Bellas juleønsker: ønsker til en 4-årig

Outfit of the day #461: Henna-kjolen i ny udgave

outfit-vero-moda-henna-kjole-dress-wrap-slaa-om-gul-print-missjeanett-odensebloggers-influencer-danish-mommyoutfit-vero-moda-ny-henna-kjole-vinter-missjeanett-odensebloggers-gestuz-boots-marc-jacobs-hobo-bag-taske-influenceroutfit-vero-moda-henna-dress-vinter-aw-17-missjeanett-blogger-influencer-odensebloggers-nyodense
Reklame/reklamelinks:
Vero Moda dress (HERE) – Marc by Marc Jacobs bag – Gestuz boots

Hvis jeg skulle lave en opgørelse over, hvad jeg har gået mest i her i 2017, så kommer jeg helt sikkert ikke uden om Vero Modas Henna-kjole. Det er lige før, at man kan kalde den en “landeplage” i år. Jeg har seriøst seks af dem haha (se selv HER og HER). Den sidste tilføjelse er denne her, som er den nye “vinterversion” af Henna-kjolen. Den har lidt længere ærmer (og elastik for enden af dem) og så er printet nyt. Størrelses-wise er den meget ligesom alle de andre, så har I nogle af dem også, så bare køb den i samme størrelse. Hvis man ikke har stor barm, så er kjolen meget normal. Har man en god portion babser, så vil jeg helt sikkert anbefale jer, at gå en størrelse op.

Kjolen koster 299 kr og kan købes i rigtig mange farver lige HER

Jer der har fulgt med herinde i flere år (tusind tak for det – virkelig!), I ved, at vi de sidste fire år har haft en adventstradition med gode venner. Det har vi også i år og det er i dag. Jeg har lavet dem her, lavet små poser med gode ting til børnene og hjemmelavet glögg til de voksne. Vi plejer at tage fællesbilleder af alle børnene og det er altid lidt kaos-agtigt. Der er altid mindst et af børnene, der virkelig ikke gider og børnene har virkelig formeret sig, så der er flere børn, som vi skal få til at sidde stille haha. Første år var det et fællesbilledet af tre søde børn – i år er de seks!

Kan I have en skøn 3. søndag i advent! I finder flere outfits HER

The Henna-dress has been everywhere in 2017. I have six my self – ha ha! My newest one is this yellow version with a new print. The sleeves has gotten a bit longer compared to this version. You can get the dress HERE. Today we’re having some friends and their kids over for Christmas cosiness.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bellas juleønsker: ønsker til en 4-årig