Alt det der skal købes ind til vinteren

Bellas outfit #1

Mini Rodini cheerleading catMini Rodini cheearleading cat sweatshirt

Reklamelinks markeret med *
Mini Rodini sweatshirt HER*   –   H&M jeans HER*

Jeg har et stykke tid, gerne ville starte outfits med Bella op her på bloggen, men så tog den ene graviditetsmåned den næste og pludselig føler jeg, at det er en “gammel” idé jeg har fået. Men nu gør vi det sgu! Bella synes, at det er mega sjovt at få taget billeder, så hun er heldigvis med på den (ellers ville jeg heller ikke bede hende om at stille op her på bloggen). Det er overhovedet ikke meningen, at de skal “erstatte” outfits med mig, men her på falderebet med kæmpe mave og lidt ekstra kilo, der er min lyst til at stille mig op til billeder bare ikke kæmpe stor. Det tænnker jeg, at de fleste højgravide kan sætte sig ind i? Jeg har dog fået taget nogle nyere billeder af mig med mave, som jeg kommer til at dele med jer herinde og på den anden side af lillesøsters ankomst, vil jeg bestemt genoptage mine egne outfits igen. Der er en del af jer, der har spurgt, så nu tænkte jeg, at jeg lige ville svare på det.

Billederne her er fra weekenden, hvor vi var i sommerhus i nordjylland. Det er det samme sommerhus, som vi var i her sidste sommer. Vi var jo mega heldige med vejret, hvor temperaturene sneg sig op over 20 grader alle tre dage. Bella kastede sig rundt i sandbanker hver eneste dag (hvilket har resulteret i, at vi har fået en masse sand med hjem, ha ha) og en af dagene gjorde hun det i dette sæt, hvor både bluse og jeans er helt nye. Blusen fra Mini Rodini (HER*) har den dejligste blå farve og skønneste cheerleading kat. Bella var først ikke tilfreds med den blå farve (alt skal helst være lyserødt eller fyldt med regnbuer og glimmer), men katten fik hende alligevel overbevist. Blusen har jeg købt HER*, men den findes også i grå HER* med samme cheerleading kat på. De lækre stretchy jeans fra H&M kan købes HER*

I’ve wanted to start making “Bellas outfits” for some time – so here we go! The sweatshirt with the cheerleading cat is new and from Mini Rodini (bought it HERE*, but you can also get it in grey HERE*) and the jeans are from H&M HERE*. The photos are from this weekend where we spent four days in a vacation house in the northern part of Denmark (we have been there before – here). The weather was SO lovely, so Bella played in the sand almost every day.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

  • Anne V

    Skønne billeder af Bella og hvor er den megafin den sweatshirt. Men for søren, de er begyndt at have en mening om deres påklædning i den alder og det harmonerer ikke altid med moderens herhjemme😂😂
    Hvor er Bellas sneakers fra, er på jagt efter nye!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Tusind tak <3 Haha ja, I hear you! Vi er dog så heldige, at i hverdagen er Bella SÅ træt om morgenen, at vi nærmest giver hende tøj på i sovende tilstand, så der kommer hun ikke med så mange holdninger 😉 I weekenden er det dog en helt anden sag, ha ha.

      De er desværre fra ret tidligt på året, så tror ikke, at du kan finde dem mere. Det er sådan nogle, der lyser, når hun går – ha ha.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt det der skal købes ind til vinteren