F som i.... (navnet)

Alt det man havde glemt ved den første tid med baby

Adventskrans fra House Doctor med julestjerner

Reklamelinks:
Adventskrans fra House Doctor HER*

Glædelig 3. søndag i advent! Jeg håber, at I bruger dagen på noget hyggeligt. Det tredje lys i min adventskrans fra House Doctor er netop blevet tændt og Tim er i gang med en lettere eksperimental brunsviger (noget med butterdej?!). Jeg har også planer om en kop glögg senere og når lillesøster Flora er blevet ammet igen, så vil vi ud og købe brænde, så vi kan tænde op i brændeovnen i aften, hvor de lover, at sneen skulle ramme Odense.

De sidste dage har jeg nærmest ikke kunne fungere. Lillesøster har ment, at det er nat om dagen – og dag om natten. Hun er oppe på at kunne tage 5 timer i streg, men de ligger beklageligt i dagtimerne (i går var det fra kl. 8-13). Jeg har været træt, som jeg aldrig har været træt før. I løbet af disse dage har jeg flere gange spurgt Tim “Var vi virkelig også så trætte, da vi lige havde fået Bella? Fordi det husker jeg slet ikke!”. Naturen er nok smart på den måde – den får os til at glemme de knapt så dejlige ting fra den første tid med baby. Hvis vi alle faktisk huskede, hvordan det var, så ville vi nok ikke formere os særlig meget. Vi har dog også snakket om, at vi selvfølgelig er blevet 5 år ældre siden sidst og med Bella havde vi ikke et andet barn, som vi skulle tage os af også. Der kunne vi bare ligge og sove dagen væk, hvis natten havde været hård. Det kan vi slet ikke på samme måde denne gang og det kan godt mærkes. I nat har dog været skøn. Lillesøster har faktisk brugt det meste af natten på at sove (!!!) og jeg føler mig for første gang siden fødslen faktisk ikke fuldstændig smadret. Jeg har også ladet mig fortælle at flere sundhedsplejersker, at det der med nat og dag er noget babyer roder rundt på i starten og at de nok skal finde ud af det – de fleste indenfor en måneds tid. Og nu kunne det godt tyde på, at Flora så småt er ved at knække koden. Vi krydser fingre, så der er lidt mere energi på kontoen i den kommende uge til at blive helt klar til jul. Jeg er SÅ lykkelig over, at Tim har taget barsel hele december (i kombination med noget ferie), fordi det havde godt nok trukket tænder ud, hvis han allerede skulle tilbage efter de 14 dage. Det var vi enige om denne gang; at vi generelt ville holde mere barsel sammen og mere sammen i starten især. Vi kommer også til at holde mere barsel sammen næste år – det er vi lige ved at få planlagt nu her.

Jeg havde også denne adventskrans fra House Doctor (I kan se, hvordan jeg pyntede den der lige HER). I år er min adventskrans fra House Doctor blevet fyldt med hvide og vinrøde julestjerner, tørrede hortensia og lidt andre blomster. Det tog 10 minutter og kostede ikke særlig meget.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

  • Sandra D.

    Wow, en smuk advents”krans”, er helt vild med den!

    Håber lillesøster får vendt rigtigt på nat og dag meget snart, så du kan få en ordentlig søvn

    Tænkte på…..kommer der et indlæg om hvordan det har været at blive mor denne gang, på et tidspunkt? Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre dine tanker om dette da jeg husker at du synes det mest af alt var et surt show i starten, med Bella 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra D.

    Fantastisk smuk og enkel advents”krans”

    Tænkte på…..må vi ikke snart høre mere om fødslen og dine tanker om hvordan det er at blive mor for 2. gang? 😉

    God jul til dig og familien.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F som i.... (navnet)