad og kiggede dem igennem, så gik det op for mig, at jeg har for mange fra vores tur til Rubjerg Knude Fyr. Alt for mange til at det kunne presses ind i et samlet indlæg om ferien – og så synes jeg faktisk også, at det Rubjerg Knude fortjener sit eget. Det var virkelig en stor oplevelse og jeg har netop læst, at man regner med, at fyret skrider i havet inden 2020, så jeg vil anbefale jer at tage dertil snart!

Landskabet ved Rubjerg Knude er så sindsygt. Det ser meget lidt “dansk” ud. Kæmpe stort, voldsomt og det mega gode vejr den dag fik mig til at føle det ekstra meget som et sted sydpå. Rubjerg Knude er også et populært turistmål og det forstår man virkelig godt. Man skal gå cirka 1 kilometer fra parkeringspladsen til fyret. Bella havde en fest, da vi nåede selve sandbanken. Vi smed alle også skoene, da vi nåede til sandet og tog det sidste stykke barfodet. Tag dog sko på igen, når I når til fyret. Der har engang stået et par bygninger mere på stedet (Rubjerg Knude museum – blandt andet) og rester af mure, vinduer, stål mm ligger på jorden. Så pas lige på fødderne! Helt henne ved kanten er udsigten vild og kan det ikke blive vildt nok, så tag et smut op i selve Rubjerg Knude fyr. Jeg var helt mindblown og høj på en stor oplevelse, da vi tog derfra igen. Jeg håber, at vi skal op i samme sommerhus igen på et tidspunkt og så vil jeg klart til Rubjerg Knude igen. Stor anbefaling herfra! Har I været der?

Min kjole er i øvrigt HERFRA og Bellas kan købes HER (reklamelinks)

rubjerg-knude-fyr-fyrtaarn-lighthouse-loekken-missjeanett-bloggerrubjerg-knud-fyr-fyrtaarn-lighthouse-loekken-nordjylland-missjeanett-rejsebloggerrubjerg-knude-fyr-fytaarn-ruiner-museum-2017-missjeanett-blogger-murstenrubjerg-knud-fyr-fyrtaarn-lighthouse-loekken-missjeanett-blogger-sommerferie-ferie-danmark-saltumrubjerg-knude-fyr-missjeanett-mini-rodini-rose-kjole-dress-loekken-lighthouserubjerg-knude-fyr-landskab-sandbanke-missjeanett-blogger-fyrtaarn

I’m trying to pick put photos from our vacation in the northern part of Denmark, but I realized that our day at Rubjerg Knude lighthouse deserves its own post. It was that amazing! The landscabe is very unlike most af Denmark – it’s huge, raw and wild. The view from there is amazing too. I really felt like I wasn’t in Denmark. Experts say that the Rubjerg Knude lighthouse will fall into the ocean around 2020 so go and see Rubjerg Knude before nature eats it all! I will highly recommend it!
My dress is available HERE and Bellas dress HERE (adlinks)

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 outfits - en nederdel fra Ellos