Hvordan får jeg bevæget mig en smuuuule mere?

Siden sidst #1 (lidt nyt)

Bevæg dig for livet - skovtur efterår

Dagene tager lidt hinanden i øjeblikket – enten med arbejde, familielogistik (september er altid en bitch i forhold til Tims byrådsarbejde, da det er nu, de lægger næste års budget) og hvile til min gravide krop. Men der er sket lidt “siden sidst” og derfor er her en lille update i punktform.

Siden sidst…

… er jeg gået lidt ned i tid på mit arbejde. Efter flere dage med rigtig mange plukkeveer (der ikke stoppede – heller ikke når jeg endelig lå ned og fik hvile), så måtte jeg indse, at jeg ikke kan klare 37 timer med højgravid krop stående i butik. Selvom det var en hård pille at sluge, da jeg ingen problemer havde sidst med Bella og derfor mentalt havde regnet med, at jeg kunne kører den helt til barsel i slutningen af oktober. Men for at undgå en reel sygemelding, er løsning færre timer.

… keder jeg mig til gengæld med alle de ekstra timer jeg har hjemme. De skal jo helst bruges liggende, så min krop får hvile, men shit det er kedeligt. Har set samtlige serier, der er noget værd lige nu.

… er jeg både lidt træt af at sommeren er slut, men min gravide krop nyder virkelig det køligere vejr. Samtidig håber jeg snart på, at det er nødvendigt at tænde op i brændeovnen, som jeg også nævnte her.

… er jeg i øvrigt ikke sikker på, at jeg forstod slutningen af Sharp Objects helt? Spoiler (hop videre til næste punkt, hvis I ikke vil spoiles): Var det så søsteren? Var hun medskyldig eller var hende, der havde gjort det alene? I didn’t get it.

… til gengæld er jeg meget optimistisk omkring dette års par i Gift ved første blik. Der er potentiale og jeg kan godt lide, at de bruger så meget krudt på at forventningsafstemme med deltagerne denne gang. Jeg tror, at det er godt set af programmet. Jeg er dog overbevist om, at det ældre par slutter i programmet før tid… der er allerede alt for mange alarmklokker og han er godt nok grænseoverskridende.

… er jeg helt vildt oppe at køre over, hvor mange veninder jeg har, som jeg kommer til at overlappe barsel med denne gang. Med Bella havde jeg ikke en eneste – denne gang har jeg en håndfuld! Det er virkelig luksus og gør at jeg ser en del mere frem til barsel denne gang.

… er jeg til gengæld virkelig træt af, hvor lidt jeg kan fysisk nu. Seriøst – jeg bliver forpustet over det mindste og kan hurtigt mærke, at min krop siger fra. Føler mig virkelig handicappet.

… har vi selvfølgelig lige ramt et skørt vokse-flip hos Bella og derfor mangler hun SÅ meget tøj lige nu. Overtøj til vinteren er heldigvis i hus (hey mødre, elsker vi ikke bare den kommende sæson? Flyverdragter, jakker og vinterstøvler er jo bare såååå billige til børn #løgn #ironi). Men hun mangler hverdagstøj; kjoler, jeans, undertøj, strømpebukser – ja, you name it! Typisk, når man i forvejen bruger alle sine penge på babygear pt.

… kan jeg sagtens finde en masse fint til Bella. Faktisk synes jeg, at der er pænt tøj til hende OVERALT lige nu. Min løn denne gang var bare pænt ramponeret, da jeg holdte ferie i august og det var “egenbetaling”, da jeg jo som selvstændig ikke havde sparet ferie op med løn. Så hejhej lidt mindre end halv løn her sidst 1. #av Jeg må tømme børnetøjsbutikkerne i oktober 😉

… oooogg jeg er selvfølgelig også selv ved at “vokse ud” af det meste af mit tøj, så jeg må også lige have fundet en kjole eller fire til mig selv.

… var jeg helt rundt på gulvet over, at jeg til sidste lægetjek havde helt normalt blodtryk. Under sidste graviditet døjede jeg med lidt for højt blodtryk hele tiden, så jeg forventede det samme denne gang. Dog bekræfter det lidt min (og min læges) teori om, at jeg sidste gang var psykisk stresset på grund af to bedstemødre, der ikke kunne tage at slappe lidt af i forhold til konflikter. Dejligt at slippe for det denne gang.

… har jeg sat mere til salg på min Tictail shop HER. Kig forbi!

… overvejer vi at se lillesøster på en 3D scanning. Vi gjorde det ikke med Bella, men jeg er SÅ nysgerrig efter at “se” hende igen og Bella ville også elske det. Nogen af jer, der har prøvet det? Er det fedt?

… er jeg vild med, når jeg kan mærke lillesøster møffe rundt i maven. Jeg er til gengæld virkelig ikke vild med, når hun sparker lige ned i f***** på mig. Leg bare fodbold med mine organer, men lige ned i understellet gør f****** ondt og det føles som om, hun prøver at bryde ud før tid. Spark den anden vej, tak!

… er jeg overrasket over, at en af jer har gættet lillesøsters navn. Det er i en kommentar her på bloggen, som jeg har redigeret i, fordi jeg stadig synes, at det er sjoveste selv at offentliggøre navnet, når lillesøster er ankommet. Men godt gættet! Og ja, det er det fineste navn <3

… har jeg været i biografen hele tre gange på under to uger. Jeg har set Lykke-Per, De Utrolige 2 og jeg så Ditte & Louise til forpremiere i søndags. Alle tre kan anbefales, hvis I overvejer nogen af dem!

… har mine preggohormoner bare overtaget alt. Den anden dag stod vi på parkeringspladsen ved Kvickly og jeg bad Bella om at holde sig til mig, da der var ret mange biler. Hun svarer “Jeg bliver lige her moar, så jeg ikke bliver væk. Fordi hvis jeg bliver væk, så bliver lillesøster jo en storesøster”. Mine øjne fyldtes straks med vand og jeg endte med at stå og kramme hende foran Kvickly, imens jeg stod og messede “Åh sådan noget må du ikke sige skat”. Hun grinte imens og syntes at jeg var mega fjollet. Mig? Totalt ødelagt i en halv time bagefter.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

21 kommentarer

 • Nanna

  Mht. sharp objects – har du sørget for at se til efter rulleteksterne, der får man lige en ekstra bid, hvor jeg forstår det som, at det er søsteren og søsterens veninder, der har slået pigerne ihjel. Jeg ved så dog ikke om moren har vidst det, men jeg tror det måske ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Min mand arbejder i en kommune og er os med til byrådsmøder så jeg syners også snart september må ende så jeg kan se ham lidt mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, på det område er september virkelig, virkelig strid. Og her er det værste ikke en gang overstået endnu 🙁 Lige nu er det bare “opvarmning”. De reelle forhandlinger kommer først fra næste uge, mener jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  SÅ enig i forhold det til ældre par i ‘Gift ved første blik’.
  de fungerer bare overhovedet ikke sammen, og kan jo slet ikke kommunikere sammen? Jeg er også enig i at han er alt for grænseoverskridende. Men har det ældre par nogensinde overlevet i det program? mindes at de alle er gået ud af programmet før tid. haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, jeg tror du har ret? De ældre par klarer sig generelt dårligt. Det tegnede godt nok heller ikke godt i afsnittet i går! Det virker som om, at han er sur, fordi hun ikke gider at knalde endnu. Må han lige tage at slappe af… hun skal ikke have sex med ham, før hun har lyst!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg var også meget i tvivl, om Amma havde gjort det!? Jeg fandt et interview med instruktøren på nettet, og der forklarer han slutningen 🙂 Men om hun har gjort det alene, kan jeg ikke rigtig greje? Og hvad er ham Allans rolle i alt det – det virker så mærkeligt, at han altid hører musik… er det for ag skjule noget eller for at overdøve noget? Nå det blev lidt langt – men super fed serie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ej et hyggeligt indlæg! OG nurh, børn kan altså sige de sødeste og mest tankevækkende ting til tider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak, Mette! 😀 Ja, de kan virkelig få sagt nogle kloge ting, hvor de vender tingene på en helt anden måde, end vi voksne gør!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min baby er 10 mdr og alligevel gav din parkeringshistorie møg tåre i øjene 😄 de der hormoner er sindssyge.

  Jeg glæder mig til at høre Lillesøsters navn

  Og godt at høre du passer på dig selv, selv om det er så svært at blive begrænset og skulle gå ned i tid. Jeg var selv meget sygemeldt med nr 2 og syntes det var så svært og frustrerende rent mentalt. Min arbejdsplads og kollegaer var heldigvis så søde ift det så det hjalp meget.

  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand skal også deltage i byrådsmøderne i hans nye job (han er ikke i byrådet dog) og jeg også de møder trækker lidt tænder ud i vores familie logistik

  Årh, har sådan en idé om at lillesøster skal hedde Fiona?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, der er september altså bare hård! Håber også at I klarer jer igennem 😉

   Det er rigtig sødt, men det er ikke navnet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hmm så må det jo være Bonni/Bonny. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er det heller ikke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Hvor dejligt for dig at så mange af dine veninder er på barsel samtidig med dig, håber du får den skønneste tid sammen med jeres lille nye guldklump. Har I hvert fald selv stor glæde af at komme ud hver eneste uge og snakke med nogen der gider høre om lortebleer og søvnløse nætter☺️
  Som du kom jeg også på nedsat tid sidst i graviditeten, pga graviditetsrelateret lyskebrok som forværres når man står meget op. Var ret ærgelig, havde sat mig i hovedet at jeg kunne i hvert fald sagtens klare det, på trods af lidt skavanker. Men følte graviditeten var fysisk hård her anden gang, tog også 15!!kg på. Trøster mig dog med at vores underbo ikke opdagede at jeg var gravid, men bare stod og måbede da vi kom hjem med autostol og baby😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg var HELT sikker på, at jeg sagtens kunne tage fuldtid helt til oprindelig barsel, så det har været en stor pille at sluge. Jeg har indtil videre taget en del mindre på denne gang end sidst, så det glæder jeg mig over. Også fordi seneste jordemoderbesøg og scanning faktisk viser tegn på, at lillesøster muligvis er større end Bella!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg forstår det også som om det er søsteren, hvis man ser det helt til ende 😱
  Har du set Havets katedral på Netflix?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, sådan forstår jeg det også nu – når man ser de klip mellem rulleteksterne!

   Nej, det har jeg ikke, men jeg har læst bogen. Er serien god?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sascha

   Ja det synes jeg. Men altså det er kun 8 afsnit mener jeg og det kan jo slet ikke gøre det for bogen som helhed ☺️ Men flot og på spansk, hvilket jeg godt kunne lide

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan får jeg bevæget mig en smuuuule mere?