Bøger jeg har læst i 2017

God fredag og lidt om stilhed på bloggen!

Louise Roe - Jewel vaseReklamelinks – markeret med *

Der går et par dage mellem mine indlæg i øjeblikket og det er egentlig ikke med vilje. Jeg savner faktisk at have rigtig tid til bloggen hver eneste dag, men det nye år har nærmest budt på travlhed fra starten af. Enten dét eller også sygdom. Bella og jeg har hostet og hakket store dele af denne uge og har derfor også haft et par dage herhjemme, hvor vi ikke har lavet andet end småsove det meste af dagen og se serier (jeg ser en god blanding af Godless (på Netflix) og Outlander disse dage). I går fik jeg også lige taget en lur på næsten 3 timer midt på dagen. Det var rart og tiltrængt – og jeg har det meget bedre i dag, hvilket passer perfekt, da vi har en middagsaftale i aften med venner, som vi ikke har set et stykke tid og jeg ville derfor være rigtig ærgerlig over at aflyse. Det behøver vi så heldigvis ikke! Jeg glæder mig til vin, snak, god mad og forhåbentlig nogle omgang af vores nye spilbesættelse Mysterium. Det kan varmt anbefales!

Udover travlhed og sygsom, så kan jeg seriøst stadig mærke efterveerne af valgkampen. Det lyder måske vildt, men man skal virkelig ikke undervudere, hvad det kræver af en kandidat og dennes familie, når man kører valgkamp. Tim selv siger også, at han stadig er kronisk træt ovenpå valgkampen og vores venner i politik siger det samme. At det bare er gråt og trist udenfor, hjælper selvfølgelig heller ikke på energiniveauet. De siger, at vi får sne her i Odense de næste par dage, så det betyder da i det mindste lidt lys. Jeg er fan af sne (om vinteren), men lige nu passer det faktisk enormt dårligt, da jeg skal skyde nogle billeder til en kampagne her i weekenden, som gerne skulle give jer forårsfornemmelser. Det er godt nok lidt svært, hvis der ligger sne – ha ha! I kan tjekke her på bloggen på søndag, hvordan det gik 😉 Mental er jeg vist klar til forår, fordi de sidste par dage har jeg taget mig selv i at sukke over overgangsjakker. Jeg synes, at den her* i rosa er så fin og denne her* er virkelig skøn (og skriger nærmest af forår/påske). Den her denimkjole* ville også være skøn og den har jeg faktisk lige puttet i kurven. Har I iøvrigt set, at Henna-kjolen netop er kommet i en Valentins-hjerteudgave HER*? Den er sød!

Nu vil jeg lægge mig hen og snuppe et afsnit af Godless mere, inden jeg hopper ud i bad og derefter begynder at få styr på, hvad jeg skal have handlet. I øjeblikket er min stue fyldt med hyacinter, så her dufter så skønt! I kan se, hvor tingene i mit stilleben er fra i indlægget HER

Kan I have en skøn fredag! <3 I er altid velkomne til at følge med ovre på instagram HER (også selvom jeg i går næsten slog op med instagram. I kan læse mere på mit seneste billede derinde).

Bella and I have been sick for a few days, but are finally better – just in time for dinner with friends tonigt. I’m glad we didn’t have to cancel it! Am I the only one who’s really tired these days? I’m sick of winter and no light. I want spring and sunrise now! That might explain why I’m looking a spring jackets these days. I really love this one in rose* and this one* too. This dress* would be perfect for Valentines Day too!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger jeg har læst i 2017