Outfit of the day #461: Henna-kjolen i ny udgave

De sidste ting der skal på plads inden jul…

en-fant-dress-kjole-missjeanett-odensebloggers-blogger-fra-odense

Så er det altså juleaften på søndag! Det er lidt vildt. Jeg synes, at december er fløjet afsted. Vi mangler stadig at få styr på en del. Bellas julegaver er helt i hus (I kan se hendes ønsker samt en snak om, hvor meget vi giver Bella for i julegaver HER). Jeg mangler stadig at købe til min søster, min svoger og til Tim. Heldigvis ved jeg, hvad de alle sammen skal have, så det skal bare lige købes. I dag regner vi med at købe juletræ, men jeg tror, at vi venter et par dage med til vi tager det ind, så det stadig er grønt og friskt på søndag. Der skal heldigvis ikke handles det store ind til selve juleaften, fordi jeg har jo bestilt sådan en julekasse fra Aarstiderne, hvor alt vi skal bruge, kommer med i kassen. Det skulle kun lige være lidt medister, hvis min søster vil have det. Det har altid været hende, som elskede det lidt mere end os andre. Det må jeg hellere lige få spurgt hende om… Nåå, jo – så mangler jeg også at finde mandelgaven til os voksne. Min søster køber den til Bella og så står jeg for den til de voksne. Det er faktisk første gang, at Bella skal prøve, at der er en mandel i risalamanden. Det har vi ikke gjort efter vi besluttede bare at holde jul bare Tim, jeg og Bella. Men det gør vi i år og det glæder jeg mig faktisk til! Har I en god idé til mandelgaven? Jeg vil gerne undgå klassikeren med en marcipangris, chokolade mm. Efter sådan en omgang jul har man alligevel ikke lyst til mere sødt. Hvad er den fedeste/bedste/sjoveste mandelgave, som I har set?

Jeg skal faktisk også have fundet ud af, hvad jeg selv skal have på juleaften. Det skal findes i min nuværende garderobe. Jeg må lige lægge hovedet i blød – overvejer dog den her. Bellas skal have denne her på. Den er – om muligt – endnu smukkere i virkeligheden!

Reklame: Bellas kjole er fra En Fant og kan købes HER til store piger (5-12 år) og HER til de mindre piger (1-4 år)

It’s Christmas Eve on Sunday… this Sunday!! I feel like December has gone by so fast. I need to get some things done this week so we’re ready on Sunday. I’ve already bought all the gifts for Bella – but I still need to buy for Tim, my sister and my brother-in-law. The food has already been taking care of and I think we’re going to find a tree today! I need to figure out what to wear though (Bella’s going to wear this one)! Are you ready for Christmas or do you need to buy some gifts? Bellas dress here is from En Fant and it’s available HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

28 kommentarer

 • Tine

  I min familie plejer vi at give et spil, en god bog, en sjov kalender eller lignende i mandelgave. Så er det også noget, som holder lidt længere end chokolade 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Gode ideer, tak! Mht bøger har vi alle dog ret forskellig smag, så jeg tror, at jeg kom lidt på arbejde, hvis jeg skulle finde en, som alle gad at læse. Men I er virkelig mange, der foreslår spil – det er en god idé!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  I min familie har mandelgaven de sidste mange år været et spil. Så slutter vi aftenen af med at afprøve det. 🙂 altid en succes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  I min familie er gaven ofte et spil, man kan hygge med juleaften eller I juledagene.
  Håber i får en dejlig jul ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stin

  Kopke portvinssmagning, med 6 små flasker portvin til 99 kr.
  Den har jeg selv købt til vores mandelgave, og så kan den jo smages på aftenen 😉
  Ved ikke om den fåes i alle supermarkeder, men jeg har købt min i Løvbjerg.

  Rigtig god jul 🙂

  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det ville være SÅDAN en god idé, hvis vi ikke allerede havde købt portvin til juleaften. Men måske jeg kunne finde noget lignende med whisky? Det kan vi alle fire rigtig godt lide!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Jeanett
  Nu kender jeg ikke dit mandelgavebudget, men hvad med et brætspil😊?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er en rigtig god idé! Jeg må se, hvad der kan findes til prisen. Havde nemlig ikke planlagt at bruge 400-500 kroner på en mandelgave.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lára

   Sequence kan anbefales, det er heller ikke så dyrt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvad handler det om? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Sidste år stod min søster for mandelgaven. Hun havde købt en køkkenhave til en fattig familie gennem Folkekirkens Nødhjælp. Dét synes jeg var en skøn mandelgave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvad med citatbogen fra Mads & monopolet? Jeg synes i hvert fald der er nogle gode smil i..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den bedste mandelgave, som vi har haft var et spil. Det er en super hyggelig og god gave, da man eventuelt kan slutte aftenen af med en omgang spil !

  Iøverigt virkelig fin kjole du overvejer at tage på !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Dét med et spil er en virkelig god idé!!

   Og tak søde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Wulff/Morgenthaler bordkalenderen for det kommende år er som regel et stort hit som mandelgave. Kan ofte fås til 100-150 kr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvis jeg skulle have købt mandelgave i år (den står min kæreste altid for, da han alligevel ikke spiser risalamande) så ville jeg købe en af de fine Flensted Mobiler. Så lige det fine udvalg de har i Stilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helga

  Vi holder “alene” jul -4 mennesker. Her bliver mandelgave et spil “code names”. Det er mit klare ynglings spil og findes i 3 versioner. Kort sagt handler det om at kode ord sammen på kreative måder så man kan få en partner til at gætte det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det lyder ret sjovt!! Det må jeg lige tjekke ud 🙂 Tak for tip!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg står også for mandelgaven til vores juleaften og har i år købt en verdensgave fra UNICEF 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Elsborg

  Vi står næsten altid for mandelgaven, og køber altid “Bezzerwizzer året der gik 201x”. Det har en perfekt str til mandelgave (et etui som er lidt større end alm kortspil) og er bare sjovt og uundgåeligt at hive frem allerede i løbet af aftenen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Rigtig god idé! Sådan en version vidste jeg faktisk slet ikke, at de lavede! Tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Året der gik 2017 spillet fra Bezzerwisser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Vi har de sidste år fået Bezzerwizzer boksen “Året der gik”. Det er den perfekte gave, som vi altid bruger lang tid på sidst på aftenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  De bedste mandelgaver synes jeg er pænt julepynt som man kan bruge til næste år 🎄 Så da jeg skulle købe i år fandt jeg den fineste Georg Jensen hjerte til at man kan hænge i vinduet næste år nedsat til 150 😉 👏😁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #461: Henna-kjolen i ny udgave