Outfit of the day #457: Den der Ellos nederdel og feminist t-shirt

Forkølelse og travlhed

loekken-strand-missjeanett-how-to-kiss-a-frogg-ellos-strandtaske-blogger

I dag markerer slutningen på to uger med fuldstændig hjernedød travelhed. Det har været et mix af, at min egen kalender har været proppet mere end normalt og at Tims skema har været umenneskeligt med blandt andet budgetforhandlinger, travelhed på hans andet job og valgkampsforberedelse. Næste uge er dejlig sløv for os begge. Hvorfor kunne det hele, ikke havde været mere spredt ud? Det er så typisk. Samtidig har Tim faktisk kørt hele denne uge med en træls forkølelse og den har han nu givet mig. Den startede i går.

Nu lyder det hele så negativt, men mange af de ting, som vi begge har lavet, har også været rigtig spændende. I går brugte jeg meget af dagen på at sidde i jury til Best of Odense. Jeg var også en del af juryen sidste år og jeg er faktisk den eneste genganger i juryen. Det er jeg mægtig glad for og tager det som et kompliment (selvom jeg egentlig selv faktisk syntes, at jeg var skide irriterende sidste år, da jeg virkelig virkelig kæmper for mine darlings. Mere end fleste af de andre gør, ha ha). Jeg synes virkelig, at vi fik fundet en masse nomineret i går, som i den grad fortjener det. Afstemningen åbner i næste uge (jeg skal nok lige lægge et link op, når der kan stemmes) og så er det faktisk jer, der bestemmer, hvem der i sidste ende, skal løbe med titlerne. Jeg har også været til en masse spændende møder, som forhåbentlig byder på en masse fede oplevelser.

Ugen har også været sværere, fordi Bella tydeligt har været mærket af, at vi alle har været så travle. Hun har savnet rigtig meget og har givet udtryk for det ofte. Derfor vil jeg i dag giver ekstra mange kram, kys og opmærksom til min lille pige <3

I morgen får jeg besøg af dejlige damer. Denne dame og hende her kommer til Odense – og så skal vi ellers shoppe, spise, drikke, spise noget mere og bare hygge os pisse meget. Så gør det egentlig ikke så meget, at jeg oprindeligt skulle have siddet sydpå med de samme damer denne weekend (selvom jeg håber, at vi kan gøre dét på et andet tidspunkt). Jeg glæder mig og satser i øvrigt på, at den her forkølelse skrider. Jeg har ihvertfald tænkt mig at drukne den i rom toddy’er senere. Det er Tim, der har smittet mig og hans blev aldrig værre end forkølelse.

Reklamelinks:  Vero Moda kjole HER + HEREllos taske HERRay-Ban solbriller HERASOS sandaler

These last two weeks has been so crazy. We have had so many things to do and now I’m just tired – and really looking forward to next week where we don’t have as much on our plate. Right now I’m figting a cold which I hope will be over soon! Tomorrow me (and Odense) are having this lady and this one over – we’re going to shop, eat, drink, eat some more and just enjoy each others company.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #457: Den der Ellos nederdel og feminist t-shirt