Mine anbefalinger til køb til baby

Klar, parat – vinterovertøj!

Sportmaster flyverdragtSportmaster flyverdragt med stjerner

Reklame for Sportmaster

Det er ved at være tid til at finde flyverdragt til ungerne og jeg har faktisk været lidt i tvivl om, hvilken retning vi skulle gå i år. Bella er mere ude nu end hun var for et år siden og derfor har hun også nogle andre behov i forhold til overtøj. Det har selvfølgelig altid været vigtigt, at det holdte hende varm og tør, men med flere timer ude så er det ekstra vigtigt og det samme er det, at det er slidstærkt. Hun kaster sig meget mere rundt nu end hun har gjort før. Jeg kan ikke huske, hvornår hun sidst er kommet hjem fra børnehaven uden at være beskidt i hovedet, fordi hun har rullet rundt udenfor, ha ha. Bella og jeg tog derfor en fridag og sammen drog vi på jagt efter flyverdragt og vinterstøvler hos Sportmaster. Vi havde begge to allerede luret på det nye udvalg online, så jeg havde en god idé om, hvilke – især Bella – bedst kunne lide rent udseendesmæssigt. Jeg køber altid flyverdragter lidt til den store side, så jeg er sikker på, at Bella kan passe den hele sæsonen. Der er ikke noget mere irriterende end at skulle købe en ny flyverdragt en måned før vinteren er slut. Så jeg vil klart anbefale, at der er lidt vokseplads i en flyverdragt, når I køber dem. Den må selvfølgelig ikke være så stor, at det begrænser barnets mulighed for at bevæge sig, men som sagt; hellere lidt for stor end en, der er for lille om to måneder. De vokser jo hele tiden, de små typer 😉 Og jeg var rigtig i tvivl om størrelsen denne gang, fordi Bella ligger selvfølgelig og roder mellem str. 110 og 116 i ALT hun har på for tiden. Jeg hælede til, at hun skulle have en str. 116, da der så netop var lidt plads til hendes vokseværk. Det var virkelig godt, at vi tog ind og prøvede dem før vi købte, fordi de er rigtig store i størrelserne og derfor endte vi med str. 110 – og der er endda god plads til at vokse også. Det samme gjaldt de sko fra Bundgaard, som vi endte med. Hun har været en str. 27 i, hvad der føles som en evighed, så jeg var sikker på, at vi nok skulle op i en str. 28 – men dem væltede hun rundt i. Det var virkelig også rart, at få kundig vejledning af Sportmasters personale, fordi jeg var virkelig i tvivl i forhold til størrelsen på Sportmaster flyverdragt. Det var netop dem, der påpegede, at gik vi en størrelse op, så ville det gå udover, hvor godt hun ville kunne bevæge sig, hvor jeg mest tænkte over, at vi så var garanteret, at vi havde tingene hele vinteren.

Sportmaster flyverdragt lillaSportmaster flyverdragt lilla

Et andet godt tip er, at have to flyverdragter – i hvert fald hvis jeres barn går i institution. Det er rigtig rart og praktisk at have en at bytte med, når man nogle gange får en meget beskidt og våd flyverdragt med hjem sammen med ens barn. Jeg har i mange år kunne løse det ved, at Bella de første måneder af den “nye” vinter stadig har kunnet passe flyverdragten fra året før, men i år kunne hun selvfølgelig liiiiige præcis ikke passe den, så jeg har fundet to flyverdragter til hende i år. Vi endte med disse to flyverdragter og der er egentlig flere ligheder ved de to end forskelligheder. De største forskelle går på deres udseendende. Snittet er ens på dem begge, de har begge aftagelige hætter og har reflekser på bryst, arme og ben. De har også begge et vandsøjletryk på 10.000 mm og er fri for skadelige flourstoffer. De største forskelle handler simpelthen om farverne og at den med stjernerne har en (fake, selvfølgelig) pelskant på hætten samt lommer på benene (sidstnævnte vil Bella elske, da hun ynder at samle på sten, knapper, små kæppe og andet gøjl, som hun finder. Husk at tømme lommer på ungernes overtøj, inden I vasker det – ha ha). Begge dragter har i øvrigt også ekstra slidstærkt materiale på knæene. I finder den med stjernerne HER og den lilla HER

I kan se nærmere på og købe deres flyverdragter online lige HER. De kører fødselsdagstilbud på de fleste af dem netop nu!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine anbefalinger til køb til baby