April shopping cravings

Min weekend

Fly til Bornholm DAT Billund lufthavn

Reklame [pressetur] – Destination Bornholm – DATBillund Airport

Har I haft en dejlig weekend? Der har været lidt stille herinde, da jeg har været afsted på en pressetur på Bornholm siden i torsdags. Det har været virkelig skønt og det var et virkelig fedt gensyn med Bornholm, hvor jeg ikke har været, siden en klassetur i 7. klasse. Jeg har dog altid gerne ville tilbage, men tanken om en 7 timer lang (og dyr) færgetur har skræmt mig lidt væk. Men denne gang fløj vi fra Billund og det tog sølle 50 minutter. Jeg kommer til at fortælle mere i et andet indlæg og vil også lave en Bornholm Guide til jer – selvom jeg overhovedet ikke føler, at jeg nåede alt det, jeg ville på Bornholm på 4 dage. Vi snakker allerede om at tage en tur tilbage til september.

I dag tror jeg, at jeg tager en ego-dag her på sofaen. Jeg har sovet helt vildt dårligt, haft ondt i maven det meste af natten og har det bare “underligt” i dag. I ved, hvor man ikke er helt vildt syg, men jeg har ingen appetitet og har det som om jeg ikke har sovet i en uge (nok på grund af den dårlige søvn jeg har fået i nat). Jeg har heldigvis kun lige et par mails, der skal besvares i løbet af dagen og ellers kan jeg godt skubbe det meste til i morgen. Der er fordele ved at være sin egen chef!

De to flyveture frem og tilbage til Bornholm blev i øvrigt Bellas 31. og 32. flyvetur. Min lille globetrotter og hun spurgte endda undrende, da vi lige var landet, om vi ikke skulle flyve noget mere, fordi det var ikke lang tid? I hendes alder havde jeg overhovedet ikke siddet på et fly endnu (der ville faktisk gå yderligere 15 år før jeg kom til at prøve det for første gang).

Hav en dejlig mandag! 🙂

There has been a bit quiet on the blog for a few days because I have been on a press trip to the Danish island of Bornholm (which is on the other side of Sweden). I haven’t been there since I was 13, but I’ve always wanted to go back. Back then it just took a 7 hour (expensive) ferry trip, but today you can fly and it takes less than an hour. So easy! I’m gonna tell you more in some other posts together with a guide of Bornholm (where to eat, sleep and what to see), but I just wanna show you this photo of Bella from when we just landed on Bornholm. This trip was her 31st and 32nd planeride. Such a well travelled little girl 😉 Have a great day you guys!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

3 kommentarer

  • Tina

    Hun er så skøn din globetrotter datter:-)
    Og Bornholm har så meget hygge, natur og gode oplevelser for familier.
    Nyd din dag på sofaen:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Man kan altså også bare køre til Ystad og sejle derfra, så slipper man for den helt lange sejltur. ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Ja, men så har man dobbelt op på broafgift, hvis man er fra Fyn 😉 og det er ikke helt billigt.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April shopping cravings