Vi skal lige tale lidt om Outlander sæson 3

Gode julefilm der får dig i julehumør

julefilm-paa-netflix-viaplay-narnia-the-spirit-of-christmas-the-holiday-office-christmas-party

Hvis I ikke er kommet i julestemning endnu, så plejer det altid at virke for mig, at se en masse gode julefilm. Jeg skal selv lige have set The Holiday inden på søndag. Nogen synes ikke at det er jul uden Love Actually, men jeg har det sådan med The Holiday.

Jeg har samlet en liste af gode julefilm, der kan være med til at få skruet op for julestemningen derhjemme. I år er jeg virkelig tændt på julen og glæder mig som et lille barn, men jeg skal stadig lige have set et par stykker – fordi jeg ikke kan lade være. Jeg vil se Narnia med Bella i morgen, Alene Hjemme (gad vide, om man kan finde den med dansk tale til hende?) og så skal jeg som sagt, også lige have sneget The Holiday ind inden søndag. Listen her er en blanding af gode julefilm, der kan streames gratis og så et par stykker, der skal købes/lejes på for eksempel iTunes.

OFFICE CHRISTMAS PARTY

Jeg vil allerede lige hurtigt anbefale jer IKKE at se traileren til Office Christmas Party. De får nemlig vist alle de sjoveste scener i traileren og derfor kan filmen godt være en lidt flad fornemmelse derefter. Hvis man kan holde sig fra traileren, så har man bestemt et par gode grin i vente. Et større firma sælger ikke nok og da firmaets CEO (Jennifer Aniston) kommer forbi lige før jul, får de at vide, at de enten skal lande en stor millionkontrakt eller fyre næsten alle deres medarbejdere. Afdelingens medarbejdere får den (måske ikke så smarte) idé, at de kan lande en større kunde ved at holde en kæmpe julefest. Den der julefest stikker selvfølgelig bare helt af og før de ved af det, så løber der heste rundt på kontoret, folk er nøgen, der bliver ringet efter ambulancer og firmaets kopimaskinen samt 3D-printer bliver selvfølgelig brugt til upassende ting. Hvis man kan tage filmen, for det den er – sjov og spas – så kan den godt anbefales! Jeg så den faktisk i biografen med Damernes Biografklub sidste år og I kan læse min lidt længere anmeldelse af den HER

Office Christmas Party kan ses på Viaplay

POLAR-EKSPRESSEN

Denne animationsfilm fra 2004 er efterhånden blevet en klassiker! Det er så mange år siden, at jeg har set den, så jeg har faktisk svært ved at huske handlingen i detaljer – jeg husker dog, at jeg virkelig synes, at den er god. En lille dreng tager på en magisk rejse ombord på toget, der kører op til Nordpolen og julemanden.

Polar-ekspressen kan ses på Netflix

THE HOLIDAY

Åhh en af mine favoritter! Jeg har snart ikke tal på, hvor mange gange jeg har set The Holiday. En god historie fyldt med stemning og en af mine yndlings skuespillerinder, Kate Winslet. Hånden op, hvis I også har en lille drøm om en dag at holde jul i den lille hytte i England!

The Holiday kan lejes/købes på iTunes/Apple TV.

THE SPIRIT OF CHRISTMAS

Det er ikke den bedste film, som jeg har set, men den kan alligevel et eller andet. Jeg så den for første gang sidste jul og jeg har genset den i år. Det er helt sikkert en af de der film, som er blevet lavet til TV og det mærkes lidt. Men omvendt har jeg det okay med, at julefilm er lidt mere cheasy end “normale” film. Det gør heller ingenting, at den mandelige hovedrolle er lidt pæn 😉
Filmen handler om advokaten Kate, der lige inden jul skal håndtere salget af en meget gammel kro. Hun tror, at salget kan ordnes på et par dage, men hun lærer hurtigt, at det nok ikke er så lige til. Et (meget pænt) spøgelse bor nemlig på kroen, som dukker op hver jul og potentielle købere sætter måske ikke pris på at få et forbandet spøgelse med i handlen. Kate sætter sig for at finde ud af, hvad der skal til for at befrie spøgelset Daniel fra forbandelsen.

The Spirit of Christmas ligger på Netflix

OLAFS FROST EVENTYR

Der er ingen julefred uden glade børn, så det her tip er til jer, som har børn (eller der som mig bare elsker Disney 😉 ). Disney udgav 1. december en helt ny Frozen film på 22 minutter, der hedder Olafs Frost Eventyr. Vi skyndte os at købe den på iTunes, men vi kunne have sparet 40 kroner, hvis vi bare havde ventet 14 dage.
Det er blevet jul i Arendal, men Elsa og Anna har ingen faste juletraditioner, fik de var adskilt det meste af deres barndom. Elsa føler, at det er hendes skyld og tristheden spreder sig. For at redde julestemningen rejser Olaf ud i kongeriget for at finde de bedste juletraditioner blandt byens borger, som Elsa og Anna kan kopiere. Men Olaf er faktisk tættere på løsningen end han først lige troede.

Olafs Frost eventyr kan købes på iTunes og ses gratis på Netflix

THE NIGHT BEFORE

Efter at en af drengene var ude for en personlig tragedie, så lovede mandetrekløveren hinanden, at de altid skulle være sammen til jul. Det har udviklet sig til en vild tradition, hvor der bliver festet voldsomt igennem. Nu skal en af gutterne dog være far og derfor er det sidste år med deres vilde juletradition – men selvfølgelige ikke før at de har haft den sidste aften sammen… som selvfølgelig stikker HELT af!

The Night Before ligger på Netflix

NARNIA (Løven, Heksen og garderobeskabet)

Min anbefaling går kun på den første af filmene, da jeg personligt synes, at film nr. 2 og 3 var noget markværk. Desuden er det også kun den første, der har julestemning. Den første er fyldt med snelandskab, har en snedronning og så mener jeg faktisk også, at den foregår ved juletid? Unge Lucy rejser en dag igennem et garderobeskab og ender i en helt anden verden. Sammen med sine tre søskende bliver de involveret i en krig mod den onde Dronning. Filmen er rigtig magisk og er man til film som Harry Potter og Ringenes Herre, så vil man også nyde Narnia.

Narnia – Løve, Heksen og garderobeskabet kan købes/lejes på iTunes.

ALENE HJEMME 1+2

Jeg har elsket de to film lige siden, jeg var barn. De er fantastiske og er virkelig nogle film, som både børn og voksne kan se. De var selvfølgelig sjovere, da man var barn, men de kommer med så meget nostalgi, at jeg stadig ser dem hver år ved juletid. Vi ignorerer lige, at der overhovedet er lavet en 3er (og vist også en 4er?), fordi de er elendige.

RINGENES HERRE (Alle tre!)

Okay okay, det er ikke julefilm, men de minder mig virkelig meget om jul. Både fordi de i tre år dengang i 00erne udkom hvert år ved juletid og fordi vi i min familie efterfølgende så dem på DVD i juledagene. Så selvom Ringenes Herre hverken indeholder julemanden eller jingle bells, så gør de mig i julehumør! Jeg har faktisk set alle tre denne uge – de holder altså bare stadig 100%! Har I hørt, at Amazon har købt rettigheder til at lave en Ringenes Herre TV-serie? Den skulle handle om tiden mellem Hobitten og de tre film. Sir Ian McKellen, der spiller Gandalf, har allerede udtalt, at han meget gerne vil spille Gandalf i den nye serie. Det kunne godt nok være awesome!

Alle tre Ringenes Herre-film ligger til køb og leje på iTunes.

Hvis I kan finde den et sted, så spiller vores alle sammens Jamie (Outlander – Sam Heughan) prins i julefilmen A Princess for Christmas. Jeg har ikke fundet den, desværre (andet end denne trailer).

Hvad er for jer “gode julefilm”? 🙂

If you haven’t found the Christmas Spirit yet then I would recommend you watch some Christmas movies! I like; Office Christmas Party, The Polar Express, The Holiday, The Spirit of Christmas, Narnia (only the first one – the others are really bad), The Night Before, Home Alone 1+2 and Olaf’s Frozen Adventure.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

4 kommentarer

  • Betina

    Die Hard!! Den eneste film jeg skal se hver eneste jul 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Hehe ja, jeg kender mange, der har det ligesom dig med Die Hard! Jeg forbinder dem dog aldrig med jul og det er ihvertfald mindst 10 år siden jeg har set dem sidst 😛

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg har det på præcis samme måde som med Ringenes Herre; det de film, der får julefølelsen til at rulle i mit blod. Min far fik dvd’erne i julegave i de år, hvor de udkom, og de blev set julenat og genset flere gange i juledagene. Jeg har aldrig selv set filmene i fuld længde (?) , så for mig er det lydsporet og den evige Ringenes Herre-glæde hos min far og bror, der giver mig en helt særlig følelse. Ringenes Herre er virkelig jul♥️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Ja, det er de film virkelig også for mig. Men vildt at du aldrig har set den færdig! Jeg har nok set dem 10-15 gange værd!! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal lige tale lidt om Outlander sæson 3