Golden Globes 2018 - Best dressed

Golden Globes 2018 – Worst dressed

claire-foy-golden-globes-2018-matt-smith-red-carpet-worst-dressed

Claire Foy i Stella McCartney

Jeg er vild med serien The Crown og er også ret begejstret for Claire Foy, der spiller den britiske Dronning Elizabeth. Hun er virkelig dygtig og jeg glæder mig til at se hende i filmen Breath senere på året. Begejstret er ikke ordet, jeg vil bruge i forbindelse med hendes outfit til Golden Globes 2018. Som jeg nævnte i indlægget her, så var der flere stjerner, der i forbindelse med den sorte dress code (læs om den her og grunden til den) var hoppet i suits. Nogle gjorde det rigtig godt (som hende her), mens andre – som Claire Foy – var knapt så heldige. For det første så sidder sættet ikke særlig godt på hende. Bukserne er for lange og jakken virker ikke tilpasset. Og håret… don’t even get me started. Jeg ved, at det nogle steder bliver anset, som værende smart og tjekket, men jeg kan slet ikke have, når man styler hår, så det ser “vådt” ud. Det eneste sted dit hår skal se vådt ud, er i badet, på stranden eller ved en pool. Ingen andre steder og slet ikke på den røde løber. Det er forfærdeligt og jeg kommer aldrig til at lære at elske det. Jeg kan umuligt være den eneste, som har det sådan med den her type “frisure”? Claire Foy var faktisk på min “Worst dressed” liste til præcis Golden Globes sidste år også (se HER). Jeg synes dog, at det var endnu værre i år.

Claire Foy var i øvrigt nomineret for sin rolle i The Crown og serien var også nomineret, men hverken hun eller serien vandt i år.

I really like Claire Foy in The Crown, but I really disliked her outfit at the Golden Globes 2018. The suit is ill fitted and I HATE the hair. She was actually also on my Worst dressed list last year at the Golden Globes HERE.

kelly-clarkson-golden-globes-2018-red-carpet-worst-dressed

Kelly Clarkson i Christian Siriano

Kjolen her ligner en krydsning mellem en balkjole og en ridderrustning. Det kunne være cool (og lyder egentlig også ret cool?), men er bare overhovedet ikke cool. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige andet end at jeg fandt hele outfittet (inklusiv den forfærdelige gammeldags frisure) virkelig kikset.

I really don’t know what to say about Kelly Clarksons dress other than I really dislike the whole thing. It feels like anything but cool. I hate the gold sleeve and the momsy hair.

angelina-jolie-golden-globes-2018-worst-dressed

Angelina Jolie i Versace

Faren ved at være helt i sort er, at man kan ende med at ligne en, der skal til begravelse. Dét er lige præcis, hvad Angelina Jolie ligner. Hun ligner virkelig en giftig enke på vej til mandens begravelse. Er det mig eller har hun de sidste mange år, klædt sig meget ældre end hun egentlig er?

The danger of wearing all black is that you can end up looking like someone who’s on their way to a funeral. And that’s just what Angelina looks like. Is it me or has she started dressing much “older” than she is?

abbie-cornish-2018-golden-globes-carpet

Abbie Cornish i Moschino

Jeg bliver simpelthen ved med at stirre på den der ting mellem Abbies bryster. Det er det eneste jeg ser, når jeg kigger på hende. Mærkeligste design-beslutning længe. “Den her kjole mangler noget – jeg har det! Jeg sætter en sort paliet-tissemand mellem brysterne. Det burde gøre det!”.

I can’t stop staring at that thing between Abbies breasts. What is that?! 

blanca-blanco-golden-globes-underwear

Blanca Blanco

Der var to kvinder, der ignorerede den sorte dress code til Golden Globes 2018 og den ene var hende her, Blanca Blanco. Kjolen er i sig selv alt for meget og tacky, men samtidig synes jeg også, at det er utrolig dårlig stil ikke at støtte op om den dress code, der nu var (også selvom jeg synes, at det var den mest røvsyge dress code). Blanca er dog bare en desperat type. I husker hende måske HER fra Oscars sidste år, hvor hun havde droppet trusserne og havde et “uheld” på den røde løber, hvor vi kunne se hele herligheden. Hun havde i øvrigt også droppet trusserne i år, fortalte hun stolt på den røde løber. Suk…

There was two women who didn’t honor the black dress code and one of them was Blanca Blanco. The dress itself is super tacky, but I also think that it’s bad style to not support this cause. But she’s just that type that’ll take what ever attention she can get – you may remember her from last year at the Oscars where we saw her hm-hm here.

sarah-paulson-and-amanda-peet-golden-globes-2018-red-carpet

Sarah Paulson & Amanda Peet

De lignede to veninder, der ikke havde været ude sammen siden før de fik børn, men nu skulle de sgu have en fest! Problemet var bare, at de ikke havde købt nye kjoler siden de sidst var ude – for cirka 10 år siden. Begge kjoler sidder dårligt på dem og ingen af de to snit gør noget godt for dem. Især Amandas kjole er utrolig “momsy”.

They looked like two friends who hadn’t been out together since before they became mothers. But now they were going out and they wore some dresses that were trending before they became mothers. Especially Amandas dress is very “momsy”.

barbara-meier-not-wearing-black-at-the-globes

Barbara Meier

Den anden der ikke dukkede op i sort, var den tyske model/skuespillerinde Barbara Meier. Jeg har allerede nævnt, at jeg synes, at det er dårlig stil, ikke at støtte op om sagen, men udover det så er kjolen heller ikke pæn. Hvis de der to “dårlig omtale er bedre end ingen omtale”-tosser nu bare havde haft virkelig, virkelig smukke kjoler på, så kunne man i det mindste argumentere for, at de gjorde “in the name of fashion”. Men selv uden at dømme dem for ikke at leve op til dress code, så var de utrolig dårlig klædt. Kjolen her havde været ret fin, hvis det bare var den slanke kjole i midten. Men alt det uden om ligner, at nogen har slagtet et kludetæppe for at give kjole fylde.

The other one who didn’t honor the dress code was german Barbara Meier. If only these two ladies actually had wore beautiful dresses then one could argue that they did it “in the name of fashion”, but both their dresses were ugly! This one looks like someone butchered some drapes and made it her dress.

lena-headey-game-of-thrones-2018-golden-globes-carpet

Lena Headey i Elie Saab

Håret, kjolens udskæring der får hende til at ser bred ud på en underlig måde og de liiiidt for mange tatoveringer (jeg er generelt ikke den største fan af tatoveringer… de skal være få og give mening. Det bliver hurtigt for meget, synes jeg). Jeg kan faktisk ikke rigtig finde noget, som jeg kan lide her. Eller jo – hendes make-up er fin nok! Er jeg den eneste, der bedre kan lide hende som honningblond i Game of Thrones? Det mørke hår fungerer ikke rigtig for mig.

The hair and… well everything. I don’t really think I can find something I actually like about this outfit. Okay maybe the make-up. That’s okay.

Hvilke kunne I virkelig ikke lide til Golden Globes 2018? I kan se dem, som jeg virkelig godt kunne lide HER

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

  • Ditte

    Jeg er enig i at Foy er kedelig, men til gengæld er Matt Smith lige til at spise😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Globes 2018 - Best dressed