Januar shopping cravings

Mine weekendplaner

skovsoeen-odense-vinter-frossen-missjeanett-blogger-odenseansk-vinter-2018

Jeg har netop lagt dette billede op inde på min instagram (I skal være rigtig velkomne til at følge med derinde HER) og lidt om mine weekendplaner. De er heldigvis ikke mange – mine planer! I aften vil jeg se noget X Factor, lave aftensmad med søde kartofler (har jeg cravet i flere dage, så nu bliver det “et eller andet med søde kartofler”) og ellers varme mig foran vores brændeovn. Måske se en film, når Bella sover? Jeg overvejer den der Life, der lige er kommet på Viaplay. Anmeldelserne af den var ret lunkne, men jeg er en sucker for space movies, så jeg tror, at jeg giver den et forsøg. Har I set den?
Det skal bare være slow og afslappende weekend. Jeg har haft on/off kvalme i 2-3 dage nu (nej, er ikke preggo 😉 ) og det samme har Tim, så jeg har bare brug for at slappe af.

Ellers regner jeg med at weekenden skal byde på et glas rødvin, mere afslapning, opdatering af min Tictail shop HER (reklamelink), simremad, hjemmelavede vafler, en tur i fitness, nogle timer med næsen i min bog og måske en gåtur. Billedet her tog jeg sidste weekend, da vi gik en søndagstur ude ved skovsøen her i Odense. Det var virkelig koldt, men utrolig smukt. Det gad jeg godt igen her i weekend! Det kunne være ekstra smukt, hvis vi lige fik lidt sne også 😉

Hvad har I af planer i weekenden? Tager I det også lidt mere slow her i januar?

I’ve just posted this photo on my instagram (you can follow me HERE, if you want <3 ). My weekend is gonna be a slow one and I love it! Tonight I’m gonna watch X Factor and then maybe a movie. I took this photo last weekend when we went for a walk a Skovsøen here in Odense and I would love if we could go again this weekend. But hoping that we’ll get some snow too! That would be so lovely out there. What do you have planned this weekend?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar shopping cravings