Imens vi venter på Outlander sæson 4...

Min søndag med snestorm og filmen “Coco”

snestorm i Odense februar 2018

Har I haft en dejlig weekend? Det har jeg – med afslappende planer og den fineste “snestorm”. Og den der snestorm fortjener gåsetegn, fordi godt nok væltede det ret hurtigt ned, men en storm? Det vil jeg nok ikke lige kalde det. Der ville i hvert fald være andre lande med snestorme, der ville grine lidt af vores “snestorm” i går. Pænt var det dog og nu var alt sneen er væk her i Odense, så savner jeg den faktisk lidt. Mere sne, tak!

Da “snestormen” havde lagt sig, så tog vi i biografen med Bella og så den nye Disney film Coco. Den var rigtig fin og virkelig flot lavet. Dog synes jeg hypen omkring den, er en smule overdrevet. Jeg har set to forskellige anmeldelser, hvor begge anmeldere proklamerede, at det er den bedste animationsfilm, de nogensinde har set. Det er det på ingen måder for mig, da for eksempel Inderst Inde var langt bedre, synes jeg. Desuden manglede jeg nogle flere sange. Men den er fin og hvis jer der har børn, holder vinterferie med ungerne, så kan den sagtens anbefales. Bella anmeldte den faktisk på Damernes biografklubs instagram (i stories) lige HER. Hun gav den 10 ud af 6 mulige stjerne, haha. Der var nogle enkelte steder, hvor hun synes, at den var lidt uhyggelig, men det blev løst ved at gemme sig lidt hos far 😉

Nu skal jeg lave lidt mad, som der skal tages billeder af til jer! Senere tipper jeg om en virkelig lækker konkurrence, så kig forbi bloggen senere også!

Have you had a lovely weekend? Yesterday we had a “snowstorm” here in Odense. The weather guy called it that, but it was just a lot of snow and a bit of wind. All the snow is gone again – too bad. It was so lovely! After the “snowstorm” we went to the movies and saw the new Disney movie “Coco”. It’s cute, but nothing more than that. Have you seen it?

Coco Disney film

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

3 kommentarer

 • Det lyder som en skøn weekend! Jeg glæder mig til at se Coco i morgen, især når Bella har givet den så mange stjerner 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha ja, hun er en seriøst anmelder 😉 Den er rigtig flot, men jeg savnede virkelig nogle flere (catchy) sange. Det plejer der altså at være i Disney film!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • IMAS

  Thanks lovely! And you do it’s great xx

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imens vi venter på Outlander sæson 4...