Outfit of the day #463: The New Shirt

10 ting jeg vil lave i februar

Pieces velour sæt

Reklamelinks – markeret med *

Den sidste vintermåned i denne omgang. Hvor er det skønt! Er det mig eller er vinteren faktisk gået hurtigt denne gang? Januar føltes uden tvivl lang (som den altid gør), men samlet set så synes jeg ikke, at vinteren føles lige så lang som normalt. Måske er det fordi vi fik en omgang sol og sommer i oktober. Februar er en fin kort måned, hvor man (jeg) begynder at drømme om forår. Vintergækkerne er netop kommet op i min have og det minder mig altid om de grønne måneder, der snart kommer. Jeg glæder mig iøvrigt også til igen at kunne tage outfitbilleder uden at være ved at fryse ihjel (som jeg næsten gjorde her i går).

I februar vil jeg…

 1. … spise alt for mange fastelavnsboller inden sæsonen slutter (men kun dem med fløde – de gammeldags må I gerne beholde!). Jeg kan især anbefale dem med amaretto-creme fra Wendorff her i Odense (hvis I er på de kanter).
 2. … til flere spændende foredrag med AOF. Jeg overvejer blandt andet dette og det her
 3. … gense alle 3 sæsoner af Outlander. Jeg kunne godt tænke mig at opleve at kunne gå fra sidste afsnit af sæson 2 og direkte over til sæson 3. Jeg er faktisk allerede godt igang og er nået til midten af sæson 2. Det har aldrig været min yndlings sæson, men den vokser altså på mig ved gensynet. De var klart mindst ét afsnit for længe i Frankrig, men der sker også bare så mange fine og vigtige ting i løbet af den periode; Faith, Murtagh får sandheden om Claire at vide, de møder Fergus og så er jeg vild med Master Raymond.
 4. … skrue lidt op for de sociale aftaler. I januar tog jeg lidt en pause med ingen aftaler de fleste weekender, fordi jeg var så socialt mæt ovenpå både jul og nytår. Men her i februar vil jeg skrue lidt op for de sociale aftaler!
 5. … finde ud af, hvad Bella skal være klædt ud som til fastelavn. Lige nu har jeg vist fået hende med på, at hun er Belle (meget praktisk (og billigt) eftersom at hun fik denne kjole i julegave). Men nu får vi se, om hun er med på den.
 6. … selvfølgelig se film med biografklubben! Vi skal se Molly’s Game og en mere, som vi lige nu er ved at stemme om. The Shape of Water fører ret stort i vores gruppe indtil videre og den vil jeg virkelig også gerne se. Den tror jeg vinder stort til Oscars i marts. Vi skal helt sikkert ikke se Fifty Shades. Jeg elsker, at stort set hele klubben er enig i, at det ikke er noget vi gider, ha ha!
 7. … være lidt ekstra sød ved min hud. Den har godt nok været tør denne vinter og det vil jeg altså gerne til livs nu. Jeg har netop købt denne her* og denne* – og jeg kan allerede mærke en stor forskel! Nu mangler jeg kun lige en god maske og der overvejer jeg denne her*. I “gamle dage” havde Ole Henriksen en fantastisk aloevera maske. Er den udgået? Nogen der ved det? De nye produkter virker iøvrigt – min hud er (både mærkbart og visuelt) mindre tør. Min hud har bare altid været vild med Ole (og det er jeg – desværre – ikke blevet betalt for at sige! Ole er bare genial).
 8. … til et spændende foredrag med forfatteren bag denne bog*, som jeg læser netop nu! Det glæder jeg mig til 🙂
 9. … købe den her*. Det bliver jeg simpelthen nødt til! Jeg spurgte jer på min facebookside her i går, om det skulle være den lyse eller den grønne – og der var klart en flertal for den grønne. Jeg er enig og nu smutter jeg ind og klikker på “køb”. Overvejer også lige, om denne Ganni-look-a-like strik* skal købes med.
 10. … starte på renoveringen af vores gæstetoilet. Vi har ikke brugt det længe, fordi vasken ikke fungerer, men nu får det en overhaling her i februar og i marts. I denne måned skal jeg have spartlet vægge og malet både vindue, karme og vægge – alt det grove, kedelige arbejde. I næste måned bliver de sjove ting sat op og så kan jeg få “pyntet”. Hvis I lurer på mit Pinterest board HER, så kan I se, hvad jeg er inspireret af i forhold til farver og stil. Og ja, Tim har sagt god for det 😉

Hvad har I af skønne planer i februar?

I kan se, hvad jeg havde af planer for februar sidste år HER (der drømte jeg også om massere af fastelavnsboller 😉 )

February – the last of Month of this winter. Now I can’t wait for Spring, green woods and more sunshine. Good thing that February is such a short month. In February I wanna treat my dry skind well with this* and this one*. Find out what Bella should be for “fastelavn” (our kind of Halloween – but without costumes having to be scary). Right now I think she’s going as Belle since she got this dress for Christmas. I’m also gonna watch some movies with my movie club (of course). We’re going to see Molly’s Game and then one more (we’re voting on it as we speak – I’m cheering for The Shape of Water!). And then I’m gonna buy this dress* – it’s so pretty and romantic!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

10 kommentarer

 • Sara

  Hvor bliver det fint det badeværelse – er så misundelig! 😍 Kommer du til at dele lidt af processen på bloggen? Jeg håber. 😄🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det gør jeg helt sikkert! Tænker at der både kommer FØR og EFTER billeder og det hele 😀 Ja, det er fedt at Tim er frisk på det lyserøde 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Så hyggeligt med disse indlæg!
  Kan virkelig kun anbefale dig og de andre bio-damer at se “Three billboards outside Ebbing, Missouri”. Så. God!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den vil jeg virkelig, virkelig også gerne se! Hører SÅ gode ting om den!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg skal i hvert fald også nå at køre alle de fastalavnsboller ind, som jeg kan tillade mig inden sæsonen slutter 😉

  Kan du forresten anbefale en ansigtscreme der er lidt fed i det og som vil være god til natbrug? Jeg har den der serum fra Ole H, og en creme der minder om, men fra et andet mærke, men jeg kunne godt tænke mig noget der var endnu federe her i kulden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, så vil jeg anbefale Nurture me – den pink, som jeg også linker til her i indlægget. Den er virkelig fugtgivende, men uden olie (det bryder min hud sig ikke om – jeg får bumser som en teenager af det) og så dufter den helt fantastisk. Jeg har brugt den i to uger og jeg kan allerede mærke (og se) en kæmpe forskel!

   Haha ja, fastelavnsboller FTW!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Fedt, tak, det kan være jeg prøver den så 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er virkelig lækker, synes jeg! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber du får en skøn februar! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #463: The New Shirt