Summer Serenity: Sommerdage der flyder sammen

Min havefest for damerne

Havefest inspiration - billig champagnekøler IKEAFødselsdagsbord til havefestHavefest - drinks sangria opskriftHavefest - grill græsk salatHavefest bordkort i læder

Reklamelinks markeret med *

Det var den dejligste aften i selskab med virkelig dejlige damer sidste weekend, hvor vejret heldigvis tillod, at jeg holdte min fødselsdag udenfor – havefest, som det har været alle de 5 år, som vi har boet i vores hus på nær et, hvor det var 16 grader og regnede hele dagen. Der spiste vi tapas indenfor og drak sangria indtil jeg i min brandert bestilte en rejse, ha ha (nej, det er hverken den eneste eller sidste gang jeg har bestilt en rejse, imens jeg har været fuld). Sangria drak vi også sidste weekend, men jeg bookede dog ingen rejser, da der er styr på sommerferien. Menuen var simpelt, men god (synes jeg i hvert fald selv – og det gav damerne også udtryk for): grill med gode salater (græsk salat og en melon-eddemma salat) samt godt brød med forskellige typer af smør. Der var, som nævnt, sangria, masser af kold rosé og senere gin & tonic. Jeg sprang lidt let over dessert og havde i stedet købt et bjerg af bland-selv-slik (som seriøst blev spist alt sammen!). Vi hyggede om bål i vores bålfad og fortalte røverhistorier indtil jeg lidt over to lå i min seng. Jeg fik virkelig også nogle gode gaver – faktisk blev utrolig mange af disse opfyldt (inklusiv solsengen, som jeg fik af Tim i mandags. Jeg glæder mig til at tilbringe mange timer i den hele sommeren).

Reklame for byRavn: Som en lille ekstra ting til mine gæster, så havde jeg fundet disse bordkort i læder hos byRavn. Det er en lidt anderledes måde at lave bordkort på og disse “lever” efter festen også, da de kan bruges som nøglering efterfølgende. De skabte også ret meget glæde og var noget som blev kommenteret mange gange i løbet af aftenen. De kunne også være oplagt som bordkort til bryllup (så får alle gæsterne et minde med hjem fra dagen) og man kan også bare bestille den som helt almindelig nøglering i læder.

De fleste af glassene er fra IKEA (de har stadig serien). Det samme er champagnekøleren og duge, men den store drinksdispenser er fra Ellos HER*. De små enkle vaser fandt jeg i IKEA lige inden til sølle 4 kroner (!) stykket. Alle tallerkener er selvfølgelig fra Royal Copenhagen <3 Jeg var i øvrigt iført den her kjole til festen.

Last weekend I had my garden birthday party with all my girls. It was such a lovely night with BBQ, cold rosé and sangria.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Serenity: Sommerdage der flyder sammen