Outfit of the day #460: Bourgonvilla love på Kap Verde

Vero Moda Henna-kjolen i nye farver og prints

vero-moda-slaa-om-kjole-nye-farver-prints-pris-med-prikker-missjeanett-blogger

Reklamelinks:
1. HER   2. HER   3. HER
4. HER   5. HER

Man skulle næsten tro, at Danmark var mættet med Henna-kjolen fra Vero Moda, men dens popularitet virker til stadig at være stor! Men den er også bare flatterende, nem at bruge og til en mega fornuftig pris. Der er kommet nogle nye efterårsfarver og i den forbindelse har de også lagt lidt til længden. Efterårsversionen er cirka 5 cm længere end den fra i sommers. Jeg har også hørt, at stoffet skulle være en smule tykkere på de nye, men jeg har endnu ikke selv haft dem i hånden, så jeg kan ikke bekræfte det – endnu, fordi jeg er selvfølgelig selv røget i og har klikket en mere hjem. Jeg kan virkelig, virkelig godt lide farvekombinationen på nr. 1, men jeg blev enig med mig selv om, at jeg ikke skal have flere med prikker. Jeg har allerede fire (!!), så hvis jeg skulle have en mere, så skulle det være med blomsterprintet. Derfor har jeg købt nr. 4 og glæder mig til, at den kommer. Den har de mest perfekte efterårsfarver! Personligt synes jeg, at størrelsen er lidt til den lille side, men jeg ved ikke, om det er anderledes her i efterårskollektionen. Min egen samling tæller nu den grønne (havde jeg på HER), den røde, den lyseblå (har jeg på HER) og den mørkeblå/røde. Og nu er nr. 4 altså på vej hjem til mig!

Hvilken en af de nye farver kan I bedst lide?

The “Henna dress” was soooo popular this Summer and now Vero Moda has made a new batch in colours perfect for autumn and winter. They have also made the dresses about 5 cm longer. I’ve just bought no. 4. I decided not to buy any more with dots since I already have four of these dresses (see the me in the green one here and the light blue here). You can buy the dresses right HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

17 kommentarer

 • Emma

  De er bare så flotte i de nye farver og jeg er helt syg med nr. 5.. Desværre er den lige det længste til mig, efter de har lagt nogle centimeter til 😛 Men kan godt forstå, at jer, der er lidt højere, synes det er fedt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Øv, det er da træls! Ja, jeg synes det er rigtig rart, fordi den var liiiige til den korte side på mig i sommers.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Straa

   Jeg skulle lige til at skrive at det er så lækkert de har gjort den længere. Jeg har prøvet den SÅ mange gange men sommermodellen er bare for kort. Nu kan jeg endelig komme med på moden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg synes virkelig også, at de 5 cm er rare!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Haha kan sagtens forstå jer “høje”. Der var den anden liige kort nok 🙂 Men på min 165 cm synes jeg den er for lang nu.
   Men ok, man kan jo ikke vinde hver gang 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, jeg kan også godt forstå at du er ærgerlig!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Sjovt, jeg er selv 1,78 høj og den korte version går mig næsten til knæerne bagpå, så jeg synes også den nye version er lidt for lang…..den “gamle var perfekt i længden til mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej hvor sjovt! Men vi kan jo være høje på forskellige måder – hvis man fx har meget lang overkrop, så vil den synes kortere (tænker jeg?). Jeg synes egentlig også at længden er fin på de “gamle”, men som sagt blev de meget kort, når man bevægede sig, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Det er helt ude af kontekst, men ville blot lige smide en kommentar ift. den video du har lagt op på Facebook af Tim og Bella. Ih, hvor er de altså fin ! Og var det ikke fordi jeg allerede stemmer på netop hans parti, så ville jeg uden tvivl stærkt overveje det ! Bella er bedårende ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhhh tusind, tusind tak!! Jeg smelter selv hver gang, jeg ser den video (10 gange nu – and counting). Bor du i Odense?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har den prikkede i sort og grøn, så tænkte præcis det samme som dig, blomster må der til, så jeg købte også den vinrøde med blomsterprint i går, er meget spændt på hvad de 5 cm betyder. Jeg er ikke så høj som dig, men følte tit, at når den skilte på midten, så var det lige kort nok, og jeg bruger den af samme grund ofte med en lang top under.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er lige præcis, der hvor den skiller, at det bliver kritisk! Jeg håber, at den er pæn i virkeligheden også. Jeg har lige fået en sms i dag om, at den er ankommet til pakkeboksen, så jeg må lige se, om jeg kan få den hentet senere 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk lige købt nr. 1 i dag – og den er så flot! Jeg kan tippe om, at Vero Moda i Rosengårdscenteret har dem til 200 kroner, så man sparer 60 kroner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Øv, hvis de så bare også havde lavet den med lange ærmer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  De kjoler er simpelthen så fine! Jeg har købt to prikkede (sort/hvid og bordeaux/hvid) samt den bordeaux med blomster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Måske et mærkeligt spørgsmål 🙈 Men har du hemmeligt trick til hvordan du får den til at sidde så fint over brystet? 😬Eller sidder den mon bare

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den sidder bare sådan på mig. Hvordan driller den over barmen på dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #460: Bourgonvilla love på Kap Verde