Vi ses efterår - hej Kap Verde, solskin og palmer!

Mest læste indlæg i september

foer-efter-billeder-entre-bolig-maek-over-missjeanett-gang-male-trappe-hvid-billedevaeg-vertiplants-blogger-ellos

Min entre – før og efter

I var ret glade for mit indlæg med min “make over” af vores ene gang. Jeg er selv også ret glad for resultatet! Lampen fra indlægget kan købes HER* og den fine vægkrukke HER. Hvis I er vilde med make overs, så glæd jer til, at jeg har lavet om i den ene ende af min stue, så det kommer der snart et indlæg med!

I finder indlægget med min entre HER

odense-havn-missjeanett-odensebloggers-blogger-celine-solbriller

Har vi glemt, hvad god service er?

Jeg var ret overrasket over, hvor forlegen jeg blev, da jeg fik virkelig god service i en fysisk butik. Jeg har simpelthen vænnet mig til ingen service, når man shopper på webshops, at jeg følte det helt mærkeligt. Det skrev jeg lidt om HER + viste lækre efterårsstøvler frem. Nederdelen er der et andet outfit med HER (og den kan købes HER*)

serier-der-kommer-i-2017-gode-ventede-efteraar-outlander-saeson-season-3-the-crown-mindhunter

7 serier du skal glæde dig til i resten af 2017

Der er virkelig mange gode serier, der har premiere dette efterår. De fleste er faktisk startet, siden jeg lavede indlægget. Jeg er selvfølgelig overlykkelig for at Outlander er tilbage, men er til gengæld ikke blevet så på Herrens veje, som jeg havde håbet. Er I?

I finder indlægget med alle serierne HER

spis-odense-food-festival-2017-reception-aabning-missjeanett-blogger-vero-mode-kjolen-slaa-om-efteraar-kraebygaard-plankeborde

Min fantastiske mandag

En mandag i september tog jeg mig den frihed at indrette en hel dag med kun gode ting. Jeg nød det første afsnit fra den nye sæson af Outlander og så brugte jeg en masse timer på Stadsarkivet i jagten på forfædre i min slægtsforskning. Læs HER hvad jeg ellers lavede den dag. Jeg drømmer om snart at kunne tage sådan en dag igen. Kjolen kan stadig købes HER*

om-steder-som-giver-en-indre-ro0

10 ting jeg vil lave i september

Alt det som jeg drømte om at lave i september HER. Vi nåede desværre ikke at plukke hasselnødder med venner og jeg har heller ikke fundet de perfekt over knees endnu, men jeg nåede en masse af de andre ting!

The five most read posts here on the blog in September: My hall – before and after. Have we forgot what great service is? TV-shows you should be looking forward to in 2017. My fantastic Monday and 10 things I wanna do in September.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ses efterår - hej Kap Verde, solskin og palmer!