Ferie i Danmark: Dejlige dage på Skærbækcentret

Maven i denne uge og preggo-badetøj

H&M Mama badedragt - Missjeanett

Reklamelinks markeret med *

Der sker virkelig noget med mavens størrelse i øjeblikket. Billedet her er taget i denne uge og jeg er her 25+1 på billedet (jeg er 25+5 i dag) – altså 5 måneder og en klat. Hun begynder at fylde lidt, hende lillesøster, og er MEGET aktiv. Der er sparkefest i maven mange gange hver eneste dag. Kan godt mærke, at de tager til i styrke.

Det var ikke nemt at finde preggo-badetøj denne gang, synes jeg. Sidst var jeg ikke gravid henover en sommer, så badetøj var ikke en nødvendighed, men denne gang har vi jo haft en helt fantastisk sommer og jeg vidste også, at jeg skulle til Cypern, så det var noget, jeg blev nødt til at finde noget af denne gang – og gerne mere end et styk. Med Bella var mit go-to preggo-tøjs sted ASOS, men de var altså ikke super leveringsdygtige i pænt badetøj lige nu. Det var enormt konet, grimt print, ikke særlig flatterende og flere af badedragterne havde indbygget “kjoler” – som om man gerne ville skjule ens gravide mave? Det var lidt sært. Den her* er for eksempel ikke så heldig, synes jeg. Det var faktisk H&M, der var de bedste. Jeg har købt badedragten her på billedet i både dette print* og ensfarvet armygrøn version. Den er virkelig behagelig, rigtig fin og så kostede den 249 kroner. Jeg ved ikke, hvor mange af jer, der står og mangler badetøj, da sommeren jo synger på sidste vers, men måske vil I gerne svømme lidt i svømmehal, når det bliver køligere? Det var jeg især glad for i løbet af de sidste par måneder af graviditeten med Bella, da en times tid med følelsen af vægtløshed er guld værd, når man virkelig begynder at føle sig tung. Det har jeg i hvert fald selv planer om at skulle her i efteråret. Badedragten finder I HER* og HER* i flere farver. Jeg havde egentlig også købt denne preggo-kjole*, men der havde jeg trods alt overvurderet, hvor stor jeg er blevet (man føler sig bare så kæmpe). Så den ryger retur, fordi den svømmede jeg i – og nu er den udsolgt i den anden størrelse – typisk!

Jeg har i øvrigt genåbnet min Tictail shop HER (og lagt lidt nyt ind)

When I was pregnant with Bella, I wasn’t pregnant during the Summer so the need for preggo swimwear wasn’t great. I have been pregnant all Summer this time (and the Summer has been amazing and hot in Denmark), so I’ve bought some preggo swimwear this time. I’m usually a big fan of ASOS’ maternity line, but I couldn’t find any swimsuits that I liked (I really don’t care for pieces like this one*). So I ended up with this (in the photo) swimsuit from H&M. You can buy it HERE*. I’m 25+1 in the photo, but 25+5 today. It’s 5 months and some.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie i Danmark: Dejlige dage på Skærbækcentret