Konkurrence: Vind en Valentinsmiddag (eller anti-Valentins)

ASOS ønsker + rabatkode

ASOS rabatkodeASOS rabatkode

1/ Kjole HER*   2/ Kjole HER   3/ Blazer HER*   4/ Bluse HER*
5/ Øreringe HER*   6/ Kjole HER 7/ Kjole HER   8/ Sko HER

Jeg har været så mega uheldig med mine ordre hos ASOS på det sidste. 3 ordre – alle ordre er røget retur med undtagelse af denne strikkjole og denne lette kjole (sidstnævnte har jeg virkelig brugt meget allerede!). Det er også derfor jeg ikke har lavet de såkaldte “hauls” på instagram, hvor jeg prøver alt på i rigtig lang tid. Det laver vi dog om på nu, da jeg faktisk lige har købt nr. 6* og den her. Jeg prøver dem på inde på min instagram story (min instagram HER) senere denne uge.

Her er lidt andre ting, som jeg lurer på hos ASOS. Jeg er helt tosset med kjolen nr. 1*. Ej, hvor er den skøn! Jeg tror bare lige, at jeg venter lidt med at købe den, til vi er lidt tættere på forår. Kjolen nr. 2 ville være utrolig nem at bruge til hverdag og den tror jeg, skal være med i min næste ordre. Øreringene* er virkelig fede og jeg kan se, at der er få tilbage af dem, så dem skynder jeg mig lige at lægge i kurven. Kjolen nr. 7 har det fineste print, men jeg tror ikke, at jeg kan lide det der blondestykke, der er sat ind ved skulderne. Hvad synes I om det? Jeg vil i øvrigt gerne brokke mig over, at det her kun fås til iPhone. Min yndlings Disney film er Den Lille Havfrue – jeg havde købt det med det samme, hvis det passede til min telefon!

Hvis I har planer om at shoppe hos ASOS nu her, så er der lige nu tre rabatkoder i omløb. De gælder alle sammen til d. 15. februar.

Få 100 kroners rabat, hvis I køber for mindst 950 kroner. Brug koden TAKE100
Få 200 kroners rabat, hvis I køber for mindst 1450 kroner. Brug koden TAKE200
Få 350 kroners rabat, hvis I køber for mindst 1750 kroner. Brug koden TAKE350

I kan se de nyeste ting hos ASOS HER
Har I set, at UGG er begyndt at lave dem her? Hold op, hvor er de grimme!!)

These are the things I’m considering on ASOS these days. I really like dress no. 1*. It’s so lovely, but I think I’m gonna wait until Spring before I buy it. No. 2 would be a great everyday dress and the earrings* are so cool! If you’re planning on shopping on ASOS this week then I have three promo codes for you. Spend 100 euro and save 15 euro with SPEND15. Spend 150 euro and save 30 euro with SPEND30. Spend 200 euro and save 50 euro with SPEND50. Valid until February 15th. Shop HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind en Valentinsmiddag (eller anti-Valentins)