Filmanmeldelse: Lady Bird

Afsted til Skotland

Isle of Sky Skotland - The Quiraing

Jeg har ventet på denne dag, siden jeg i en brandert i december købte flybilletter til Skotland. Jeg besluttede mig den aften bare lige for, at det var for længe siden, at jeg havde besøgt min store kærlighed (næstefter Bella og Tim, selvfølgelig 😉 ), Skotland. Nogle gange er alt, hvad man laver i en brandert ikke lige dumt, ha ha.

Ruten kan I se her under. Vi skal både besøge nogle nye steder, men også nogle af vores tidligere favoritter. Jeg har for eksempel svært ved at tage til Skotland og så ikke tage til Isle of Skye. Så det skal vi selvfølgelig også denne gang! Jeg har som mål, at ville længere op til Old Man of Storr denne gang end vi var første gang. Nu må vi se, om det lykkes. Jeg har også planer om, at vi skal op til Quiraing igen (på det øverste billede) og gerne Fairy Glen igen også (se selv hvor magisk, der er der HER). I dag starter vi dog med at tage til Stirling, hvor vi ikke har været før. Vi har kun en overnatning der, inden vi i morgen skal videre til Glencoe, men jeg håber, at vi lige kan nå at se blandt andet William Wallace Monumentet og slottet.

Skotland road trip rute

Jeg ved ikke, hvor mange indlæg jeg kommer til at lave herinde under selve turen (udover de par stykker, som jeg har for-programmeret til jer), men jeg kommer til at være aktiv på min instagram story hver eneste dag, hvor I kan følge hele vores tur. I finder mig på instagram HER. Jeg skal nok prøve at gengive, hvor magisk Skotland er gennem min skærm <3

Today I’m going to Scotland and I’ve been counting down since that day in December when I booked the plane tickets. You can see our route above – it’s a mix of new places and some of our favorites from our previous trips. I can’t go to Scotland without going to Isle of Skye. That place is magic <3 I don’t know how active I’m gonna be on the blog while I’m away, but I’m gonna take you along on my trip on my instagram and instagram stories. You can find my profile HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

3 kommentarer

 • Tina

  Jeg ønsker jer en fortryllende rejse med smukke oplevelser.
  Jeg har selv rejst rundt i Irland, som minder lidt om Skotland, så I kan glæde jer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Glæder mig til at følge med. Nu må jeg altså snart til Skotland!
  Hvor længe skal i være afsted? Det er meget rart ift. ruten og inspiration 🙂
  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Vi er afsted en uge denne gang også. Det er ret passende, synes jeg. Det skal i hvert fald ikke være færre dage, hvis man skal rundt i landet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmanmeldelse: Lady Bird