Vi holder ikke jul alene i år

Bellas juleønsker: ønsker til en 4-årig

bellas-juleoensker-disney-store-belle-kjole-lundby-dukkehus-frozen-godnathistorier-for-rebelske-piger-missjeanettReklame:
1/ “Godnathistorier for rebelske piger” HER* + HER*   2/ Disney Belle-udklædning HER
3/ Frozen slot HER 
4/ Hedgize HER*   5/ Lundby dukkehus HER*

Jeg tror, at det er første år, hvor Bella er kommet med rigtige præcise ønsker til jul (hun er også kommet med nogle upræcise – f.eks. “jeg ønsker mig bare 1000 gaver, mor!”). De konkrete ønsker er alle her på nær en enkelt. Hun ønsker sig sådan en af de der Hatchimals*. Selvfølgelig en af de store, der koster 700-800 kroner for en bamse i et plastikæg. Det er så fjollet og det er virkelig at tage røven på os forældre, synes jeg (hende her har også advaret mig om, at ungerne ikke leger med det efter den først er blevet “hatchet”). Til gengæld har jeg sneget bogen “Godnathistorier for rebelske piger” ind på listen. Det lyder som verdens sejeste bog og jeg vil rigtig gerne lære Bella, hvor mange seje kvinder, der findes derude i verden. Meget af hendes udklædningstøj er ved at være for småt og hun har kastet sin kærlighed på Belle-kjolen, hvilket jeg godt kan forstå. Jeg ville ønske, at der havde fandtes lige så sejt udklædningstøj, da jeg var barn! Jeg ville seriøst ikke have gået i andet så. Hun ønsker sig både Frozen-slottet* og dukkehuset*. Vi har valgt at give hende dukkehuset, da jeg tror, at der er mange flere timers god leg i dét end i slottet. Jeg er virkelig spændt på, hvad hun siger til. Jeg købte huset HER* – og jeg fandt ud af, at det faktisk er en del billigere der end i de fysiske butikker, som jeg har været i. Man kan spare næsten 200 kroner på husene online. Hun skal selvfølgelig også have nogle møbler til huset og jeg har blandt andet købt denne fine stue. Der er fine udvalg af Lundby HER* og HER*. På de fleste webshops er det senest d. 20. december man skal bestille, hvis man vil være sikker på, at det når frem til jul. Pindsvinet* (som åbenbart hedder “Hedgize”) har hun forelsket sig helt vildt i og selvom jeg ikke aner, hvad det egentlig kan, så har jeg også klikket det hjem. Jeg har faktisk fået købt alt til Bella nu, så nu mangler jeg bare, at tingene der er købt på webshops ankommer.

Hvor meget giver I jeres børn for i julegave? Bella får lidt mere i år end hun plejer – jeg tror, at det lander på omkring 1500 kroner i alt. Normalt ligger det på cirka 1000 kroner. Til gengæld får hun ikke gaver fra særlig mange andre end os og vi skal heller ikke give gaver til så mange andre, så det frigiver jo lidt ekstra penge til flere/større gaver end hvis man havde været på gave med rigtig mange mennesker. Jeg skal selv for eksempel kun købe gave til Bella, Tim, min søster og svoger.
Hvad skal jeres unger have i julegave i år?

This is what Bella is wishing for this year for Christmas. We’re getting her the doll house*, the Hedgize (I have no idea what it does?!) and the pretty Belle dress. I love the book too though… it’s called “Bedtime stories for rebellious girls”. So cool and so important to learn our daughters that there has been SO many cool girls in history. That will hopefully inspire them! What are you guys getting your kids?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

17 kommentarer

 • Cathrine

  Aj, den bog! Den lyder bare så sej. Jeg har helt lyst til at købe den selvom jeg ikke har nogen børn og nok ikke får det lige om hjornet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den lyder nemlig SÅ sej!!!! Bella SKAL have den 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Det er en virkelig fin bog. Jeg købte den som gave, men skulle lige snuse i den og endte med at læse den fra ende til anden.
  God jul til jer alle tre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha det ville jeg også have gjort! Jeg bliver nødt til at købe den bog…

   Rigtig god jul til jer os, Ane! Hils derhjemme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den bog MÅ jeg have til min datter. Den ville passe godt til hendes lidt “drenget” side. Som hun sagde, den anden aften hvor vi læste om indianerkvinderne syede tøj og lavede mad og at mændene gik på jagt og slagtede dyrene. “Mor jeg vil altså ikke lave mad og sy tøj, jeg vil hellere jage og slagte” 😂 Haha! Lyder ellers som en skøøn jul i har i vente 😊 Elsker at læse alle dine indlæg om livet som mor men også om alt det andet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh sej pige, der ved, hvad hun gider og ikke gider. Bogen lyder da perfekt til hende! 😀

   Og tusind tak, Maria! Jeg er virkelig glad for, at du følger med herinde 🙂 Jeg håber, at du og dine kære får en rigtig dejlig jul 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Jeg ønsker mig også den bog til min datter!
  Det er lidt pinligt men vi giver faktisk ikke altid vores børn julegaver – tror de får en lille i år fordi den ældste er så stor, at hun måske ville opdage hvis de ikke fik. Men vi har en kæmpe familie, og børnene drukner i gaver, så indtil videre vil jeg hellere bruge pengene på at vi kan lave ting sammen (plejer feks at holde extra fridage for egen regning)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville sådan ønske at bogen hed “om” i stedet for “til”. Jeg synes selvfølgelig, at det er mega vigtigt for piger at høre seje historier om seje kvinder, men jeg ville også gerne læse den for mine drenge – men jeg tror den store nægter, hvis han tror det er en “pige-bog” 😉

  Belle kjolen er så fin! Hvis den hvide kjole af Belles fandtes i min størrelse, så tror jeg at jeg havde ønsket den til mig selv 😉

  Vi ligger omkring 500-600,- til de to store drenge – lidt baseret på hvad de ønsker sig. Så nogle gange har det også været lidt mere eller lidt mindre – det svinger fra år til år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie H.

  Den bog er intet mindre end fantastisk!! Jeg har den enegelske udgave til mine store piger (12 og 9 år), og den kan se selv læse på nuværende tidspunkt. Formatet er fantastisk fordi historierne kune er en side hver, og illustrationerne er SÅ smukke. KØB KØB KØB DEN!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, nu bliver jeg jo nødt til at købe den!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Når du skriver, at Bella ikke får gaver fra så mange, går jeg ud fra, at bedsteforældrene ikke er inde i billedet, som du har nævnt flere gange. Af nysgerrighed tænker jeg på hvordan I forklarer de “manglende” bedsteforældre til Bella? Min søn, der også går i børnehave, taler tit om sine bedsteforældre, og der er diverse arrangementer i børnehaven, hvor bedsteforældrene er inviteret med. Derfor tænker jeg, at det må være en udfordring at have valgt den del fra? Jeg har læst med så længe, at jeg kan huske dengang du talte med dine forældre, og endda delte indlæg med fx din far, så det er vist ved at være nogle år efterhånden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er også en svær ting og jeg aner heller ikke, om vi gør det “rigtige” i forhold til, hvordan vi forklarer det. Der er “heldigvis” meget sjældent bedsteforældre med til arrangementer i vores børnehave. De første år har hun jo slet ikke spurgt, fordi hun har været så lille. Desuden har hun jo aldrig prøvet andet. Det er jo ikke sådan, at hun har haft bedsteforældre og pludselig skal vi forklare hende, hvorfor de ikke er der længere. Vi har indtil videre sagt, at mor og far ikke er så gode venner med bedsteforældrene. Hun havde en lille periode for et års tid siden, hvor hun spurgte rigtig meget ind til bedsteforældre generelt, men det er lang tid siden, hun overhovedet har nævnt noget som helst om bedsteforældre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Mine børn får simpelthen så mange gaver – For mange hvis du spørger mig. Derfor får de ikke voldsomt meget af os. Den store på 5 får en sluffereol (sådan en man normalt bruger til søm og skruer) til alt hans Lego. Tvillingerne på 7 mdr får ikke noget.
  Nogen år har jeg købt en stor gave som kan deles op og gives i pakke kalender og så har han fået en lille gave juleaften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det kan jeg godt forstå og jeg ville have det på samme måde! Hos os er det helt omvendt og derfor får Bella også for lidt mere end jeg ellers ville have givet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sørensen

  Hvor bliver dit Outlander indlæg af? :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Min søn får for 350,-
  Han får simpelthen så mange gaver at jeg synes det er lidt for meget. De første år gav vi ham faktisk slet ikke gave, af samme årsag, men nu er han så stor, at jeg føler vi er ‘nød’ til også at give ham noget 🙂
  Men altså vi har egentlig ikke rigtig sat et budget. Nu fandt jeg denne ting, som jeg havde lyst til at give ham. Det kunne lige så godt have været noget til 1500,-

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi holder ikke jul alene i år