Min weekend: Borgmesterens fødselsdag og vinterklar have

Videoblog: Mit besøg hos Headspace Odense

Indlægget er sponsoreret af Spar Nord

I onsdags var jeg forbi Headspace Odense for at give dem de 10.000 kroner, som jeg donerede via Spar Nord. I kan i den øverste video høre mig fortælle lidt om, hvorfor jeg valgte dem og hvordan det gik. I videoen er en stemningsvideo fra selve dagen og deres lokaler her i Odense. Man kan ikke se nogle ansigter i den nederste video, da det var deres ønske og det respekterer jeg naturligvis. Bare hvis I undrede jer.

Spar Nord vil med deres kampagne “De små ting” gerne sætte fokus på og få os alle sammen til at anerkende dem, der gør noget for fællesskabet. Spar Nord vil som bank gerne have lokalkendskab og vide mere om, hvad der betyder meget for deres kunder. Kender I en god sag eller et lokalt initiativ, som I synes, der fortjener at få 10.000 kroner? Så kan I læse mere og ansøge HER – og samtidig se, de ting som Spar Nord har støttet indtil videre. Hvem ville I give de 10.000 kroner til, hvis DU kunne bestemme?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: Borgmesterens fødselsdag og vinterklar have