Floras dåb

Bellas outfit #4

Småfolk svane print lyserødt nederdelSmåfolk lyserøde svaner sæt

Reklame for Småfolk/reklamelinks markeret med *

T-shirt HER – nederdel HER + HER* – sko HER*

Dance like nobody’s watching 😉 Skulle vi ikke aftale, at det blev sommer igen nu? Shiiiit det er koldt for tiden og det snyder mig hver dag, fordi solen til gengæld (heldigvis) er fremme. Jeg savner de her dage, vi havde omkring påske, hvor der var 20 grader flere dage i streg. Maj er altså en smule køligere end normalt, føler jeg? Når varmen igen kommer, så vil Bella komme til at bruge det her sæt fra Småfolk flittigt. Det er det sødeste print (som hun elsker!) og fordi det er todelt, så kan vi bruge begge dele sammen med andre ting fra hendes skuffer. Flora har fået denne dragt, så de kan matche. De bliver så cute <3 (dragten fås også HER*, da der er udsolgt i mange størrelser på det første link).

Jeg er stort set i mål med begge pigers sommergarderober. Jeg mangler faktisk kun lige et par ensfarvet kortærmede bodyer til Flora, som hun kan bruger under andre ting og sammen med smål bloomers (for eksempel dem her* og disse*). Jeg regner med bare at købe dem her fra Bakito, da jeg har gode erfaringer med dem fra da Bella var baby.

Småfolk lyserøde svaner t-shirt nederdel

Where did the summer go? We had such lovely warm days around Easter and now it’s just cold again. Come back, summer! When it’s nice and warm again Bella’s going to be wearing this outfit from Småfolk a lot. You can get it HERE + HERE (and her shoes HERE*).

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Floras dåb