10 ting jeg vil lave i marts

Jeg sælger voldsomt ud – kig forbi!

Uh babyen har været sød til at sove i dag (det var hun til gengæld ikke i nat – gab, jeg er træt i dag!), så jeg har virkelig fået gennemgået min garderobe for ting, som jeg synes, skal videre. Det var også et af mine mål denne måned (som jeg nævnte i indlægget her). At få sorteret godt i det. En slags forårsrengøring af garderoben – eller Maria Kondo-ish (selvom jeg overhovedet ikke har set noget med hende. Jeg ved bare, at hun godt kan lide at rydde op, ha ha). Alle tingene I ser her på billederne er sat til salg på min shop HER

Jeg har sat ting til salg, som flere af jer har efterspurgt – blandt andet min sorte Leowulff taske. Der er især mange kjoler til salg HER og jeg har også lige lagt flere ting op fra Ganni (f.eks. den hypede nederdel med guld palietter HER). Der er også lidt tøj til baby og børn HER samt lidt graviditetstøj HER (inkl en kjole, som Meghan Markle også har båret i sin graviditet)

Tictail lukker hele deres platform i starten af april og derfor skal der bare sælges så meget som muligt, så jeg slipper for at skal oprette alle tingene på en ny platform. Derfor har jeg lavet to rabatkoder: FORÅR giver 10% rabat og den rabatkode udløber 20. marts. Koden 2TING giver 15% rabat, men den gælder duer kun, hvis I køber mindst 2 ting eller flere.

Kig forbi min shop HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Stine

  Hej Jeanett. Hvis du har lyst til at sælge din rosa/kødfarvede kjole fra Just Female, så er jeg meget interesseret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hmmm… det ved jeg faktisk ikke, hvad er for en? Kan du linke?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i marts