Tillykke min Bella

Matchende sæt til Bella og Flora

matchende outfits til søskendeMatchende sæt til søskende kjole romber Marmar

1/ GRO HER + HER   2/ GRO HER* + HER   3/ Soft Gallery HER*   4/ Soft Gallery HER* + HER
5/ Nathalie Lété x H&M HER*   6/ Nathalie Lété x H&M HER*   7/ Mini A Ture HER*   8/ Mini A Ture HER*
9/ Pomp de Luxe HER   10/ H&M HER*   11/ Marmar HER*   12/ Marmar HER*

Hvis man spørger mig, så er der ikke noget sødere end matchende søskende. Der er cirka 2,5 år mellem mig og min søster, og vores mor klædte os ofte i matchende sæt, da vi var små. Bella synes lige nu, at det er så fedt, så jeg har tænkt mig at gøre det så meget som muligt, så længe hun stadig gider. Derfor er jeg virkelig gået på jagt efter matchende sæt til Bella og Flora, som de kan bruge i løbet af sommeren. Det var faktisk ret nemt at finde en masse fine matchende sæt – “desværre”, ha ha. Nu har jeg nemlig lyst at købe det hele her (hvem ville ikke det?), meeeen det bliver måske en lidt dyr omgang. Jeg har dog allerede købt nr. 3* og nr. 4* fra Soft Gallery til pigerne. Det fine regnbueprint kunne hverken Bella eller jeg stå for. Den fine kjole nr. 2 fra GRO har jeg også købt til Bella, da det er den, hun skal have på til Floras dåb. Jeg har ikke købt bodyen til Flora endnu, men tænker at den skal købes, inden vi skal på ferie. Hun skal alligevel have nogle kortærmet bodyer til sommeren.

Jeg kunne heller ikke stå for nr. 5* og nr. 6* fra den fine kollektion Nathalie Lété x H&M (se hele kollektionen HER*). Stoffet er dejlig let og perfekt til lune sommerdage. Selvom nr. 9 og nr. 10* ikke er et direkte “match” (og heller ikke fra samme mærke), så er jeg overbevist om, at det vil være så fint, når de har det på sammen og føles “matchende” uden direkte at være det. Dragten er i øvrigt SÅ blød og fås i tre forskellige farver HER*

Det matchende sæt fra Mini A Ture og det fra MarMar er så skønne, men de er dog ikke kommet herhjem at bo (endnu?). Selvom jeg virkelig, virkelig har luret på sættet fra MarMar længe. Min forelskelse er ikke blevet mindre efter, at jeg har fundet ud af, at man kan få denne matchende nederdel til mor også. Holy moly, hvor kunne det blive et awesome familiebillede!

TIP: Hvis I gerne vil matche børnene, men skal gøre det på tværs af køn, så ville jeg gå efter ting i farvene lys blå, grøn, gul, generelle brændte farver og hvid. Mini A Ture er generelt god til match på tværs af køn og denne sæson har de for eksempel flere blå/hvid stribet styles til både piger og drenge HER*. Man kan også nemt matchende rundt blandt GROs prikkede basic kollektion HER

Hvordan har I det med matchende børn? Jeg ved godt, at det sagtens kan tage overhånd, men det er omvendt også bare sååååå sødt. Har I spottet nogle pæne matchende styles nu her? Bella og Flora har jo også allerede det her

I think it’s SO cute when kids are in matching outfits so I’ve looked for pretty matching outfits for Bella and Flora. I bought the rainbow dress and body for them and the yellow print dress and romper from the Nathalie Lété x H&M collection too (find the whole collection HERE*). How do you feel about matching outfits for kids?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

  • Ditte

    OMG! So cute! Jeg har også to piger (eller lige om lidt har jeg – storesøster på 3,5 år og termin med lillesøster om 2 måneder) – kan næsten ikke vente med at iklæde dem matchende outfits. Har allerede “veninde-sko” med min store datter og hun elsker det. Faderen derimod synes det er fjollet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Jeg kan simpelthen heller ikke stå for det! Det er altså for cute. Jeg har også matchet med Bella før – hun elsker det virkelig!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke min Bella