Ny Joelle kollektion: Perfekt til sommerhus og solferie

Homecoming

Bianco glitter sko

Reklamelinks markeret med *

Det har været en skøn tur til Skotland, der har skabt en masse smukke minder, som jeg tager med mig videre. Jeg var især ret høj over, at det lykkes os at bestige et bjerg på knap 1 km over havets overflade. Og meget stolt over at Bella gjorde det samme – hun gik selv hele vejen op og ned. Hun har også glædet sig til at komme i børnehave i dag, så hun kunne fortælle alle sine venner, at hun havde bestiget et bjerg. Hun var dog nervøs for, om de troede på hende – lille skat altså. Nå, jeg kommer til at fortælle mere om turen til Skotland.

Vi var hjemme sent fredag aften og sikke et vejr vi er kommet hjem til! Vejret i Skotland har været bedre end vi nogensinde har prøvet før, men det var ikke helt i nærheden af, hvordan det er herhjemme for tiden. Det må gerne fortsætte, fordi jeg skal holde havefest for søde damer på lørdag og det ville være ret lækkert med godt vejr. Som sagt var vi hjemme ved en 21-tiden fredag og allerede lørdag morgen var der planer i kalenderen. Vi skulle til barnedåb hos søde lille Ellinor, der nu har fået sit navn – sådan officielt! Tim havde en tjans som viceborgmester (han skulle vise en delegation på 50 mennesker fra forskellige lande rundt på rådhuset), så Bella og jeg var alene afsted i kirken og så kom Tim senere. Efter barnedåben fortsatte vi hjemme hos nogle gode venner med pizza og bobler på deres terrasse og søndag fik haven en tur. I går spiste vi jordbærkage i andre venners nyanlagte have, så denne pinse har godt nok været god ved os. I aften skal jeg til dette foredrag og hvis I køber en billet i dag, så må I tage en veninde/ven gratis med. Ses vi?

Min kjole er fra Y.A.S. HER*. Den kan også fås HER* og hvis I bruger koden EVERY20 så får I 20% på alt hos ASOS. Skoene skrev jeg om her – og de er fra Bianco HER*. I var også en del, der spurgte ind til Bellas kjole på min instagram story i lørdags. Den er fra Zara og jeg købte den i Edinburgh dagen før. Den er online lige HER

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Joelle kollektion: Perfekt til sommerhus og solferie