Chocolate White Russian

20% på kjoler og sko hos Boozt (kun i dag)

Rabatkode til Boozt - citron print

Reklamelinks – markeret med *

1/ Designers Remix HER*   2/ Tamaris HER*   3/ Gestuz HER*
4/ Lovechild 1979 HER*   5/ Tommy Hilfiger HER*

Søndag er til afslapning, TV-serier og netshopping! Derfor er det meget belejligt, at der i dag er en rabatkode til Boozt. Den gælder for os damer til kjoler og sko, til børnene bluser og også sko, og til mændene er der rabat på skjorter* og sko. Jeg synes, at kjolerne her i collagen er så skønne. Bella siger, at nr. 3 er den smukkeste kjole, hun nogensinde har set, ha ha #cute. Skoene fra Tamaris minder mig om noget fra 90erne… og ved I hvad? I kinda like it!

Rabatkoden hedder SPRING20 og den gælder kun i dag ved minimumskøb på 899 kroner. Det gælder alle kjoler HER* og sko HER*. Det gælder faktisk også på bluser til børn HER* og børnesko HER*. Til herrene er det skorterne HER* og sko HER*

Kan I have en skøn søndag! Jeg vil så småt gå igang med renovation af vores mindste badeværelse. I kan følge med på mine instagram stories HER

Sundays are for Netflix and netshopping! And today there’s a discont code for Boozt. Ladies get 20% off on dresses HERE* and shoes HERE*. For the kids it’s 20% off tops HERE* and shoes HERE* and for the gentlemen it’s 20% off shirts HERE* and shoes HERE*. Use SPRING20 at check out – only valid today, Sunday. Bella thinks no. 3 is the most beautiful dress she has ever seen, ha ha <3 Happy shopping and have a great Sunday!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chocolate White Russian