Test af Aarstidernes Vegetarkasse

Marts shopping cravings

 

Y.A.S. kjole - Pernille Corydon øreringe - Costumemade sko med sløjfeReklamelinks – markeret med *

1/ Y.A.S. HER*   2/ Pernille Corydon HER 3/ Y.A.S. HER*
4/ ASOS HER*   5/ Custommade HER*

Storme og sneer det også hos jer? Hold op, hvor er det bare koldt og trist vejr. Kom så forår! Jeg gider i hvert fald ikke at købe mere strik og vintersko nu. Nu skal den altså stå på forårskjoler, blomsterprint og lyse sko. Kjolen fra Y.A.S.* er så skøn – jeg er ret vild med farve kombinationen! Den kan desuden sagtens gå med sorte strømpebukser nu – ind til vi venter på, at de bare ben kan hives frem 😉 Skoene fra ASOS* er så fede og de findes faktisk i flere farver, som I kan se lige HER*. Øreringene fra Pernille Corydon* har jeg sukket over et par måneder nu og måske jeg bare skulle få dem købt i denne måned? Jeg synes virkelig også, at denne kimonobluse* er ret så fin.

Hvad sukker I efter her i marts? (udover forårsvejr 😉 ). Kan I iøvrigt have en skøn weekend! Nu vil jeg gå ud og male mit gæstetoilet lyserødt (I kan følge med på min instagram i stories).

It’s storming AND snowing in Denmark today. What happend to Spring? Last time I checked March was considered Spring! Well, I’m not buying anymore knits or winter boots. Now I wanna focus on lovely floral dresses and nude shoes. I love the dress from Y.A.S.* and the shoes from ASOS*. And I’ve been eyeing the earrings from Pernille Corydon* for months. What are you craving for Spring? Have a great weekend!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

  • Camille

    Den eneste absolut ENESTE jeg ønsker mig er FORÅR varme og sol!!!! gerne 20 grader! jeg er ved at fryser til is…..var SÅ tæt på at købe lækker uldsweater i dag….men jeg orkede ikke blive mindet om at det stadig er PISSE koldt og mere vinter end det har været længe……her i Århus blæser det en pelikan og sner indimellem…..havde godt nok andre forventninger til denne mdr men sådan er dte så 🙂 god weekend til Odense 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Det har også blæst helt vildt de sidste par dage i Odense. Blæst og lidt sne hele tiden (som dog ikke lagde sig). Nu må det altså godt begynde at blive varmere!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Aarstidernes Vegetarkasse