10 ting jeg vil lave i august

Ferie i Danmark: Dejlige dage på Skærbækcentret

Skærbækcenteret feriehuseSommerferie på SkærbækcenteretFeriehuse hos SkærbækcenteretSkærbækcenteret feriehuse ved VadehavetSkærbækcenteret legeplads

Reklame for Skærbækcentret

Som I måske har set på instagram, så startede vi vores fælles ferie med at tage et par dage nær Vadehavet. Nærmere bestemt ved Skærbækcentret tæt på Rømø og Ribe. Vejret var stadig skønt, så vi fik virkelig nydt området. Skærbækcentrets feriehuse passede perfekt til os; fint og lyst stue-køkken-alrum med spiseplads, to fine soverum, badeværelse og en hems, som Bella ret hurtigt proklamerede var hendes og “forbudt for de voksne”. Desuden har feriehusene en dejlig stor terrasse med solsenge. Der fik jeg tilbragt nogle timer i selskab med en god bog. Det var virkelig et perfekt miniophold til, hvor vi alle kom ned i gear. Vi besøgte også Rømø, der lå 15 minutter væk. Her gik vi tur på stranden (hvor vi samlede en masse muslinger, der kom med hjem til huset), spiste frokost og store is. På hjemrejsedagen tog vi til Ribe, der er cirka 20 minutter fra Skærbækcentret, hvor vi besøgte deres smukke kirke og nød at gå rundt i byens charmerende gader. Det er virkelig en hyggeligt by!

Skærbækcentret byder også på en masse muligheder for underholdning; de har en virkelig fin legeplads, legeland indenfor, svømmehal, bowling og meget mere. Så selv hvis man skulle være uheldige med vejret, så er der rigtig gode muligheder for at finde god underholdning til familiens yngste medlemmer. Der er også rigtig gode indkøbsmuligheder med en Fakta, Superbrugs og Netto rigtig tæt på. Det udnyttede vi og lavede os en lækker morgenmad alle dagene. Bella blev virkelig sur, da vi skulle hjem – det ville hun godt nok ikke! Hun nød både tiden i selve feriehuset og området rigtig meget. Hun nåede også både at bowle, lege en del på legepladsen og være i legeland. Det var lige en miniferie efter hendes hoved!

I kan læse mere om mulighederne for en miniferie hos Skærbækcentret HER

We started out our holiday together with a few, but lovely days at Skærbækcentret in the southern part of Jutland in Denmark. Their vacation houses are really nice and perfect for a mini stay! We had a lovely time and Bella enjoyed all the fun things she could do there. We also visited the island of Rømø where we walked on their beach Lokolk and the lovely Ribe the day after. Read more about their vacation houses here.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i august